עבור לתוכן

רוצה לקנות מסך דק lcd !

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג?

בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים..

נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :) :)

פורסם

תקנה viewsonic 17" או 18" הכי טובים ראיתי לא מזמן מסך 15 דק שלהם ואיכות הצבע פשוט מדהימה ועל החדות אין מה לדבר בכלל זה פשוט מדהים!

פורסם

לי יש את ה L1800 של LG והוא פשוט מצויין !!!!!!!!!(והמחיר שלו חורג ב 2000 עד 1500 שקל מהתקציב שלך )

אתה יכול לקחת את הדגמים היותר קטנים של ה 17" של LG בלי לחשוב פעמיים!!

פורסם
  • מחבר

הבנתי ואני רוצה את ה17 מספיק לי ותגיד איך המסך במשחקים יש בעיות? או שסתם אנשים מדברים שטויות על זה.. ועל איזה רזולוציה אתה עובד? וכמה צבעים? ועוד דבר משהו מכיר את הסמסונג? ואם יש אתר של השוואת זה יעזור לי!!

פורסם

האמת היא שאני לא משחק הרבה משחקים (אבל אני משחק ICY TOWER מעט ואני לא מרגיש שום הבדל!!!)

בקיצור אנשים מבבל"טים לך במוח

אני עובד על 1024X768 ועל 75 הרץ

דבר חשוב : תוודא שהוא יכול לעבוד בתדרים גבוההים כדי שלא יהיו לך ריצודים במסך!!!!!! (העין האנושים מבחינה על כול דבר מתחת ל65 הרץ )

את סמסונג אני ממש לא מכיר

ראיתי מסך "15 שלהם והזוויות צפייה לא היו טובות במיוחד

פורסם

לי יש את המסך של סמסונג

וגם אין בעיה במשחקים בכלל

ובצפיה מהצד אין הבדלים כמו שיש בניידים

יש לי syncmaster 172T

אני עובד על 1024X1280

והרמת צבעים גבוהה מאוד

פתחתי לא מזמן נושא על המסך אתה יכול לראות מה אנשים הגיבו עליו

עולה בערך 3400

17"

קישור לת'רד שפתחתי:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=41615;start=0

לא משנה מה תבחר שיהיה לך בהצלחה ;)

פורסם

אני הייתי הולך על Viewsonic VP171B LCD.. פשוט אהבתי את המראה שלו והם ידועים בתור חברה מעולה..

http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm

Response time של 16ms זה דיי נחמד.

גם הסמסונג ידוע בתור אחד הטובים.

בכל מקרה תוודא שאיזה מסך שלא תבחר הוא תומך DVI, ומסוגל להציג לפחות 1240x1024.

ואני מעדיף אותם בצבע שחור.. או כסוף.. רק לא הבז' הנוראי הזה.. :)

פורסם

ה Viewsonic 18 פשוט מסך אדיר!!! יש לדוד שלי אותו והוא פשוט מסך מדהים!! קנה אותו, הוא עולה 3,600 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים