פורסם 2003 ביולי 122 שנים אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע:כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memoryאני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panelולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ???תודה לכל העוזרים
פורסם 2003 ביולי 122 שנים עשית איזה שהם שינויים לפני שזה קרה?שינוי של גודל הזכרון הוירטואלי.החלפת זיכרון.הוצאת זיכרון.או משהו דומה?כמה RAM יש לך?
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר 256DDR 2700התקנתי לא מזמן דרייבר חדש של catalystועשיתי windows update (יש לי windows xp) לא זכור לי שום דבר חוץ מזה
פורסם 2003 ביולי 122 שנים זה יכול להיות איזה וירוס שמדביק קבצי Exe, ואז כשאתה מנסה להפעיל אותם אז זה מפעיל גם את הוירוס (אף על פי שוירוסים בד"כ עובדים ולא נותנים הודעות שגיאה). תנסה אולי לסרוק כמה קבצי Exe כמו Getright או Kazaa.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.