פורסם 2003 ביולי 222 שנים יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסוריםCASE \ CPU \ HDDחשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסךאבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסורבין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU)יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטקשבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ)וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספקזה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQאבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור)הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שוב שאלה שנטחנה יותר מהומו במצעד הגאווהסתכל הכי למטה (כן כן זה הארד קאנו אבל החיבור של הסנסור נעשה באותה צורה)http://www.thermaltake.com/support/installations/installhardCano2.htm
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שוב שאלה שנטחנה יותר מהומו במצעד הגאווהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר שמע.. מצטער על השאלה המפגרת אבל מה אני עושה בזה שאני מחבר את הסנסור לצד האחורי של הכרטיס מסך.. ?! זה לא ממש מודד טמפרטורה של הצ'יפ אלה של הלוח שמתחמם מהציפ, או משהו כזה.. (הבנתי שמחברים את זה מאחורה ללוח בנקודה שיושב עליו המעבד.....)
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אתה שם אותה בדיוק במרכז של הליבה - מאחורה... זה לא שיש שם קיר בטון בעובי 5 מטר באמצע.הטמפ' לא יהיו מדויקות 100% אך יהיו קרובות.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.