עבור לתוכן

מה החשבון פלפון שלכם בד"כ?

Featured Replies

פורסם

10 ש"ח מקסימום , אם מישהו מחפש אותי שיתקשר , אני לא מדבר הרבה , ואם אני רוצה לדבר אני מתקשר מהבית .

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסביבות ה100 ש"ח

פורסם

10 ש"ח מקסימום , אם מישהו מחפש אותי שיתקשר , אני לא מדבר הרבה , ואם אני רוצה לדבר אני מתקשר מהבית .

כנ"ל...

בדרך כלל זה הודעות וזה לא עולה הרבה...

פורסם

500-600 ש'ח

זה לא שאני אוהב לדבר בפלא

אני פשוט חייב...

פורסם

500-600 ש'ח

זה לא שאני אוהב לדבר בפלא

אני פשוט חייב...

ומי משלם את החשבון?

פורסם

אממ מעניין

באורנג' שלי (שאני משתמש בו) בסביבות ה60-100 שקל, לא יותר.

באורנג' השני שלי, החשבון האחרון היה הכי גבוה בתולדותיי, 820 ש"ח...אבל, לא אני דיברתי, אלא ההורים שלי התקשרו שהם היו בחו"ל עם המכשיר.

בסלקום שלי זה בסביבות ה20 ש"ח...

ולכל מי שחי בסרט:

עדיף להתקשר, לתמצת את השיחה ב2-3 דקות, מאשר לשלוח 20 הודעות שכל הודעה עולה כמעט כמו דקת זמן אוויר, אם לא יותר.

פורסם

0 שקלים זהובים.

ביג טוק. :P

פורסם

מסלול עסקי (ככה גם מקבלים תמיכה תוך שניה), 120 דקות חינם לרשת פלאפון/כל רשת- יעני אם אני מתקשר לסלקום משלם רק פעימה של סלקום.

מקסימום יצא לי כמעט 200 (כולל 50 שקל בחודש על המכשיר והמסלול), בגלל חברה (מעצבנת) באורנג' והרבה sms.

מקסימום בדקות יצא לי שעתיים וחצי-3.

פורסם

ומי משלם את החשבון?

זה דיי מסובך להסביר מה קורה עם הפלא שלי...

אבל בעיקר ההורים...

פורסם

מממ... ב"כ ארטיק קרח (הכי פחות משמין), 2 דודות , תלוי כמה אני שותה (מנחש ש-4-5 פעמים ביום)

Happy now ?!

1. אני אוהב קרח לימון אבל אם יש תקציב אז אני מתפרע על טילון גדול

2.יותר מידי זה בטוח ...יש לי סיוט ממפגשים משפחתיים...צריך לעבור ולנשק את כולם :-* :P

3. אף פעם לא ספרתי , אם אתה רוצה אני יכול לספור בשבילך ! אבל אם אני מרוקן איזה בקבוק קולה אז זה יהיה לפחות עוד איזה 4 פעמים

Happy now ?!

פורסם

בסביבות ה100-170

פעם יצא לי 250 אבל זה היה בחודש שהייתי בחול ודיברתי משם (יש מסלול באורנג שתמורת שקל ליום מקבלים הנחה על שיחות)

פורסם

מקסימום 1800-1900 (לא זוכר זה היה מזמן). אבל יש נסיבות מקילות, הייתי מרותק למיטה בבית הבראה צבאי במשך חודש.

בדרך כלל 200-300.

פורסם

100-300 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים