עבור לתוכן

'A next Metal Gear is' ... a Touchy subject

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שהם יכלו לבחור הכרזה יותר משעממת...

פורסם

אם זה יהיה עוד מיני משחקון או גירסא מאוד חיוורת לדבר האמיתי - נכון , אבל מבחינת חומרה - יש פוטנציאל.

אל תשכחו שמדובר סה"כ במעבד חזק כמעט פי 2 מהPSP ועם מאיץ גרפי בנוי (שזה היתרון שלו בניגוד לשאר הפלאפונים).

ליביו

פורסם

liviur - אלו חומרות שונות לחלוטין, איך אפשר להצהיר שזה "פי 2 יותר חזק"? יש לך לינק שמשווה את השניים או לפחות לינק לפירוט מדוייק של החומרה באייפון החדש?

פורסם

בוויקי.

הם דווקא די SCALABLE ומשתמשים במעבדים די דומים רק שהמעבד של האייפון עובד על 400+ (UNDERCLOCKED מ600+) והPSP עובד על 222 או 333.

ליביו

פורסם

יש לי PSP (קניתי בשבת) יש לי iPhone (כבר שנה).

אין שום מצב שאני משחק משהו על ה iPhone ותאמינו לי שניסיתי הרבה משחקים.

כלום. כל משחק (מעבר ההתלהבות מגימיק התנועה שעובר אחרי 15 דקות) זה פשוט סיוט...

אחרי שנה של נסיונות יש רק משחק שאני ממש נהנה ממנו ומשחק באופן יומיומי - איזשהו Clone של Desktop Tower Defence.

מת על ה iPhone - אבל לא כמכשיר משחקים.

שנים שנאתי את ה PSP ועכשיו אחרי שקניתי אני מת עליו. אני מגלה כל יום דבר חדש שלא ידעתי עליו :) - פשוט נהדר (אגב, הדרך הכי טובה לשחק משחקי GBA, NES, SNES, SMS, GENESIS ו-NEO GEO זה על ה PSP. קחו את המילה שלי על זה).

פורסם

מה? לא!

אני רוצה לשחק MGS על ה-360 שלי! לאאאאאא! :s07:

פורסם

שלא יובן אחרת - גם לי יש אייפון שנה (וPSP מהיום השקה), אין לי ספק בכלל באיזה מהם הייתי משחק (ד"א - בעיקר בגלל השליטה) ולאיזה יש משחקים טובים בעשרות מונים , אני רק מציין שיש פוטנציאל.

ליביו

פורסם

Godmoney - ציוותת את ה PSP ל PS3? אם כן - מה זה נותן בדיוק ומה מהאופציות מצאת כשימושי?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 10:21:59

בוויקי.

הם דווקא די SCALABLE ומשתמשים במעבדים די דומים רק שהמעבד של האייפון עובד על 400+ (UNDERCLOCKED מ600+) והPSP עובד על 222 או 333.

ליביו

http://www.intomobile.com/2007/12/04/apple-boosts-iphone-cpu-clockspeed-with-iphone-v112-firmware-update.html

מה שמוזר זה שרישמית המעבד הזה יכול רוץ אפילו עד 700MHZ, אני מניח שהסוללה שציוותו לאייפון לא תעמוד בזה בכבוד ;)

קצת קשה להשוות בין ה PSP ל IPHONE כמו שחשבתי כי אין נתונים מדוייקים על שניהם (למשל לא ידוע איזה מאיץ גרפי יש בדיוק ב PSP) ככה שקשה להצהיר שהאחד חזק חומרתית מהשני:

http://gadgets.boingboing.net/2008/05/14/iphone-vs-psp-which.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים