פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר.תודהה
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אתה אמור לפתוח סרבר והחבר שלך אמור לראות אותו בטבלה של ה LAN.לפני זה תדאג שחומת האש שלך סגורה וגם אצל חברך.במקרה שיש לכם ראוטר, יש לפתוח פורטים מתאימים.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אתה צריך להכניס LANFIX פאטץ למשחק, אני לא בטוח אם אפשר לעזור לךמבחינת החוקיות של הפורום..
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר עזוב את הLANFIX . תסביר לי איך אני מתחבר בתוכנה . פתחתי חדר הוספתי את חבר שלי מה לעשות אחר כך??? זה ב COD5 ליתר דיוק .. ובאיזה פורטים משתמשת המאצ'י??תודה לעוזרים
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר פתחתי שרת LAN מהמשחק ואני רואה אותו אבל חבר שלי לא רואה אותו ושנינו מחוברים לHAMACHI ובתאותו חדר מה הבעיה ??
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מה זה מה לעשות אח"כ? אתם באותו החדר? תעשו START בצד ימין למטה :-\ ובכל מקרה תבדוק שלכולם יש גרסא 1.0.1.5 של ההמאצי. לא יותר חדישה *בגרסאות חדישות יותר יש בעיות בהתחברות של משחקי LAN (משחקים חוקיים והכל) דרך ההמאצ'י.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר יש לנו את הגרסה הכי חדשה זו יכולה להיות הבעיה ??כי אני פותח משחק בLAN בCOD5 אני רואה את השרת שלי אבל חבר שלי לא רואה אותו למה??
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים לשניכם צריכה להיות אותה גירסה של המשחק , עדיף שלשניכם יהיה אותה גירסה של HAMACHI , אולי אפילו חייב תוודאו שאתם באותו חדר , אחד יוצר אחד מצטרף , אתם אמורים להתחבר אחד לשני דרך LOCAL NETWORK במשחק , ולא INTERNET
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר לשנינו יש את אותה גרסה של המשחק ואותה גרסה של התוכנה ואנחנו באותו חדר ,, ואנחנו יוצרים משחק LAN והוא רואה את השרת שפתחתי אבל לא יכול להתחבר , כשהוא מנסה להתחבר יש שגיאה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.