פורסם 2003 ביולי 122 שנים מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר...יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)
פורסם 2003 ביולי 122 שנים פשוט שאתה שומע את הרעש תנסה לעצור את המאווררים שלך אחד אחד ואז תדע מאיפה זה מגיע אוליי אפילו כבל IDE או חשמל או משהו אחר נוגע באחד המאווררים שאין להם גרילים וזה עושה כזה רעש תעשה סדר במארז קצת אוליי
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר המארז שלי מסודר בצורה הכי טובה שיכולה להיות, וממתי בכל ide משמיעים רעש? ??? ???ואני ינסה מה שאמרתם ויגיב בחזרה עם עידכון...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים ממתי IDE משמיע רעש.. מתי שהוא נוגע במאוורר שמסתובב : או כל כבל אחר שנוגע במאורר אם לא הבנת למה התכוונתי..
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחבר עכשיו אני מבין... וניסיתי להשתיק אחד אחד מהמאווררים ולא הלך עדיין יש את הרעש, למישהו יש עוד רעיון?
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחבר עשיתי את ובכל זאת לא מצאתי, מחר אני יקח את המחשב לחנות ויראה מה נסגר....ובכל זאת אם יש למישהו עוד רעיונות אז....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.