עבור לתוכן

חברה חדשה בתחום הסלולר Free 078

Featured Replies

פורסם

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3170985,00.html

"תתרגלו לחשבון סלולר של 50 שקל"

חרף קשיים בגיוס השקעות וחששות מהתנגדות של בזק ופלאפון, מתכוננים ליאור בנאי וערן שלו להפעיל בשבוע הבא את רשת הסלולר החדשה שלהם: Free 078. האם הם יצליחו לעורר תחרות?

טוב זה לא בדיוק ספק - זה יותר נכון משווק חדש

פורסם

לא נראה לי שהאינטרנט הסלולרי של המפעילות המסורתיות יעמוד בעומס והן בטוח יעלו את מחירי חבילות הגלישה..ככה שצריך לראות מה יהיה בפועל ולא להסתמך על תאוריות

פורסם
  • מחבר

הרעיון להבנתי הוא להכניס משווקים נוספים ובכך להוזיל את המחיר על ידי הקטנת הוצאות הניהול של הספקיות

הם אמורים לעבוד בסיגנון של 012 , דרך האינטרנט ( או משהו כזה ) ואני מתאר לעצמי שגם השרות יהיה בהתאם כלומר - קקה .

פורסם

לחבר שלי יש 012,האיכות בסדר גמור,והוא אומר שהשרות גם כן..מאט לו באיזה 7-10 קיי תמהירות הורדה של קבצים,זה הכול ..ככה ש..לא בהכרח חרא

הרעיון פה,אם תטרח לקרוא את הכתבה הוא ש078 יהיו מפעילה וירטואלית אבל מפעילה וירטואלית לא סטנדרטית-כדי לעבוד הן יצטרכו שללקוח יהיה אינטרנט סלולרי

ואז באמצעות התוכנה שלהם הם יאפשרו לבצע שיחות

בפועל מה ש90% בטוח שיקרה זה שחברות הסלולר יעלו תמחירים של החבילות גלישה

פורסם
  • מחבר

זה היוני לחלוטין שמחירי הגלישה יעלו עקב שימוש גדול יותר ברוחב הפס

העיניין כאן הוא להגדיל צריכה ע"י הוזלה של המוצר וע"י שימוש במשווק נוסף שיוריד בעלות השירות תהיה גדילה במכירות והקטנה בהוצאות תוך כדי כמו שאמרת העלאה של התשלום עבור תעריפי הגלישה מה שיעלה באופן כללי את הריווחיות .

פורסם

הם חיים בסרט. בקלות רבה חברות הסלולר יכולות לחסום את הגישה אליהם או להגביל את השימוש באינטרנט הסלולרי ככה שללקוח יהיה אסור לנצל אותו בשביל זה.

פורסם

חברות הסלולר לא יוכלו לחסום גישה אליהם וזאת מכיוון שמשרד התקשורת מגן על אותה חברה. הבעיה היא שהחברה החדשה תלויה בחברות הסלולריות וקונה מהן זמן אויר או רוחב פס, במידה והחברות הסלולריות יעלו את המחיר הן יגרמו לקריסה מהירה של FREE.

פורסם

זה היופי של החברה, היא לא צריכה לקנות רוחב פס מהספקיות..

פורסם

עוד כישלון לדעתי.. :nixweiss:

פורסם

חברות הסלולר לא יוכלו לחסום גישה אליהם וזאת מכיוון שמשרד התקשורת מגן על אותה חברה. הבעיה היא שהחברה החדשה תלויה בחברות הסלולריות וקונה מהן זמן אויר או רוחב פס, במידה והחברות הסלולריות יעלו את המחיר הן יגרמו לקריסה מהירה של FREE.

חברות הסלולר שמות קצוץ על משרד התקשורת, הן כבר ימצאו דרך לא דרך למנוע את זה(ובצדק). בדיוק כמו האיסור לחייב רכישת חבילות דור 3 או התחייבות ל3 שנים. במקרה הכי קיצוני החברה הזאת אכן תצליח ואז מה שיקרה זה שעלות דמי השימוש(או משהו דומה) יזנקו לשמיים והלקוחות ישלמו פעמיים.

פורסם

זה היופי של החברה, היא לא צריכה לקנות רוחב פס מהספקיות..

היא משתמשת ברוחב הפס של המפעילות והן יכולות להעלות את המחיר במידה והן רוצות:

...השירות שלהם יאפשר לכל מנוי סלולר בעל סמארטפון לרכוש מהמפעילה שלו חבילת גלישה של 100MB בכ?2025 שקל, ומאותו הרגע לוותר על דקות השיחה היקרות של המפעילה ולבצע את שיחותיו וצ'יטוטיו על גבי האינטרנט הסלולרי הזול.
פורסם

סמנטיקה, אבל משמעותי :)

צריך לברר אם לחברות מותר להעלות את המחירים של החבילות, במיוחד לאלה שכבר חתומים על חוזה כנגד החברות. מה גם שלחברות אין הרבה אינטרס, אנשים פשוט יפסיקו לקנות מהם את החבילה, ואחרי שFREE תקרוס אנשים לא יחזירו את החבילה..

פורסם

אני בטוח שחברות הסלולר יעדיפו לספוג את ההפסדים ושFREE תקרוס מאשר שהם יספגו הפסדים וFREE תצליח.

פורסם

לא בטוח שהם יקרסו כלכך מהר אם הם יעשו שירות זמני כלומר : רק כשאתה במקום שיש בו WIFI להשתמש בשירות שהם מציעים ככה חברות הסלולר יכלו לקפוץ :jump:

פורסם

אני לא הייתי שמח כל כך מהר. תראו מה קורה עם מפעילות וירטואליות באירופה - הם נופלות כמו אבנים לריצפה -> ואיפה הכסף של המשקיעים ?

תקראו שוב את מושגי החברה. היא מציגה את עצמה כטפיל... אך המימוש לא מדובר כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים