עבור לתוכן

מה בעצם צריך כדי שהרמקולים ינגנגו דיגיטלית ?

Featured Replies

פורסם

יש לי Klipsch Promedia GMX D-5.1 עם Decoder של Dolby Digital , 5CH Stereo , PLII ויש לו כניסה אנלוגית אופטית וקואקסלית .

עכשיו השאלה שלי , אם אני יקנה Audigy 2 שאמרו לי שיש לו יציאה אופטית\קואקסלית . מה אני יצטרך לעשות כדי שהוא ינגן לי סתם MP3 אבל בכניסה דיגיטלית .

שאלה שנייה , האם האיכות תשתפר בהרבה מאנלוגי או שזה זניח ולא כדאי לקנות את ה AUDIGY 2 ?

פורסם

AUDIGY זה AUDIGY אתה קונה כרטיס קול של creative אתה רוכש כרטיס קול ברמה אחרת ועל כן אני מאוד ממליץ לך עליו לי אישית יש את ה AUDIGY 1 עם הקופסא החיצונית והוא מחובר בכבל אופטי לרמקולים שלי כלומר למגבר מפענח dolby digital / dolby prologic ותאמין לי זה איכות הכל נשמע פיצוץ עם זה סרטים עם זה דיסקים ואם קבצי mp3 בקיצור מומלץ בחום. אגב נדמה לי שהיציאה והכניסה האופטית היא רק בדגמי ה platinum אלא שבאים עם הקופסא החיצונית או לחילופין אלו שבאים עם הפאנל הרחבה שמתלבש בתוך המארז של המחשב. אז צפה למחיר קצת יקר אבל שווה בהחלט כל גרוש מה גם אתה מקבל עם הדגמים האלו גם שלט ובכלל אתה הופלך את המחשב למערכת סטריאו משוכללת.

אז עם אתה קונה תתחדש ותהנה. ;D :)

פורסם

האיכות תהיה יותר טובה , ואחלה רמקולים ;)

פורסם

נכנס לדיון בנושא דומה, יש לי בסאב וופר יציאות RCA כאלה, עכשיו כתוב לי שאני יכול לחבר אותם 2בננות בסאב 1 נכנסת ביציאה של 1 מיוחדת לזה במגבר, במגבר שלי אין לזה את היציאה המיוחדת אבל השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו ליציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול?

האם זה אותו הדבר? כי הוופר מגביר את עצמו הוא לא חייב להיות תלוי בסטריואמפ אז איזה כבל אני צריך במידה וזה אפשרי?<

פורסם

מגבר סטריאו?

תחבר לטייפ מוניטור במגבר.

פורסם

אתה יכול בבקשה להסביר לי יותר טוב קצת

כאילו עם אני מחבר ל

Tape1 או 2 מה שקורה כשאני לוחץ לשמוע אותו אז הרמקולים משתתקים אז מה יהיה עם אני יחבר לשם את הסאב ואני ילחץ זה לא ישתתק ?

ואני צריך להמשיך להיות מחובר עם בחוטים ליציאות של הרמקולים לתוך הכניסות בסאב שהם כמו היציאות של הרמקולים ?

זה אמור לתת לסאב לעבוד מההוראות שלו ולא משל המגבר כי כרגע הוא מקבל הוראות מהמגבר...וזה מכעיס אותי אני לא יודע מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים