פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים הזמנתי נייד של HP עם מעבד T5800 הצרכים שלי זה גלישה שירים סרטים אופיס משחקים לא כבדים במיוחד וסרטי HD חבר שלי אמר לי לשנות את ההזמנ ולקחת את המעבד P8400 .לא בגלל הביצועיםאלה בגלל חיסכון בחשמל והורדת התחממות של המחשבהאם הוא צודק?התוספת למעבר למעבד סדרה P הוא 700ש"חאין לי בעיה להוסיף אם הרעיון הזה הוא אמיתימה אתם אומרים בנושא
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים קודם כל התחממות אינה פקטור רציני. לגבי צריכת חשמל, אכן יש הבדל של כ10W בין המעבדים, אך אלא אם כן כל דקת סוללה חשובה לך, לא הייתי אומר שזה שווה תוספת של 700 שקל - במיוחד אם הוא יבלה על השולחן בחדר את רוב זמנו.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר קודם כל תודה רבה נכון הוא הולך לבלות את רוב הזמן בחדר על השולחן לפעמים מנוייד רק בתוך הביתאת הקטע של צריכת החשמל פתרנו מה שמדאיג אותי הוא החום היה לי דגם עם מעבד סדרה P וכרטיס מסך 9600 הייתי עובד עליו שלוש שעות רצוף ולא הייתי מרגיש בהתחממות האם מעבד סדרה T יהיה אותו סיפור ?או שהוא נוטה להיות יותר חם?בסך הכל לא רוצה שיפריע לי בעבודה עליו המחשב יהיה עם כרטיס מסך של 9200 .ולא כמו כדמו שהיה עם כ.מסך 9600האם כרטיס המסך יש לו השפעה על התחממות?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מן הסתם לכרטיס המסך יש השפעה על ההתחממות, אחרת הם לא היו זקוקים לקירור כל נייד מצוייד בקרור המתאים לו, ששומר עליו במגבלות טמפרטורה הגיוניות. חוץ מכמה ניידים עם כרטיסי מסך מסדרה 8 וקרור לא מספק, לא שמעתי על אף נייד שיכול להגיע למצב של התחממות יתר מעצם עבודתו. נכון, מחשב עם מעבד 35W (כמו ה5800) ייצר יותר חום מאשר מחשב עם מעבד 25W (כמו ה8400) - אבל החום הזה ממילא נפלט החוצע ע"י הקירור, אז מה זה משנה?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר מן הסתם לכרטיס המסך יש השפעה על ההתחממות, אחרת הם לא היו זקוקים לקירור כל נייד מצוייד בקרור המתאים לו, ששומר עליו במגבלות טמפרטורה הגיוניות. חוץ מכמה ניידים עם כרטיסי מסך מסדרה 8 וקרור לא מספק, לא שמעתי על אף נייד שיכול להגיע למצב של התחממות יתר מעצם עבודתו. נכון, מחשב עם מעבד 35W (כמו ה5800) ייצר יותר חום מאשר מחשב עם מעבד 25W (כמו ה8400) - אבל החום הזה ממילא נפלט החוצע ע"י הקירור, אז מה זה משנה? מודה לך מאוד תודה רבה לך .פשוט הייתי לפני ביטול הזמנה ושדרוג.חסכתי 700ש"ח.שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.