עבור לתוכן

יש לי בעיה במערכת קולנוע ביתית עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות.

1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio?

2.

למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוואן.)

3. במחוון רמקולים ברסיבר זה מראה לי 5 רמקולים, עם כי רק בFront left ו בFront right זה מראה לי שהם אכן Left ו Right

אני יצייר תמונה

---------- ------------ -----------

[ ] [ ] [ ]

[ L ] [ ] [ R ]

---------- ----------- -----------

---------- -----------

[ ] [ ]

[ ] [ ]

---------- ----------

זה בערך ככה O_O עכשיו זה אמור להתריד אותי שהאותיות ברמוקלים האלה לא פועלים?

עכשיו למפרט הטכני.

רסיבר - JVC RX5032VSL

DVD - eltax dvd-750

טלויזיה - lg 21 golden eye

רמקולים קידמיים - ממערכת של Aywa

רמקולים אחוריים - Peerless SR-377

רמקול סנטר - סתם רמקול מאולתר שחתכתי לו את היציאה קווקסאלית וחיברתי את שני החוטים.

תודה לעוזר!

פורסם

1. מכיוון שלא נשארו לך יציאות אני משער שחיברת את הרסיבר ליציאה של הVCR (יצאה זאתי מסוגלת לעביר במונו בלבד) אני מציע לך

שאם יש לך יצאה אחת של TV RCA ויצאה נוספת של (21 פינים) TV SCAT תחבר את הטלויזיה אם החיבור של הTV RCA

ואת הרסיבר בחיבור TV SCAT שבצד אחד מהחיבור הוא SCAT ובצד השני הוא RCA הSCAT מתחבר לממיר והRCA לרסיבר.

2. אתה זקוק לחבור דיגיטלי כלומר או חיבור אופטי או קוקסיאלי (נפתח ת'ראד על עלות החיבורים).

3. כאשר בדקת את דבר זה ברסיבר אני מתאר לעצמי שתוכניות הסואנד ברסיבר היתה מכוונת על תוכנית שלא מקודדת בעזרת הPro Logic,

שזה אומר שהיא תומכת ב2 ערוצים ובשני הערוצים האוחריים היא מנגנת אותו דבר כמו שמתנגן בערוצים הקידמיים.

פורסם
  • מחבר

1. מכיוון שלא נשארו לך יציאות אני משער שחיברת את הרסיבר ליציאה של הVCR (יצאה זאתי מסוגלת לעביר במונו בלבד) אני מציע לך

שאם יש לך יצאה אחת של TV RCA ויצאה נוספת של (21 פינים) TV SCAT תחבר את הטלויזיה אם החיבור של הTV RCA

ואת הרסיבר בחיבור TV SCAT שבצד אחד מהחיבור הוא SCAT ובצד השני הוא RCA הSCAT מתחבר לממיר והRCA לרסיבר.

2. אתה זקוק לחבור דיגיטלי כלומר או חיבור אופטי או קוקסיאלי (נפתח ת'ראד על עלות החיבורים).

3. כאשר בדקת את דבר זה ברסיבר אני מתאר לעצמי שתוכניות הסואנד ברסיבר היתה מכוונת על תוכנית שלא מקודדת בעזרת הPro Logic,

שזה אומר שהיא תומכת ב2 ערוצים ובשני הערוצים האוחריים היא מנגנת אותו דבר כמו שמתנגן בערוצים הקידמיים.

לא הבנתי את 1. מה שאתה אומר זה לחבר את הטלויזיה עם חיבור שבצד אחד שלו יש 21 פינים (זה לטלויזיה) ובצד השני אדום לבן רגיל? (לכניסת TV Sound ברסביר)

2. את זה כבר הבנתי כבל SPIDF.

3. היא מכוונת ע"י ProLogic2, אני שומע סאונד שונה.. בDVD, CD ובמחשב, אבל למה זה לא מראה ברסיבר את האות בתוך הריבוע?

פורסם

לא התכוונתי שאמרתי "TV RCA" ו"TV SCAT" זה שתחבר בממיר איפה שרשום TV לא איפה שרשום VCR,

אתה קונה קבל שמצד אחד הוא SCAT ומצד שני הוא RCA,

את הצד אם הSCAT אתה מחבר לממיר (יש 2 יצאות אחת שרשום "TV" ואחת שרשום "VCR" אתה מחבר את הSCAT לאיפה שרשום TV)ואת הצד אם הRCA לרסיבר.

בקשר לתשובה השלישית ממש אין לי מושג למה הוא עושה לך את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים