עבור לתוכן

אחריות במחשבי אסוס שמייבאים מחו"ל

Featured Replies

פורסם

לאחר הרבה התחבטויות החלטתי לקנות נייד של אסוס מדגם g50vt-a1. אז נוצרו לי 2 בעיות מרכזיות: ענייני האחריות בארץ והבאת המחשב מחו"ל.

את הבאת המחשב מחו"ל ניתן לפתור יחסית בקלות בעזרת מסטופ וכו'.

בעניין האחריות פניתי לרונלייט (יבואנית אסוס בארץ) וזו התשובה שקיבלתי (לא בע"פ - זה במייל שלי) -

יואב בוקר טוב

תודה על פנייתך לרונלייט.

בתשובה לשאלתך...אנו מכבדים את האחריות הבינלאומית על מחשבים שנרכשו בחו"ל.

אוסיף ואביא לידיעתך כי במקרה של צורך בהחלפת חלקים במחשב ,זמן הטיפול יארך מן הרגיל עקב אי הימצאות במלאי של חלקים עבור דגמים מחו"ל.

בברכה

רונלייט

יש לציין שהם חזרו עליי באותו יום ובאדיבות רבה. נראה שיש פה עסק עם חברה שלוקחת את עצמה ואת הלקוחות שלה ברצינות.

עכשיו נותר רק להוציא את הכסף...

פורסם

אכן התפתחות מעניינת. להלן התגובה שרונלייט נתנו לי בעניין זהה:

תראה,חברת רונלייט היא מרכז שירות בישראל מורשה כמו שאמרת קודם לכן.

האחריות העולמית של חברת אסוס לא כוללת את מרכז השירות בישראל אלא במקרה שהתבצע תשלום נוסף להוספת ישראל כמרכז שירות.

במידה והתבצע תוספת תשלום עם חברת אסוס לגבי הוספת מרכז השירות של ישראל לאחריות תקבל תעודה נוספת בה רשום כי חברת רונלייט היא מרכז אחריות ושירות העולמי של אסוס באישור אסוס(תוספת התשלום בעצם).

אם ישנה אצלך תעודה זו, כמובן שלא תהיה בעיה להגיע למרכז השירות שלנו.

יום טוב

מוטי

רונלייט.

התגובה הזו התקבלה אחרי שבתחילה הם טענו כי הם לא מכבדים כלל את האחריות על מחשבי אסוס והפנתי את תשומת ליבם להצהרת אסוס העולמית באתר שלה.

אשמח לשמוע איך העניין מתפתח כדי שניתן יהיה לעדכן את הסטיקי בנושא בהתאם, בינתיים חווית השירות שלי מול אסוס הייתה לא מוצלחת. האם יש ברשותך תעודה מהסוג הזה שהוא מזכיר?

פורסם

אני עשיתי צעד נוסף מעבר למייל, והתקשרתי לשירות לקוחות שלהם.

המוקדן היה אדיב מאוד, תשובת הייתה שהאחריות מכובדת בארץ.

אחרי מספר דקות הוא התקשר אלי ואמר כי האחריות מכסה רק את עלות החלקים ולא את עלות העבודה.

פורסם

המממ, חלקים ולא עבודה זה בהחלט הבדל משמעותי מכיסוי מלא. אני כבר מיואשת מכמות התגובות והתשובות הסותרות שקיבלתי במסגרת החיפוש הזה, למה כלכך קשה לחברות הללו להוציא מדיניות ברורה וחד משמעית?! ::)

בכל מקרה, הסטיקי עודכן עם התשובה שניתנה לך Yoavt, תודה על תרומתך. נחכה ונשמע מה נסגר עם זה. בשלב זה אני ממשיכה להחזיק במדיניות "בלתי ברור" לגבי האחריות של Asus בארץ, לפחות עד שיהיו כאן דיווחים של אנשים שהצליחו לקבל שירות במציאות או איזושהי הצהרה קצת יותר מסודרת מהחברה עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים