עבור לתוכן

התלבטות כרטיס מסך עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כרטיס מסך חדש (כרגע יש את 9500gt עם ג'יגה זיכרון של פליט)

מתלבט באמת בין ה4850 ל9800gt/x.

מערכת:

E8500

לוח אם Gigabyte (צ'יפס p43) לא זוכר את הדגם המדויק אבל כולם כמעט אותו הדבר.

ספק 500W - לא יודע מה הסוג

חוץ מזה הבנתי שלא כל כך קשור לכרטיס מסך חוץ ממסך אז..

מסך Samsung t190p - 19 אינץ' רזולוציה 1600x1050

השאלה היא אם 9800 gt יספיק לי למסך שלי ולרזולוציה. מכיוון שהוא זול יותר. התכנון גם ככה לקנות כרטיס חדש עוד שנה שנתיים

משחקים:

cod5

crysis

ועוד משחקי יריות למיניהם

בנוסף: שיהיה טוב לסרטים (hd וsd)

דבר אחרון חשוב נורא. אני מאמין כי המארז שלי קצת קטן בפנים ולכן אני צריך כרטיס קטן (כמו שראיתי שיש לפליט למשל)

תודה רבה על העזרה

פורסם
  • מחבר

אז ככה

קודם כל הכרטיס נראה מצוין גם מבחינת הכרטיס וגם המחיר אבל...

1. הכרטיס יחזיק לי משחקים כמו קרייסיס (או שאם אומרים שהוא לא משחק שנשענים עליו כשקונים כרטיס אז משחק אחר) על הרזולוציה שלי עם ultra high؟

2. מבחינת עלות/תועלת, לא שווה 4870 או 9800gt/x?

3. מכיוון שאני צופה בסרטים גם בטלוויזיה, עדיף לי כרטיס עם tv-out ולא hdmi. לכרטיס שלי יש hdmi ואני לא משתמש בו.

4. לא ראיתי אם הוא טוב לסרטי sd.

זהו.

ושוב תודה

פורסם

1. אין U.HIGH בקרייסיס ואל תצפה שהוא יריץ לך אותו על V.HIGH כי גם כרטיסים שעולים כפול יתקשו בזה (HIGH זה עוד בסדר בלי AA אבל גם די קשה לכרטיס ברזולוציה הזאת).

2. אין HD4870 בתקציב ו - 9800GT פחות משתלם וה - 9800GTX חזק יותר אבל גם יקר יותר בהתאם ולא בטוח שמשתלם יותר.

4. אין קשר לכרטיס פה.

פורסם
  • מחבר

טוב, קודם כל תודה לך כי אתה היחיד שמגיב משום מה

דבר שני, התכוונתי ל4850 ולא ל4870 כמובן. חוץ מזה שהבדל המחירים בין ה4830 ל4850 לא כזה גדול. ואני קונה לא דרך חנות אז יהיה לי זול יותר בכל מקרה.

בכל אופן מכיוון שה48xx מתחממים נורא, רציתי לדעת אם הקרור של הכרטיסים של פליט טובים (לוקח פליט כי הכרטיס קצר ולא ארוך)?

היה לי X800 שלהם והיה מצוין בזמנו.

פורסם

יש לי 4850 והוא לא כזה מתחמם ,ממש לא אפילו הנה ,תראה את התמונה למטה, כולל אוברקלוק מ 625/993 ל 700/1103. זה במנוחה אמנם אבל הוא לא מגיע ליותר מ55 - 56 מקסימום, וזה אם קרעתי אותו בשעות מישחק ועם אובר קלוק.

אני ממש מרוצה ממנו ,לא מאכזב, השאלה היא באמת .איזה ספק יש לך?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תראה, אני לא ממש יודע ואסביר למה

לא כתוב עליו איזו חברה אבל יש עליו את אותו הסמל שיש על המארז ולמטה על המארז יש מדבקה של gigabyte. (למרות שלא מצאתי את המארז הזה אצלם באתר, אבל יש הרבה מוצרים של מחשב שקניתי ואין אותם באתר - למשל ה-9500gt שלי הוא עם יציאת hdmi ואין כזה באתר)

בכל אופן, מי שמכר לי את המחשב זה מישהו מהמשפחה ואני סומך עליו, זה לא ספק ג'נרי.

500w. אני מאמין שהוא יספיק לי.

אבל כמו שרשמתי בהתחלה, אני חושב שהמארז שלי קצת קטן ולכן חושב לקנות את הכרטיס של פליט מכיוון שהוא לא ארוך כזה. השאלה כמה טוב המאוורר שלו?

פורסם
  • מחבר

אז ככה

כנראה שהספק של ג'נרי וצריך להחליף אותו, מה שכן, יש לי מקום לכרטיס ארוך

אז בבקשה המלצות גם לכרטיס, מה עדיף? 4850 או 9800gt/x?

ואני יודע שזה לא פורום ספקים אבל זה קשור לכרטיס אז ספר שיחזיק גם לעתיד, 600W ומעלה בזול וטוב. יש לי שני מאווררים של 80 וכנראה אוסיף קידמי של 120

אז יאללה הצעות בבקשה!!!

פורסם

אני ממליץ לך אל ה-Palit ATI Radeon HD 4850, 512Mb DDR3, 256Bit

יש לי בדיוק כזה ואני מרוצה מימנו מאוד

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות

דבר שני

1. דניס, הכרטיס שהראת לי נראה נהדר, הוא גם לא ארוך כמו כולם וממש סבבה.

2. למה לא ספק של 600, הרי בשביל כל הכרטיסים של השני ליבות צריך צריך ספק של 550 ומעלה. נכון שזה מה שהחברות מפרסמות ואפשר קצת פחות אבל עם כל זה שהכרטיסים נהיים חזקים יותר ודורשים יותר חשמל וספק לא מחליפים כמו כרטיס מסך.

3. הספר נראה קצת יקר. ככה הכל יצא לי 1300 ש"ח לפחות. אין משהו טוב זול יותר? ראיתי כל מיני ספקים לא ג'נרים בסביבות 200-300 ש"ח

אשמח להמלצות

ושוב סליחה שאני מכניס כאן דברים על הספק וזה לא פורום ספקים אבל זה קשור לכרטיס. ;)

תודה

פורסם

למה אתה חושב בכלל על כרטיסי מסך כפולי ליבות ?

אני אגיד לך על מה אתה משלם על הספק הזה:יש לו 5 שנות אחריות, דגם איכותי,יעיל ושקט של ANTEC שהיא אחת החברות המובילות בתחום וגם מודולרי עם כבלים נשלפים לנוחיותך.

יש ספקים חזקים במידה דומה ולא רעים ב - 190 ש"ח פחות אבל רק עם אחריות שנה ולטווח הארוך הם לא יתאימו מן הסתם.

פורסם
  • מחבר

אני חושב כל הכרטיסים האלה לא כי אקנה אותם מן הסתם אלא שהכרטיסים נהיים חזקים יותר ויותר בזמן האחרון וכפולי ליבה הם רק דוגמא לכך. גם בלי כפולי ליבה צריך אספקת חשמל גבוהה. ל4870 יש שתי יציאות חשמל למשל והוא לא כפול ליבה. ואני אומר שכנראה הכרטיסים החדשים שיבואו בשנתיים הקרובים גם יצטרכו הרבה חשמל. פעם לא היו כרטיסים כאלו בכלל. וחוץ מזה, אם הולכים להשתמש במעבד גרפי כמעבד ראשי למחשב גם כנראה נצטרך עוד חשמל. בנוסף לזה, יש לי שני הארדיסקים במחשב, שני מאווררים ואני מתכוון להוסיף עוד, ואלי אוסיף כרטיס טלוויזיה, אז שיהיה לשנים הקרובות ספק נורמלי.

המחשב שלי בן שבועיים, כלומר - לא אחליף מחשב לעוד הרבה הרבה זמן.

פורסם

אתה לא צודק, כבר היו כרטיסים שצרכו כמו HD4870 בעבר, למשל X1950XTX הישן.

לא מתקדמים בהכרח לצריכת חשמל גבוהה יותר בכרטיסי מסך מלבד כפולי הליבה מן הסתם, ובמעבדים הצריכה של מעבדים כמו E8400 היא כבר כמעט זניחה.

אין שום צורך בספקים מפלצתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים