עבור לתוכן

בא לי להרוג את ישפאר

Featured Replies

פורסם

CJORI - פתחת פעם PS3?

אני כן - המאוורר יושב בתחתית הקונסולה ומצריך פירוק של בערך 3/4 מהחלקים כולל לוח אם וספק כח.

מה גם שהמארז מתוכנן בצורה מדהימה והסיכוי שזו בעיית אבק דיי אפסית (אני פתחתי 3 , כולם מעל שנה בשימוש אינטנסיבי ובאף אחד לא היה זכר כמעט לאבק בתוך המארז).

ליביו

לא, לא פתחתי PS3 אבל לא תיארתי לעצמי שהמאוורר למטה.

לא שמעתי אף פעם שבחים (וגם לא שמעתי דברים רעים) על תכנון החלקים בתוך המארז של הPS3, טוב לדעת.

פורסם

אני מצטער שבזמנו לא צילמתי.

אני אחפש את הפרויקט המצולם ברשת שלפיו אני פעלתי כדי להעלות פה.

(מאוד לא מומלץ לנסות בבית ובכלל בלי טכנאי שיזהיר אותכם שאתם עושים שטויות בלתי הפיכות , וכמובן לא מומלץ לבחור עם הבעיה המסוימת הזו שנשמעת כמו בקר מאווררים תקול)

ליביו

פורסם

יוגב אחי עזוב אותך...

בוא קח את הX360 שלי לחודש, שחק גירס 2 וצא מהעצבים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וואלה רהב - האמת היא, שברגע שאני מסיים עם הלחץ של הלימודים אני יותר ממתכנן לשדוד אותך מה-360 שלך ולסיים את Gears ו-Gears 2 :)

אני מת לשחק במשחקים האלו.

עדכון קטן בקשר ל-PS3 אגב. כאמור, לקחתי אותו ביום שישי נגד רצוני כשאני מתכוון להתקשר ביום ראשון ולצעוק עליהם שאני רוצה שיחליפו לי קונסולה.

העניין הוא שהעניין נפטר לגמרי... שיחקתי שעות על ה PS3 וראיתי סרטים (גם ב HD) עד עכשיו והמאווררים לא עשו רעש אפילו פעם אחת.

מעניין...

האם בישפאר עושים תיקונים נגד הרשות של סוני ולא מודים בכך :)?

האם ה PS3 קיבל מכה קטנה מאיזה שולחן והחתיכה שגרמה למאווררים לעבוד בפול עוצמה נפלה :)?

מה שמפחיד אותי תוך כדי שאני כותב את השורות האלו זה שאולי הם כיבו את המאווררים כדי שאני אפסיק להתלונן ועוד חודש-חודשיים ה PS3 יקרוס :)...

בכל מקרה, העניין תם ונשלם - עד לפעם הבאה...

פורסם

א. אתה יכול להאזין בעצמך אם תתקרב.

ב. שים יד ליד היציאה של האוורור אחרי רבע שעה עבודה (בצד של הקונסולה איפה שהכפתור של ההפעלה וההוצאת דיסק מלמטה בחלק הבולט).

ליביו

פורסם
  • מחבר

אני צחקתי לגבי כיבוי המאווררים - לא באמת חשבתי שהם עשו את זה.

אבל מאד מעניין אותי איך זה הסתדר מעצמו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים