עבור לתוכן

האם המעבד + לוח אם הנ"ל טובים בשביל OC

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31.

זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

וספק של FSP 350W.

ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC?

ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע?

תודה.

פורסם

הלוח אם הוא ה"בעייתי"..אבל הוא יאפשר לך OC נחמד..

איזה קירור יש לך ?

פורסם
  • מחבר

GOLDEN ORB

אבל אין לי בעיה לקנות את ה Arctic Cooling Freezer שהבנתי שהוא מומלץ.

מה זה OC נחמד דרך אגב ואם אני רוצה להחליף את הכ.מסך יש מצב שה 4850 או ה 9800GTX יעבדו עם הספק שלי.

בנוסף יש לי עוד שאלה : אם יש לי עוד מחשב עם אותם זכרונות ספק רק עם E6300 ועם לוח אם של GIGABYTE 965P-DS3 , הוא יתן OC יותר טוב?

הבעיה עם המחשב הזה שמהרגע שקניתי אותו המעבד עבד על טמפ' יותר גבוהות , בהתחלה הוא היה על 35-37 מעלות וכרגע שנתיים אחרי(עם אותה משחה משנתיים לפני) הוא על 47.(במנוחה)

יכול להיות שזאת בעיה עם המעבד או שאולי בעיה עם הסדרה וזה יגביל אותי ב OC?

בנוסף אני יכול לעשות החלפות של מעבדים בין המחשבים ככה שאם ה E2160 ילך טוב עם ה 965P-DS3 אז זו גם אפשרות.

תודה רבה!

פורסם

באזור ה2.6+- אפשר להגיע אני מאמין...

איזה דגם בדיוק הספק כוח שלך ?

המפרט השני שלך יותר טוב לOC..אבל שילוב של הE2160 עם ה965 צפוי להציג יכולת OC טובה יותר..

איזה קירור יש לך במחשב "הבעייתי " ?

פורסם
  • מחבר

במחשב הבעייתי יש לי את GOLDEN ORB ובמחשב הפחות בעייתי יש לי מאוורר רגיל אבל זה לא משנה כי אני יכול להעביר את המאווררים או במקרה הגרוע לקנות מאוורר חדש והרבה יותר איכותי כי הבנתי שה GOLDEN ORB לא משהו.(דרך אגב ה 2160 עם מאוורר גינרי עובד על 32 מעלות)

והדגם המדוייק של הספק הוא :

FSP 350w NOISE KILLER 120MM ACTIVE PFC

תודה רבה!

פורסם

התכוונתי ליותר מה הסיומת של הספק ולא "השם"..בכל אופן ץץפתח את המארז ותראה כמה A יש לך במסילות של ה12V (רשום בטבלה)..

ולגבי המערכת וכו..זה כבר החלטה שלך...תראה כמה אתה יכול להגיע עם המערכת שיש לך עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים