פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים יש לי מנורת UV שהוצאתי ממיתקנת טיהור מים של תמי 4המנורה אטומה למים, על המארז כתוב שהיא 11W ..יש לי 2 חיבורים, שני חוטים לבנים ושני חוטים כחוליםכלומר חיבור אחד של 2 לבניםוחיבור שני של 2 כחולים ..מישהוא יודע לאן מיתחבר מה ?וכמה V זה צורך ?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אני לא מכיר את המנורה הספציפית, אבל לדעתי זה חיבור מתח גבוה, כמו פלורוסנט.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מתח הצתה של 100~120 וולט בערך. אבל זה לא צריך להטריד אותך, כי ממילא אתה צריך ספק יעודי לזה.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים קצת מטריד אותי שהיא שקופה תיזהר לא לשרוף לעצמך את העיניים איתה ;D וזה גם לא קטודה זה פלורסנט סטייל היית צריך גם להוציא את השנאי מהתמי 4
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים תראה מה תנסהיש מטענים של 12 ולט עם נגד משתנה שאתה יכול לשים מ3 עד 12 ולטתביא אחד כזה שים אותו על 11 ולטאת הפלוס שלו תחבר לשני הכחוליםואת המינוס תחבר לשני הלבניםאם לא עובד תהפוך ותראה אם זה עובדבמידה וכן תצטרך לעשות מוד קטן לחיבור מלוקס וזהולשים במחשב...
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים קצת מטריד אותי שהיא שקופה תיזהר לא לשרוף לעצמך את העיניים איתה ;D תיזהר זה לא משחק זה מיועד להרוג חידקים שנמצאים במים זה יכול להרוס לך את העינים
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר סבבה אני ינסה ..ולא פירקתי את זה מטמי 4 .. קיבלנו פשוט מנורה חדשה אז הוצאתי את הישנה .. ואזת הישנה.. חח ..כתוב על זה UV-C . זה לא מנורת UV ?היתה לי פעם עוד אחת כזאת .. חיברתי אותה למכשיר מיוחד כזה שאני קובע בדיוק בדיוק כמה וולט אני רוצההעלתי לאט לאט, הגעתי ל13V המנורה דלקה לחצי שניה בערך ונישרפה..אולי היא חמה מדיי ? כדי להכניס אותה לתוך מים ? כי בדוגרי היא מבודדת מים ..
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אל תכניס אותה למים חבר לה 12 ולט וזהו רק תעטוף אותה עם נייר או משהו שלא תקבל את האור לעניים ישר לאט לאט תסתכל מרחוק ותוריד את זה אם זה לא צורב מדי או בוהק מדיי סבבה..... זכית בקתודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.