עבור לתוכן

מכל הדברים המוזרים שראיתי, זה מקבל את אחד הדירוגים הגבוהים

Featured Replies

פורסם

באמת תחשבו איך הוא ייראה עוד 20-30 שנה , גב הרוס , כרס , ילדות אומללה , לא הייתי רוצה להיות במקומו .

אבל זה באמת דוחה , יש לו אחלה שרירים אבל שיניים בצבע של הסמיילי :-\ .

שרירים בגיל כזה זה דוחה , ועוד עם השיער הזה והפרצוף , אף בחורה לא תרצה אותו .

• תגובות 43
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראה לי שהוא באמת ישאר גמד מסכן ::)

פורסם

שום אילוסטרציה .....

הילד הזה פשוט לא יגדל .... ישאר כזה קטנצ'יק לתמיד :o

שטויות...זה לא מפריע לגדילה...

סיגריות כן...פיתוח גוף...לא!

פורסם

לפי מה שאני יודע

לא משנה כמה משקולות אתה מרים וכמה זמן אתה עושה את זה ביום זה לא עוצר את הגדילה..

כל זה שטויות שאנשים המציאו

אם הוא ישאר נמוך, זה לא בגלל זה.

פורסם

שימו לב הודעת ה 200 שלי!

למה הוא כזה מכוער?!

סוף הודעת ה 200 שלי

סתם עזבו את הילד הזה יש לו בעיות

אם הוא רוצה להיות ככה אז לא מצפה לו עתיד מזהיר

(אני זוכר שהאנשים שהוא מעריץ הם שוורצניגר וכאלה...)

פורסם

יאללה שתוק שתוק ותחזור לשבת מול המחשב שלך יא נקניק...

אני ממש לא אוהב לשמוע ביקורות של אנשים קנאים, ואתם כולכם כאלה...

הוא יגדל ויהיה תותח, תסתכלו איך הוא זז, הוא לא רק שרירי הוא גם גמיש...

אז אין מצב שהוא יפסיק לגדול...אני ראיתי מלא תוכניות עליו, ויש לו תוכנית אימונים מושלמת והוא במעקב תחת צוות של שישה מומחים...אז במקומכם לא הייתי דואג...הוא יהיה תותח בתעשיית הbody building ואולי אפילו יש לנו פה ואן-דאם חדש...(שגם הוא אגב נמוך...אבל נראה אותכם אומרים לו את זה בפנים :) )

פורסם

כל הסיפור הזה על הילד נשמע ל מוגזם, ילד בן 7 שמרים 90 ק"ג?! הוא שוקל אולי 50 בגלל כל השרירים וזה לא הגיוני שהוא ירים 90

עריכה: אם אני הייתי המנהל של הבי"ס שלו הייתי מעיף אותו אם הוא מתעצבן מהר ופעם אחת הוא יכול לחטוף כריזה ולרצוח מישהו במכות :)

פורסם

משש דבר חכם והגיוני לעשות... ::)

עוד קנאי ברשימה...עוד מישהו?

פורסם

די אני הולך להתאבד עכשיו :'( אני לא יכול לעמוד בזה אני מקנא בילד הזה כל כך העולם פשוט לא הוגן! :'(. למה שאני יקנא בילד בן 7 שכל החיים שלו עבר אימוני כושר כמו איזה דפוק בגלל שההורים שלו הכריחו אותו ואף פעם לא אכל אוכל טעים ולא מזין אין לו חברים הוא מכוער מאוד ונראה כמו בת שרירית ומפחידה ומנופח כמו צמיג. אני לפחות מעדיף להיות ילד נורמאלי לא מכוער ומנופח עם חברים שלא עובר כל היום אימוני כושר אלא גם נהנה מהחיים

פורסם

א) מעניין אם אתה באמת חי כמו שאתה מתאר לנו כאן, אולי גם אתה מכוער...גם מכוער וגם בלי שרירים, הוא לפחות יש לו שרירים.

ב) תאמין לי כשתגדל תבין ששרירים כאלה ילמדו אותך איך להינות מהחיים :) (ראה ערך יחסי מין)

ג) מה אתה יודע על החיים שלך? זה שהוא אוכל אוכל מזין זה בטוח, זה שההורים שלו מכריחים אותו זאת לא עובדה, זה שאין לו חברים זוהי לא עובדה זה שהוא לא נהנה ולא אוכל אוכל טעים זאת גם לא עובדה, אז על מה בדיוק אתה מבסס את עצמך?

אם בודי-בילדר ממוצע מתאמן בין 4-6 שעות ביום...כמה הוא כבר מתאמן? 2-3 שעות, לא יותר מזה..בגיל כזה הגוף מתפתח יותר מהר, הרבה יותר מהר...

פורסם

א) אני לא מכוער אבל אין לי שרירים.

ב) שום הנאות בחיים. אף בת לא תרצה לקיים יחסי מין עם מישהו כזה מגעיל.

ג) הכל השארות

על בסיס מה אתה אומר את זה?

ד) למה אתה מדבר כמו עורך דין שלו? יכול להיות שהילד הזה זה אתה :-\

פורסם

אני פשוט לא אוהב כשמשמיצים אנשים סתם, בייחוד את הילד הזה שהוא רק ייצא לעולם וכבר יש אנשים שמקנאים לו ושונאים אותו ואת מה שהוא מייצג (עבודה קשה והשיגים בהתאם) בעוד שהוא עצמו לא עשה לאף אחד שום דבר...הוא לא יורד עליך שאתה לא שרירי כזה...הוא לא ירד על אף אחד פה שהם לא כמוהו...ומן הסתם שלא על אף אחד בכלל...

לא כולם חייבים לאהוב את אותם הדברים.

א) הכיעור שלו זה עניין של טעם.

ב) תאמין לי שכשיש לך כזה גוף, זה שאתה מכוער לא יעניין אף אחד :)

וצריך לחכות שהוא יתפתח כדי לראות בשביל לראות אם הוא ייצא מעוות או לא.

פורסם

שמע Lev0, על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.. שמעת פעם את המשפט הזה ? אולי לדעתך הוא בר מזל שיש לו כאלה שרירים והכל, ואתה חושב שזה אחלה, בכיף, זאת הדיעה שלך. אבל אתה צריך גם להבין שיש אנשים שחושבים שהוא לא מי יודע מה, ויכול להיות שלדעתם הוא מסכן שהתבזבזו לו החיים, או שהוא מכוער לאללה, זאת דעתם, וזה לא בא מקנאה.. ואפילו אם כן, אתה לא יכול להיות כל כך בטוח כמו שכתבת בהודעות שלך שהם באמת מקנאים. בקיצור, לא כדי לך לקפוץ למסקנות על המניעים של האנשים פה, כי בכל זאת, אתה בכלל לא מכיר אותם.. סתם נקודת המבט שלי..

פורסם

Richard%20Side.jpg

הוא מזכיר לי איזה בובה שראיתי באיזה סרט אימה עם החיוך הזה ! הוא לא מכוער הוא פשוט מפחיד כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים