עבור לתוכן

שדרוג מחשב ב-1000 שקל

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים ואני רוצה לשדרג.

המחשב שלי כיום:

E2160 1.8 GHZ

לוח אם GA-945P-S3

512X2 giga ram 667mhz (kingston)

7600GT 256MB

הספק הוא G-Pro P-4 500W ATX 12V (DR-B500E)

דבר חשוב מאוד - המסך שלי הוא 22' ולכן משחק על רזולוציה של 1680X1050

המחשב שלי מתחמם מהר מאוד, ככה שתשתדלו להביא לי כרטיסים בלי נטייה להתחממות יתר...

תודה לעוזרים.

פורסם

1000 ש"ח זה מעט מידי לשדרוג , במקרה שלך הייתי ממליץ על קניית מחשב חדש , בגלל :

1. מעבד מאוד חלש שגם עם OC עדיין יהווה צווואר בקבוק.

2. כמות קטנה של זיכרון מיושן , לכן צריך לקנות זכרון חדש יותר.

3. כרטיס מסך למסך 22'' טוב כיום הוא ה 4850 שלבדו עולה 820 ש"ח.

4. יש לך ספק גינרי שגם אותו צריך להחליף.

בקיצור שדרוג לא יועיל לך פה , הרחבת התקציב לאזור ה 2.5-3K לקניית מחשב חדש תפתור את הבעייה (אני מבין שזו תוספת משמעותית אבל לפי דעתי אין לך פתרון אחר , מחשב חדש או כלום).

פורסם
  • מחבר

1000 ש"ח זה מעט מידי לשדרוג , במקרה שלך הייתי ממליץ על קניית מחשב חדש , בגלל :

1. מעבד מאוד חלש שגם עם OC עדיין יהווה צווואר בקבוק.

2. כמות קטנה של זיכרון מיושן , לכן צריך לקנות זכרון חדש יותר.

3. כרטיס מסך למסך 22'' טוב כיום הוא ה 4850 שלבדו עולה 820 ש"ח.

4. יש לך ספק גינרי שגם אותו צריך להחליף.

בקיצור שדרוג לא יועיל לך פה , הרחבת התקציב לאזור ה 2.5-3K לקניית מחשב חדש תפתור את הבעייה (אני מבין שזו תוספת משמעותית אבל לפי דעתי אין לך פתרון אחר , מחשב חדש או כלום).

תודה על התשובה קודם כל.

ואין לי את זה את הסכום הזה לצערי.

בכל מקרה, אם תוכל להסביר לי כמה דברים:

1. מה זאת אומרת זיכרון מיושן? בגלל החברה? ואיך הזכרונות של KINGSTON בכלליות? כי בדיוק קיבלתי שיחה מאבא שלי ששואל איזה זיכרון לקנות.

2. האם מספר המגהבייט שיש בכרטיס מסך משפיעה בצורה ניכרת על הרזולוציה? ז"א, אם אני אקח 9600GT 512MB לעומת 9600GT 1GB, יהיה יתרון משמעותי לכרטיס עם ה-1GB?

פורסם

אני חושב שתשיג את השיפור הטוב ביותר ל1000 שח ע"י:

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤622

זיכרון:

KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤85

כמות:2

ספק כוח:

SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284

מחיר סופי: ¤1076

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזו' סבירה ביותר, ולא מתחמם יותר מדי, תוספת של 2G זכרון, וספק שיחזיק את כרטיס המסך. אם אפשר לחרוג טיפה, אז ניתן לקחת ספק קצת יותר חזק, שיחזיק בטוח גם לאחר שדרוג (השקעה טובה לעתיד).

בנוסף, אתה יכול להוסיף מאוורר, למרות שכנראה תקבל מחשב להרבה יותר זמן אם תחליף גם מארז, אבל אני מבין שאין אפשרות...

פורסם

האופציה שזריזי הציע היא טובה אבל המעבד שלך עדיין יפגום בקצב המשחק , רק אם תבצע OC מסויים זה יכול לעזור , ואני גם לא יודע עד כמה ניתן להגיע עם הלוח אם שיש לך , לגבי הזיכרון - זיכרון 667 כבר כמעט ולא ניתן למצוא היום לרוב הולך זיכרון של 800 , לגבי הכרטיס - 9600GT יחזיק לך משחקים אבל הוא די חלש לרזולוציה של מסך 22'' , בתקציב שלך 9800GT הוא פתרון הולם , הספק שהוצע לך מעולה ...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שתשיג את השיפור הטוב ביותר ל1000 שח ע"י:

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤622

זיכרון:

KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤85

כמות:2

ספק כוח:

SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284

מחיר סופי: ¤1076

כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזו' סבירה ביותר, ולא מתחמם יותר מדי, תוספת של 2G זכרון, וספק שיחזיק את כרטיס המסך. אם אפשר לחרוג טיפה, אז ניתן לקחת ספק קצת יותר חזק, שיחזיק בטוח גם לאחר שדרוג (השקעה טובה לעתיד).

בנוסף, אתה יכול להוסיף מאוורר, למרות שכנראה תקבל מחשב להרבה יותר זמן אם תחליף גם מארז, אבל אני מבין שאין אפשרות...

תודה רבה, יש לי כמה שאלות:

כמה אמור לעלות מארז שאתה חושב שיהיה נורמאלי?

למה צריך זכרונות במהירות 800MHZ אם הזכרונות שיש לי עכשיו הם 667MHZ?

לא יהיה צוואר בקבוק?

יכול להיות שהלוח אם לא יתמוך בכרטיס? אם לא , הלוח אם P5B-VM יהיה יותר טוב (יש לי אפשרות לקבל אותו מחבר)?

[br]פורסם בתאריך: 17.12.2008 בשעה 18:18:10

האופציה שזריזי הציע היא טובה אבל המעבד שלך עדיין יפגום בקצב המשחק , רק אם תבצע OC מסויים זה יכול לעזור , ואני גם לא יודע עד כמה ניתן להגיע עם הלוח אם שיש לך , לגבי הזיכרון - זיכרון 667 כבר כמעט ולא ניתן למצוא היום לרוב הולך זיכרון של 800 , לגבי הכרטיס - 9600GT יחזיק לך משחקים אבל הוא די חלש לרזולוציה של מסך 22'' , בתקציב שלך 9800GT הוא פתרון הולם , הספק שהוצע לך מעולה ...

אחלה. ובקשר לזכרון בכרטיס מסך - עד כמה הוא משפיע על האפשרות לשחק עם רזולוציה גבוהה?

עם ה-9800GT אני אוכל לשחק על הרזולוציה של המסך שלי (1680X1050)?

פורסם

אפשר "להסתפק" בזיכרון 667 (לקנות עוד 1GB) , אבל כשיש לך היום 2GB ב 130 ש"ח ההפרש לא משפיע , יהיה צוואר בקבוק עם המעבד , והלוחות אם די דומים ...

פורסם

אני לא יודע לגבי לוח האם, אבל לגבי מארז:

מארז:

COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤327

מחיר סופי: ¤327

ומחירי הזכרונות היום מאד זולים

פורסם

איך שלא תנסה , אי אפשר לשים גם לוח אם ,מעבד , כרטיס מסך , זיכרון , ועוד מארז ב 1000 ש"ח ...

ועוד למשחקים במסך 22'' :nono:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, עזרתם לי מאוד.

עוד תגובות יתקבלו בברכה כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים