עבור לתוכן

זייטגייסט (Zeitgeist Addendum) בתרגום לעברית - סרט שמעורר גלים בעולם- חובה לראות

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני אולי לא כל כך פעיל, אך אני מבקר באופן קבוע באתר ולאור המצב הכלכלי הנוכחי חשבתי לחשוף בפניכם סרט שמעורר גל מחאה מצד אחד ואהדה מצד שני בעולם כולו,

לאחר שערכתי חיפוש בפורום ראיתי כי כבר פתחו דיון על הסרט הראשון, שנוגע בסוגיית הדת, 11\9 והפדרל רזרב,

הסרט הראשון פותח בכך שהוא מסביר על הדת מנוקדת מבט אסטרולוגית, ולאורך ההיסטוריה הדת משכתבת את עצמה מחדש אך שומרת על בסיס קבוע ומועררת את את האמונה בדת מחדש, מצד אחד הדת זה דבר חיובי בכך שהיא שומרת על הסדר בחברה האנושית בדמות של אלוהים אך מצד שני מנצלת אותנו המאמינים ומבודדת אותנו מהאמת, אני יסתכן ואומר כי הדת ניצלה אותנו לאורך כל ההיסטוריה ושלטה בנו, אך כל מי שיצפה בסרט יכול להבין את זה בצורה שונה = שווה צפייה

החלק השני בסרט הראשון מדבר על 11.9 WTC - מפיקי הסרט טוענים כי ארועי הטרור שפקדו את ארצות הברית ב2001 היא עבודה פנימית של ממשלת ארצות הברית - עוד ב2002 אני אישית האמנתי שארצות הברית עשו עבודת טיוח מצוינת וכי מי שהרוויח פה הכי הרבה זה ארצות הברית כי הרי זה הקנה להם לגיטמציה לפלוש לפקיסטן ( ששולטת 80אחוז מייצוא הקוק בעולם - כן תתפלאו אבל ארצות הברית שולטת בייצוא הזה עכשיו ) ולפלוש לעירק שהרי לא חסר להם שדות נפט - הסרט הראשון והשני יחדיו מסבירים את הנושא הזה מצווין ואף מעבר לכך = שווה צפייה !

החלק השלישי בסרט הראשון מדבר על כך שהפדרל רזרב ( הבנק המרכזי של ארצות הברית שאינו מפוקח על ידי שום גורם בעולם ועושה מה ב"ראש שלו") מנפיק כסף יש מאין - כלומר הפדרל רזרב והשלוחות שלו במדינות העולם הם אלו ששולטים בנו תודעתית ומנצלים אותנו פיזית בכך שהיא יוצרת חובות לממשלה ולציבור - רק 3% מהכסף שרשום בבנקים בעולם קיימים באופן פיזי, כלומר כל השאר זה חוב לבנקים - "למעשה השקל שאתה מחזיק בארנק זה חוב של אדם אחר לבנק" וכל זה עוד על קצה המזלג- מדהים משמגלים לנו על העניין הכספי בסרט - לאחר שתצפו בסרט הראשון והשני תבינו למה המשבר הנוכחי, לפי דעתי זה גם המשבר הכלכלי החמור ביותר בהיסטוריה האנושית - את זה חובה לראות !!

הסרט השני :

פשוט תראו ולא תצטערו !! הסרט לא קשה בכלל להבנה ואשמח אם ננהל פה דיון על הסרטים !!

שני הסרטים בעלי תרגום בעברית באורך כולל של 4 שעות ( שעתיים כל סרט )

הסרט השני - http://video.google.com/videoplay?docid=-2361656931514293188

הסרט הראשון - http://video.google.com/videoplay?docid=30520153323173669

http://video.google.com/videoplay?docid=505208689213753863

פורסם

אוי לא.... עוד חובב קונספירציות.......

אז מה חביבי? לא נחתנו על הירח? :lol:

הסרט הזה, כמו כל סרט קונספירציה, דבילי, ויש בטיעונים בו יותר חורים מגבינה שוויצרית.

פורסם

אם זה היה 40 דקות אז אולי כן אבל 4 שעות....

נסיתי לראות את ההתחלה של הסרט הראשון והם באים בגישה של: "אתה, כן אתה זה שצופה בי, אתה דפוק ואתה לא יודע מה הולך בעולם ואיך הוא בנוי, אבל אל תדאג ישות חסרת תועלת אני, כן אני אסביר לך!". חוץ מזה שלדעתי זה בולשיט, וגם לפי התגובות של האנשים פה.

פורסם

נסיתי לראות את ההתחלה של הסרט הראשון והם באים בגישה של: "אתה, כן אתה זה שצופה בי, אתה דפוק ואתה לא יודע מה הולך בעולם ואיך הוא בנוי, אבל אל תדאג ישות חסרת תועלת אני, כן אני אסביר לך!". חוץ מזה שלדעתי זה בולשיט, וגם לפי התגובות של האנשים פה.

האמן לי לא צריך תגובות של אנשים בשביל להבין כמה הסרט מופלץ

פשוט תראה אותו ותבין

פורסם

הקטע על הדת בחלק הראשון של הסרט הראשון ממש טוב, אבל הסרט הזה בהחלט בא בגישה מתלהמת, וקשה לקחת כל מה שנאמר שם ברצינות.

הסרט השני כבר הרבה יותר מופרך ומשעמם לדעתי. כל האווירה של "בוא נבנה אוטופיה" ממש מיותרת.

פורסם

החלק השלישי בסרט הראשון מדבר על כך שהפדרל רזרב ( הבנק המרכזי של ארצות הברית שאינו מפוקח על ידי שום גורם בעולם ועושה מה ב"ראש שלו") מנפיק כסף יש מאין - כלומר הפדרל רזרב והשלוחות שלו במדינות העולם הם אלו ששולטים בנו תודעתית ומנצלים אותנו פיזית בכך שהיא יוצרת חובות לממשלה ולציבור - רק 3% מהכסף שרשום בבנקים בעולם קיימים באופן פיזי, כלומר כל השאר זה חוב לבנקים - "למעשה השקל שאתה מחזיק בארנק זה חוב של אדם אחר לבנק" וכל זה עוד על קצה המזלג- מדהים משמגלים לנו על העניין הכספי בסרט - לאחר שתצפו בסרט הראשון והשני תבינו למה המשבר הנוכחי, לפי דעתי זה גם המשבר הכלכלי החמור ביותר בהיסטוריה האנושית - את זה חובה לראות !!

:errrr:

כל בנק ממשלתי מנפיק כסף, לכל בנק ממשלתי ניתנת הסמכות על ידי המדינה להדפיס שטרות. רוב הבנקים הממשלתיים במדינות המערב הם יצורים אוטונומיים יחסית, כולל בישראל.

בנוסף, כסף "וירטואלי" קיים כבר מראשית ימי הרנסנס, עם הופעת מערכת הבנקאות המודרנית. למעשה שטרי חוב (בסחורות) נמצאו גם במצרים ובמסופוטמיה. בעבר מטבעות היו מוצמדים לערך של מתכות שונות (בעיקר זהב וכסף), אולם עוד מימי קדם שווי המתכות היה נזיל והממשלות הרשו לעצמן להנפיק עוד מטבעות (על ידי דילול המתכת היקרה במטבעות) וליצור אינפלציה (לדוגמא - מספר תקופות היפראינפלציה בימים הפחות יציבים של האימפריה הרומית).

וזה רק קצה הקרחון עם זייטגייסט, הם לוקחים מעט עובדות אמיתיות לחלוטין, מערבבים עם שטויות ומגיעים למסקנות הזויות תוך שהם מתבססים הרבה על הוכחות מעגליות, דילוגים מחשבתיים ועוד לוגיקה עקומה.

פורסם

היה דיון של 15 עמודים וכלל גם את הסרט השני. אם אני לא טועה משהו כבר פתח דיון על הסרט השני וסגרו אותו.

סבבה, ראיתי את הסרט השני:

ה' ישמור איזה אפקטים מעצבנים ובא לי לחנוק את הקריין

היה אפשר לצמצם את הסרט לפחות בחצי.

מה שיש בחלק הראשון מובא בלינק שהבאתי מקודם (הבעייתיות שבמערכת המוניטורית Money as debt)

ובחלק השני זה הופך להיות הרבה יותר הזוי מהסרט הראשון (לא מאמינים תראו!) כשהבמאי מציע חברה המתבססת על טכנולוגיה ועם הרבה, הרבה, New Age Sh*t

פורסם

ראיתי את זה לפני כמה ימים ,בהחלט גרם לי לחייך :)

פורסם

מה שאני אוהב בסרט הזה שהוא משכנע אנשים לחשוב עבור עצמם ולפקפק בדברים שנראים לאחרים כעובדות גמורות.

גם אם הסרט מבוסס עובדתית או לא, מבחינתי הוא עושה את העבודה.

הקטע על הדת יפה ומשכנע. לדעתי דתות הם שקר בלי קשר אם הסרט נכון או לא.

בקטע השני יש חורים.

אני לא אומר שכל מה שנאמר בו שטות אבל חלק מהעובדות שם לא מדוייקות.

מה שלדעתי בטוח זה שיש דברים שלא מספרים לנו...

בכל מקרה הערוץ הזה ביוטיוב מציג את הצד השני

http://www.youtube.com/profile?user=RKOwens4&view=videos

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ לך לראות את זה בעצמך ולא להתעצל ולסמוך על אנשים אחרים - אל תגיד " לפי מה שאנשים אומרים פה" תראה תשפוט ותחליט לבד :smile1:

:errrr:

כל בנק ממשלתי מנפיק כסף, לכל בנק ממשלתי ניתנת הסמכות על ידי המדינה להדפיס שטרות. רוב הבנקים הממשלתיים במדינות המערב הם יצורים אוטונומיים יחסית, כולל בישראל.

בנוסף, כסף "וירטואלי" קיים כבר מראשית ימי הרנסנס, עם הופעת מערכת הבנקאות המודרנית. למעשה שטרי חוב (בסחורות) נמצאו גם במצרים ובמסופוטמיה. בעבר מטבעות היו מוצמדים לערך של מתכות שונות (בעיקר זהב וכסף), אולם עוד מימי קדם שווי המתכות היה נזיל והממשלות הרשו לעצמן להנפיק עוד מטבעות (על ידי דילול המתכת היקרה במטבעות) וליצור אינפלציה (לדוגמא - מספר תקופות היפראינפלציה בימים הפחות יציבים של האימפריה הרומית).

וזה רק קצה הקרחון עם זייטגייסט, הם לוקחים מעט עובדות אמיתיות לחלוטין, מערבבים עם שטויות ומגיעים למסקנות הזויות תוך שהם מתבססים הרבה על הוכחות מעגליות, דילוגים מחשבתיים ועוד לוגיקה עקומה.

חלקית אני מסכים איתך - אבל שים לב שאתה אומר שהבנקאות המודרנית מקנה לעצמה זכות על ידי ראשי הממשלות להדפיס כסף וליצור ערך מחוב, הכסף עד לא מזמן עד כמה שידוע לי היה צמוד לזהב אך ביטלו את זה "לטובת" יציבות כלכלית שאינה קיימת עובדתית והרי לך הוכחה לכך שהכסף מאבד מערכו באופן כרוני ואם אתה מעוניין אשלח לך סיכומים של אנליסטים כלכליים שניבאו כבר לפני עשרות שנים שתהיינה הדרדרות כלכלית מתמדת בשיטה בה הבנקים פועלים כעת, הרי אתה לא יכול ליצור ערך מכלום- האינפלציה תמיד עולה והכסף מאבד מערכו ואז נוצר הצורך לאיזון( על ידי העלת ריבית והורדה הנפקת כסף החלפת שטרות וכו,) ואז עוד פעם מנפיקים כסף על מנת לכסות על החובות- אם לפני עשר שנים יכולת לקנות ב 10 שקלים X מוצרים אז היום ( בהתחשב בזה שגם המשכורת עלתה אך מנגד האיפנלציה לא החזיקה מעמד) אז היום אתה יכול לקנות חצי מהמוצרים שיכולת לקנות אז, מה שנקרא מדד המחירים לצרכן עולה ועולה, העלת פה נקודה מעניינת בנוגע לתקופה הרומית ( אני אבדוק את הנושא), בכל מקרה התוכנית הכלכלית של ימנו כפי שהסרט מציג היה ידוע בחסרונו כפר לפני עשורים אך אף גורם לא יכל נגד הבנקים וקשה לצאת מסרקולציה כלכלית בפתאומיות כזאת לכן השיטה המשיכה לפעול עד היום והביא עלינו התמוטטות כלכלית עימה,

- בנוגע לפרוייקט וינוס והפילוסופיה שעומדת מאחורי זה, אני חושב שיש אמת חלקית בפתרון שהם מציגים בסרט - בגדול הידאל הוא לשאוף לאוטופיה חברתית וחופש כלכלי וחברתי- אך מנגד אם נסתכל על המציאות כיום לא ניתן לבצע זאת בגלל הרבה סיבות אבל קחו נקודה מענינית למחשבה - תראו את הטיבטים והבודהיסטים - תקראו עליהם קצת ותגלו ( על פי מה שהם טוענים) כי אין מאושרים מהם - אין להם צרכים חברתיים ואין להם צורך לעבוד על מנת לשרוד ( הרי הם חיים על תרומות ( אותם תרומות אפשר להמשיל לפתרון הטכנולוגי שהסרט מנסה להציג ולומר כי הטכנולוגיה יכולה לדאוג לנו לאותם צרכים בסיסיים) ואז הם מתפנים לעסוק בשאלת הקיום או משיהיה ... בכל מקרה יש הרבה חורים בפרוייקט וינוס הזה שהם מציגים אותו - אבל מה שבטוח זה שהמצב החברתי יהיה הרבה יותר טוב " בעולם הוורוד שהם מנסים לצייר לנו" - אני אישית הייתי רוצה להאמין שזה אפשרי אך קשה לי כי גם אני מוצא חורים במה שהם אומרים,

חשוב לי להדגיש כי אני מתנגד לזה שהם מציגים קונספרציות שנויות במחלוקת בסרט כי זה לדעתי פוגע בהם מאוד - האמינות של הסרטים נפגעת וחבל - שוב אני עדיין ממליץ לכולם לראות ולשפוט על פי ראות עניו את הנושאים שמובאים בסרט - מה שבטוח זה יגרום לכם לחשוב וזה כבר טוב :):xyxthumbs:

פורסם

לגבי החלק הדתי, קשה להתווכח עם הנאמר בסרט היה וזה

מבוסס על ממצאים היסטוריים, ארכיאולוגים ואנתרופולוגיים.

אבל שאר הדברים על בנקים, תאומים ושאר השיט, לא נראה לי אמין.

פורסם

גם החלק הדתי לוקה באי-דיוקים

פורסם

אתה מוזמן לציין אותם.

פורסם

ישנו פער גדול בין הסקת המסקנות למידע שהוצג. מעבר לכך לאחר החלק הראשון הסרט מאבד םפוקוס ויורה חצים לכל כיוון. עוד דבר חשוב : אולי זוהי פארודיה על האנשים שמאמינים לסרט ? למה אני חושב כך ? בגלל שם הסרט כמובן !

ZEITGEIST זוהי רוח התקופה , ואולי אנו חיים היום בתקופה בה קשה לנו לקבל את הרע הבא עלינו ואנחנו בונים קונספירציות ומזימות כדי להאדיר את ההתנהגות האנשוית...

פורסם

זה ידוע שאין בעולם מספיק מזומנים בכדי לכסות את כל הכסף...

למה ?

כי נניח שהלכתי לבנק והפקדתי 100 ש''ח

ואז משה הלך ולקח הלוואה של 100 ש''ח שבעזרתה שילם לדני

דני הפקיד את הכסף בחשבון שלו בבנק

ואז יעקוב לקח הלוואה וכו' וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים