עבור לתוכן

האם מיקרוסופט ידעה שה XBOX360 שורט דיסקים?

Featured Replies

פורסם

אחרי הפיאסקו וההשתקה המכוונת בנושא ה RROD - אני כבר נוטה להאמין לכל לגביהם:

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/16/microsoft-knew-about-xbox-360-disc-scratching/1

לפי זה, עובד של החברה אמר שהחברה הייתה מודעת לכך שהכונן של הקונסולה יכול לגרום להרס דיסקים ובכ"ז שיחררה אותו כך. לדיברי העובד הצוות שתכנן את הכונן הציע למיקרוסופט פיתרונות אך הם נדחו על מנת לחסוך בעלות ייצור. בארה"ב מתנהל כרגע משפט ייצוגי בנושא.

פורסם

מוזר שדווקא הבעיה הכי זניחה שנפתרה הכי מהר זכתה לתביעה עם הכי הרבה רעש. יש לי 360 ממש עתיק (פברואר 2006, 4 חודשים אחרי ההשקה) ומעולם לא נשרט לי דיסק

פורסם

אחרי הפיאסקו וההשתקה המכוונת בנושא ה RROD - אני כבר נוטה להאמין לכל לגביהם:

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/16/microsoft-knew-about-xbox-360-disc-scratching/1

לפי זה, עובד של החברה אמר שהחברה הייתה מודעת לכך שהכונן של הקונסולה יכול לגרום להרס דיסקים ובכ"ז שיחררה אותו כך. לדיברי העובד הצוות שתכנן את הכונן הציע למיקרוסופט פיתרונות אך הם נדחו על מנת לחסוך בעלות ייצור. בארה"ב מתנהל כרגע משפט ייצוגי בנושא.

אכן הייתה בעיה כזו אם היו מעמידים את הגרסאות הישנות על הצד. נכון להיום, אין את הבעיה בשום גרסה, אני בספק שיש עוד מכשירים בשוק שסובלים מהבעיה הזו.

פורסם
  • מחבר

מה שרציתי להראות פה זה שיש אישור לכך מפי עובד החברה ושזו לא רק שמועה מפי לקוחות וששוב מיקרוסופט ידעה על פגם במוצר והחליטה לא לתקן אותו על מנת לחסוך כסף על גב לקוחותיה ולשווק מוצר עם פגם ידוע שיפגע בלקוחות שלה. לא יודע מה איתכם - חברה שמתנהלת כך פשוט מגעילה אות ודוחה אותי בתור לקוח פוטנצציאלי.

פורסם

יש לי 360 ממש עתיק (פברואר 2006, 4 חודשים אחרי ההשקה) ומעולם לא נשרט לי דיסק

זה כי אתה לא מפגר.

לי היה קטע שבלי כוונה ביום הראשון שקיבלתי את שלי אני לא שמתי לב שהוא דולק והעברתי אותו ממצב אופקי לאנכי. אבל לא נורא , גם ככה לא רציתי במיוחד את המשחק הזה.

פורסם

זה כי אתה לא מפגר.

לי היה קטע שבלי כוונה ביום הראשון שקיבלתי את שלי אני לא שמתי לב שהוא דולק והעברתי אותו ממצב אופקי לאנכי. אבל לא נורא , גם ככה לא רציתי במיוחד את המשחק הזה.

רשום בחוברת שזה יכול לשרוט את הדיסק, לא מדובר על זה בתלונה אאלט.

פורסם

הרצון להוציא מוצר כמה שיותר מוקדם לשוק בלי להתחשב בבעיות שלו (התחממות מטורפת,שריטת דיסקים) גרמו למייקרוספט הרבה כאב ראש.

מגיע להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים