עבור לתוכן

להתראות PS3 :( נקווה שנתראה בקרוב...

Featured Replies

פורסם

זהו, נכון להיום אני חסר PS3.

נסעתי למעבדה של ישפאר בהרצליה והבאתי את המכשיר שלי למעין תיקון (הוא היה נורא מרעיש אחרי 10-15 דקות של עבודה).

הם אמרו שאם זה לא חוזר תוך שבוע אני אקבל מכשיר חלופי אבל זה אומר גם שהם שולחים את המותק שלי לחו"ל (שם הוא גם יעבור פירמוט :( - לא פייר).

מזל שקניתי את ה PSP בשבת ככה שעדיין יש לי קצת סוני לשחק בו :)

פורסם

מה זה פגם בייצור שקיבלת ככה?

מצטער בשבילך.. :-\

אגב קנית את ה PSP החדש? דגם 3004? (מסך בהיר יותר וצבעוני יותר..) מבאס שקיבלתי את הסלים לפני חודש \=

פורסם
  • מחבר

לא לא. קניתי את ה SLIM

פורסם

מניח שגיבית הכל לפני מסירה לתיקון.... לא?! ;)

פורסם
  • מחבר

את כל השמירות - כן.

אבל כל המשחקים והכל שם, יהיה מבעס להוריד מחדש...

פורסם

אני לא מבין מדוע עד עכשיו אין לישפאר אפילו מעבדה אחת בארץ שמתקנת PS3, זה רק מראה על הזלזול בצרכנים וכנראה על חוסר הרצון לשווק את הקונסולה בארץ.

פורסם

את כל השמירות - כן.

אתה בטח מתכוון לקנות מחדש ..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מדוע עד עכשיו אין לישפאר אפילו מעבדה אחת בארץ שמתקנת PS3, זה רק מראה על הזלזול בצרכנים וכנראה על חוסר הרצון לשווק את הקונסולה בארץ.

לפי מה שאמרו לי שם אסור להם לתקן בארץ - אפילו לא להחליף מאווררים...

אתה בטח מתכוון לקנות מחדש ..

כל משחק אפשר להוריד חמש פעמים אז אני לא מודאג

פורסם

באמת מוזר שאין להם פה מעבדה, או לפחות הסדר עם מעבדה מסויימת בארץ. נקוה שהמעבדה בחו"ל באמת שווה את זה.

פורסם

את כל השמירות - כן.

יש אופציה בPS3 לגבות את הדיסק קשיח לגמרי, עם כל המשחקים כל המשתמשים הכל הכל הכל... חבל שלא עשית את זה.

פורסם

כנראה זול יותר כל פעם לשלוח לחו"ל ומדי פעם לתת מכשיר חלופי משומש, מאשר פתיחת מעבדה בארץ (מצביע על כמה PS3 מכרה ישפאר בארץ?).

פורסם
  • מחבר

יש אופציה בPS3 לגבות את הדיסק קשיח לגמרי, עם כל המשחקים כל המשתמשים הכל הכל הכל... חבל שלא עשית את זה.

כן אני יודע, אבל כשבאתי לגבות אותו אז הוא רצה 20GB פנוי (ניסיתי לגבות את זה ל Disk on Key שלי שהוא רק 8GB...).

וההארדיסק הנייד שלי הוא אמנם 250GB אבל הוא על NTSC ולא רציתי לפרמט אותו ל FAT32 במיוחד בשביל זה...

אין מה לעשות...

פורסם

כן אני יודע, אבל כשבאתי לגבות אותו אז הוא רצה 20GB פנוי (ניסיתי לגבות את זה ל Disk on Key שלי שהוא רק 8GB...).

וההארדיסק הנייד שלי הוא אמנם 250GB אבל הוא על NTSC ולא רציתי לפרמט אותו ל FAT32 במיוחד בשביל זה...

אין מה לעשות...

You mean.... NTFS LOL

פורסם
  • מחבר

כן סליחה :)

אני עונה תוך כדי שיעורי בית במתמטיקה בדידה אז אני לא כ"כ מרוכז :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים