פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים שלום לכולם, לאחי יש מחשב ישן מאוד והוא התקין ווינדוס מחדש, ולא מצאנו דרייברים באתרים של החברות...לוח אם - MSI MS-6163 (i440BX)וכרטיס קול Creative Sound Blaster Live (sb0220)תודה מראש.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אוקיי, רעיון טוב. כשאחי יגיע הבייתה הוא ינסה.למישהו יש הורדה ישירה אולי? בפעם האחרונה שניסיתי להוריד דרייברים דרך אברסט זה לא עבד...
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים הורדה ישירה של מה? אתה צריך להפעיל את הeverest אצלך במחשב כדי לקבל קישורים לדרייברים שיש לך במחשב
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אני יודע, ניסיתי את זה על המחשב שלי פעם...אם אני זוכר נכון זה מביא קישור לאתר של החברה, אבל כשבדקתי על הכרטיס קול שלו באתר של החברה הוא לא היה שם...הכוונה ב"הורדה ישירה" היא של הדרייברים מן הסתם.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אז פשוט תרשום את הדגם של החומרה שאתה מחפש לה דרייבר בגוגל יש מלא מקומות להוריד את הדרייבר או שתעבוד אם driver scanner התוכנה הזאת תמצא בשבילך את הדרייבר ותתקין אותו היא מעולה
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר ידעתי שזה יבוא ;Dחיפשתי בגוגל, אני לא עד כדי כך טיפש. די חפרתי את האינטרנט ומצאתי רק משהו בתשלום...
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תנסה driver scanner היא בטוח תעזור לך אחרי כל פירמוט אני משתמש בה אף פעם היא לא איכזבה אותי והיא גם ממש קלה לשימוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.