פורסם 2003 ביולי 222 שנים אני רוצה לבדוק את המחשב שלי עד כמה הוא יכול לסחוב,מה המשחק הכי כבד שיש להפעיל, שקיים היום?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים תוריד את המשחק Doom 3 (גירסת הדמו שדלפה לרשת).זה המשחק הכי כבד שקיים כרגע לפי ידיעתי.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים תוריד את המשחק Doom 3 (גירסת הדמו שדלפה לרשת).זה המשחק הכי כבד שקיים כרגע לפי ידיעתי.ואתה גם צודק. אבל מה , הגרסת דמו הזו של האלפא של המשחק היא פשוט מלאה באגים ככה שהיא גורמת אפילו לאנשים עם מחשבים מעולים לחשוב כאילו המחשב שלהם זה כולירה...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים תוריד את המשחק Doom 3 (גירסת הדמו שדלפה לרשת).זה המשחק הכי כבד שקיים כרגע לפי ידיעתי.Doom3 שעדין לא עבר אופטימיזציה...וזה מאוד כבד, אפילו החדשים מוציאים ממנו 50 פריימים.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים הבאנצ'מארקים שפורסמו לא מבוססים על האלפא הזואלא על גרסא הרבה יותר סופית ומשקפת את המשחק
פורסם 2003 ביולי 522 שנים משחק כבד? זה קשה......... אמור להיות ה DOOM3 ואולי גם HALF LIFE 2. אבל הם עדיין לא יצאו. :
פורסם 2003 ביולי 522 שנים FS2004, על ההגדרות הכי כבדות בטיסה נמוכה מעל ניו-יורק בלילה עם סופת ברקים וAA וAF הכי גבוהים.תקווה לטוב ;D
פורסם 2003 ביולי 522 שנים FS2004, על ההגדרות הכי כבדות בטיסה נמוכה מעל ניו-יורק בלילה עם סופת ברקים וAA וAF הכי גבוהים. תקווה לטוב ;D ח'ברה יש לו MX440 : תקווה לטוב = תקווה ל2 FPS.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר תודה אני אנסה את FS2004 ודרך אגב, לפני איזה שנה וחצי (!) הורדתי האק של המשחק שדלף מE3 ועדיין לא יצא המשחק המלא הסופי ?! WTF....יאללה שמישהו יתקשר אליהם וייבקש שיתחילו להזיז את התחת כל הזמן הם נותנים תאריך חדש, עכשיו זה חורף 03 נראה לי, לא?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים תודה אני אנסה את FS2004 ודרך אגב, לפני איזה שנה וחצי (!) הורדתי האק של המשחק שדלף מE3 ועדיין לא יצא המשחק המלא הסופי ?! WTF....יאללה שמישהו יתקשר אליהם וייבקש שיתחילו להזיז את התחת כל הזמן הם נותנים תאריך חדש, עכשיו זה חורף 03 נראה לי, לא? חחחח יותר נכון קיץ 2003
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.