פורסם 2003 ביולי 122 שנים אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה:מערכת סטריאו aiwaדגם: NSX-R30/37מגש ל 3 דיסקיםטייפ כפול אלקטרוני Full Logic Controlטיונר דיגיטלי FM/MW/LWמגבר בעל הספק(RMS):40 ואט לכל ערוץספקטרום 11 ערוציםSuper T-Bassתצוגת פלורוסנט ב 4 צבעיםחוגה חכמהמצב חיסכון באנרגיהLine-In32 תחנות קבועות בזכרוןטיימר- Sleep/Dailyאפשרות לעריכת תוכניות ב CDאפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיותרמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה-2 סופר טוויטר 20 מ"מ1 טוויטר 60 מ"מ1 וופר 160 מ"מבס רפלקסהרמקולים מוגנים מגנטיתהמערכת כוללת שלט מלאהמחיר הוא 1100 ש"ח
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר אני לא מבין כלום מהפירוט של המערכת אבל יש בזה חיבור דיגיטלי או אופטי??
פורסם 2003 ביולי 122 שנים איני אישית ממש לא אוהב מערכות מיני שלמות. איכות אמיתית באמת לא תקבל מהן. אם אתה רוצה משהו רציני באמת קנה מערכת חלקים.ולפי הפירוט שהבאת אין לה לא חיבור דיגיטלי ולא אופטי.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אם אתה מעונין במערכת ממוצעת לך על זאתי היא לא רעה (אבל כמו שציין פה "Arik.G" גם אני חושב שמערכות שלמות כאלה הם לא כדאיות)נ.באם מחיר כזה אתה יכול לקנות רמקולים למחשב שהיו הרבה יותר טובים מהביצועים של המערכת הזאת (כל זאת אם יש לך כרטיס קול נורמלי 300 ש"ח ומעלה)לדוגמה:הAltec Lansing ATP-5
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר אם אתה מעונין במערכת ממוצעת לך על זאתי היא לא רעה (אבל כמו שציין פה "Arik.G" גם אני חושב שמערכות שלמות כאלה הם לא כדאיות)נ.באם מחיר כזה אתה יכול לקנות רמקולים למחשב שהיו הרבה יותר טובים מהביצועים של המערכת הזאת (כל זאת אם יש לך כרטיס קול נורמלי 300 ש"ח ומעלה)לדוגמה:הAltec Lansing ATP-5יש לי כרטיס קול CREATIVE SB LIVE! 5.1 מובנה על הלוח
פורסם 2003 ביולי 222 שנים קודם כל הCreative SB Live הוא כרטיס קול שהוא PCI ואין סיכוי שהוא On Board,כרטיס קול כמו זה ינצל את היכולת של הרמקולים (ATP-5) אבל לא במלואה.אני מציע לך שאם החלטת שאתה מעדיף רמקולים טובים מאשר מערכת בינונית לך על הAltec Lansing ATP-5,תקנה אתום ואם תרגיש שהם לא מספקים אותך תחליף את הכרטיס קול לCreative Audigy 1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.