פורסם 2003 ביולי 122 שנים כן אני גם רוצה שאח שלי לא יכנס לתיקיות *המיוחדות* שלי אני עושה HIDE אבל אפשר לראות בADDRESS BAR את הכתובת ששמתי שם
פורסם 2003 ביולי 122 שנים בוינודוס יש רק אפשרות אם קבצי המערכת שלך הם NTFS.אני לא בדיוק יודע איך, אבל אני שזו הדרך.יאיר.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים לא חייבים NTFS בשביל לשים סיסמא כך שלא יוכלו להיכנס לתיקיות המשותפות ברשת.פשוט הולכים לStart >> Run >> control userpasswords2ושם מגדירים סיסמא על כל המשתמשים (ע"י סימון המשתמש ולחיצה על Reset Password), וזהו.עכשיו בשביל להיכנס לתיקיות המשותפות, חייבים את הסיסמא שהגדרנו.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר גם אם מחלקים את המחשב למשתמשים ושמים סיסמה זה לא עוזר.אפשר להיכנס לתיקיות דרך כונן C.אי אפשר לשים סיסמה על תיקיה מיוחדת או על כל הקבצים שלי?(אולי יש תוכנה???)
פורסם 2003 ביולי 122 שנים יש תוכנות שעושות את זה גם על FAT. הן מאפשרות לשים סיסמא לכל ספרייה. תסתכל פה:http://www.tucows.com/file-tools95_rating.htmlעם NTFS אתה יכול לקבוע הרשאות (Security) על כל קובץ/ספרייה בנפרד (הרשאות כמו צפייה, קריאה, כתיבה וכולי). פשוט עושים קליק ימני עם העכבר על הספרייה המבוקשת ובוחרים Security. (אני עובד עם 2000, אבל בפעם היחידה שעבדתי עם XP Home על מערכת קבצים NTFS ראיתי שניתן לשנות Security רק במצב של Safe Mode (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה)).
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר מישהו יכול לתת הסבר מפורט עם לינקים ישירים לתוכנות שעליהם הוא מדבר?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.