עבור לתוכן

חלונות אקספלורר 7 לוקחים המון זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שבזמן גלישה באינטרנט המחשב (החדש יחסית) נהיה איטי

הסתכלתי על התהליכים במנהל המשימות וראיתי שכל חלון אקספלורר חדש שאני פותח לוקח 60,000 קילוביט, ואם אני פותח עוד 2 כרטיסיות זה מגיע ל400,000

כל חלון חדש שאני פותח בנוסף לראשון לוקח יותר מקום גם כן.

הרצתי סריקת וירוסים עם אבאסט במצב בטוח והוא מחק כמה קבצים (שידעתי שקיימים עוד קודם אבל לא עשו בעיות) והבעיה עדיין קיימת.

מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק אם זה קורה בדפדפן אחר ותעדכן

פורסם

אני עובד רק explorer 6 החלפתי והחזרתי 8 7 .מוזילה כבר יותר טוב

פורסם

ידידי ההודעה הזאת לא רלוונטית כל אחד משתמש בדפדפן שנוח לו אי אפשר להגיד מה יותר טוב אתה לא תצא מזה

פורסם

Inzagi, המפתח לביצועי IE7 זה הadd-ons מותקנים לו לכן תתתחיל לנטרל אחד אחד עד שאתה עולה על הבעייתי.

פורסם
  • מחבר

Inzagi, המפתח לביצועי IE7 זה הadd-ons מותקנים לו לכן תתתחיל לנטרל אחד אחד עד שאתה עולה על הבעייתי.

כלים> נהל הרחבות> הפוך הרחבות לזמינות או ללא זמינות ושם לעשות Disable על התוספות שכתובות?

אליאור, להתקין דפדפן אחר ולעשות את כל הסיפור זה סיפור גדול מדי, אם זה וירוס זה אמור לקחת הרבה זיכרון גם בדפדפנים אחרים?

פורסם

כלים> נהל הרחבות> הפוך הרחבות לזמינות או ללא זמינות ושם לעשות Disable על התוספות שכתובות?

חיובי

IE דפדפן עילג ביותר עם פרצות אבטחה מפה עד ההודעה החדשה לכן לא ממש בעייה לנצל אותו עם כל קוד עוין מסוג כלשהו בניגוד לדפדפנים אחרים.

פורסם

לא ברור לי מה העניין

תפנו אותו לאתר של מוזילה שיוריד את פיירפוקס 3 תסבירו לו איך להגדיר טבים וזהו.האבטחה הרבה יותר גבוהה במוזילה מאשר באקספלורר.

אני כבר מאז פיירפוקס 1.5 לא גולש באקספלורר.

זה לא סיפור גדול מדי.בהתקנה הוא גם שואל אותך אם אתה רוצה לשאוב את המועדפים שלך מהאקספלורר - אתה פשוט אומר לו כן :jump:

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את כל הadd-ons וזה הוריד מהזיכרון - עכשיו החלון הראשון לוקח 40,000 וכל כרטיסיה מעלה עוד 10,000 בערך.

זה יותר טוב אבל לא אידיאלי מבחינת הזיכרון ומבחינת הנוחות בשימוש בדפדפן.

הadd-ons זו הסיבה היחידה שיכולה לגרום לבעיה לדעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים