עבור לתוכן

המשחק הכי כבד להפעלה

Featured Replies

פורסם

רחמנות על הכרטיס :hanged:

• תגובות 36
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קירטע? בטוח?

אני רוצה:

1600X1200

32 BIT

כל ההגדרות הכי גבוהות (TERRAIN MACSH, כמות המטוסים, ראליזם, שטח בנוי, כל אפקטי התאורה ה-כ-ל).

ניו יורק, טיסה נמוכה בלילה, במטוס 747-400 עם אורות מופעלים, בסופה ברקים, אבל לא טיסה מ40 אלף רגל שכל מה

שיש לכרטיס מסך לעשות זה העננים, טיסה נמוכה, במרכז מנהטן או ליד KENEDDY...

יש לו רדאון9800... ;D ::) ::)

וגם מעבד נחמד :)

פורסם

חונק.....

פורסם

יש אפשרות באנריל 2 לראות את המפריימים?

בדיוק לפני שבוע בערך קיבלתי את ה gigabyte 9800 pro...

ורציתי לראות כמה הכרטיס הזה יכול לסחוב..

אני עם מערכת של p4 2.5 ו ddr 400 512 מקבל ב 3dmark 2001 se ,

14,900 בערך.. וב3dmark 2003 אני מקבל 5335....

פורסם

מה? אתה מקבל רק בסביבות ה 15000? לי יש מערכת הרבה פחות טובה ואני מקבל רק באלפיים פחות.

פורסם

מה? אתה מקבל רק בסביבות ה 15000? לי יש מערכת הרבה פחות טובה ואני מקבל רק באלפיים פחות.

אז מה בעצם אתה בא להגיד בזה?

פורסם
  • מחבר
אם כבר להיות יותר מציאותיים, Battle Field 1942, שבנוי פשוט בצורה גרועה כמעט מכל בחינה אפשרית (אבל עדיין משחק מדהים).

אם זה ניהול זכרון, אם זה המנוע הגראפי והאינטילגנציה המלאכותית של המחשב (במשחק Snigel) ובכלל... המשחק הזה דורש כמויות זכרון אסטרונומיות ע"מ שלא יקרטע וחבל שזה כך.

חחחחח המשחק הזה רץ אצלי חלק אבל הAI פשוט נכה שזה מצחיק ;D

אני משחק על IMPOSSIBLE יענו 100% קושי ואני טס עם מטוס בגובה אין לי מושג, אבל גבוה, והוא תמיד מוריד אותי עם הפנצר IV שלו! גם אם אני במרחק 200 ק"מ כל מה שהוא צריך זה קו שדה ראייה.. והוא פשוט מתקדם וקורע לי עמדות בצורה מטורפת.

עכשיו תגידו.....אהההההההה........מה הוא רוצה.... הוא משחק על IMPOSSIBLE,

הבעייה היא שהשחקנים איתך כאלה מ-ט-ו-מ-ט-מי-ם שזה מעצבן!!!!! הם לוקחים טנק נוסעים קצת נתקעים באיזה כיסא ועוצרים. לא זזים. ???

קרה לי פעם אחת שהייתי על ספינה ונכנסו איזה 5 מהם לסירה קטנה כדי לרדת לחוף והם פשוט לא זזו! לא עשו כלום! אז זרקתי עליהם רימון יימח שמם! כן כן אני רוצח AI מה רע בזה? כולם רוצחים AI!

אז מה? כשרץ איתך AI ליד כדי לקחת טנק כשאתה רוצה לקחת אותו לא תשלוף סכין ותהרוג אותו? תהרוג גם תהרוג.... :D

מטומטמים,

עכשיו תעזבו אני הולך לשחק BATTLE FIELD 1942.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים