עבור לתוכן

מחפש לוחות אם ומארזי BAREBONE תואמים לCORE i7 - יש כאלה ?

Featured Replies

פורסם

מה נשמע חברה :-)

אנחנו בבית פה לפני קניית מחשב, ואחרי הרבה זמן כבר החלטנו שנמאס מהקופסאות החומות/כסופות המגעילות האלה שיש בבית ורוצים לעבור למשהו עם קצת הרבה יותר סטייל והרבה יותר קטן.

בגדול הכיוון זה סגנון SHUTTLE.

המחשב הבא יהיה על פלטפורמה של הCORE I7 על זה אני כבר סגור. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא חברות שהוציאו/עומדות להוציא לוחות אם של SFF בשביל אותה פלטפורמה ומארזי BAREBONE שבאים ללא לוחות אם (שוב, בסגנון SHUTTLE +-) או אם מישהו פה מכיר SFF/BAREBONE של חברות כמו ASUS או GIGABYTE או כל חברה אחרת שהם כבר משולבים ושווה לראות אותם, גם מאוד יעניין אותי.

בגדול את שאר הרכיבים אני מביא בנפרד עם רכישה פרטית, כנראה מEBAY אז אין צורך בהמלצה על שאר הרכיבים וכו'.

התקציב הוא מאוד מאוד גמיש, בסוף אני צריך לוח אם SFF ומארז, ביחד או לחוד - ומשם והלאה אני ממשיך בבניית המערכת הזאת אז אני לא מגביל את עצמי לתקציב בינתיים, זה גם יכול להיות איזה מארז יד שנייה או משהו בסגנון.

תודה רבה מראש!

אוהד.

פורסם

http://vr-zone.com/articles/dfi-lp-jr-x58-t3h6-microatx-board-details/6299.html?doc=6299

..תחכה עוד קצת פחות מחודש ואפשר יהיה לזמין את זה מחול..

לגבי מארז דומה לשאטלים.. היחידי שהכי קרוב הוא ה-Antec NSK1380 שאפשר למצוא בארץ עם ספק 350 של אנטק בסביבות 500 שקל.. יותר קטן מזה אין (גם לשאטל עצמה אין BB שתומך עדיין I7, יותר גדול מזה יש את ה-SilverStone Sugo SG02W-F, קצת יותר גדול אבל עם מקום לספק רגיל - ואז תשים מה שטוב לך)

יש את ה-Mini P180 White גם, שאני אישית חושב שהוא הדבר הכי יפה שיש בשוק

האחות הקטנה של ה-P182

נ.ב.

ראיתי עכשיו שאין לך מגבלת תקציב או קנייה בארץ.. אז עוד אופציה שעולה הוא ה-Lian li pc-v350

לא זול אבל קטן ואיכותי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

באמת פתחת לי את העיניים פה... תודה ! :yelclap:

נ.ב

את Lian Li הכי אהבתי, זכרתי את השם הזה מפעם... באמת חברה על רמה.

אתה מכיר אולי עוד חברות ברמה/סגנון שלהם ? כאלה שמציעות ליין פחות גיימרי אלא יותר סטייל ?

ההתלבטות שלי היא אם ללכת על מארזי MICRO ATX קוביות כאלה בסגנון SHUTTLE והקוביה של LIAN LI או דווקא Mini tower...

כרגע אני יותר זורם על הMicro Atx...

אחרי חיפוש ארוך מצאתי את זה - http://www.sudhian.com/index.php?/forums/viewthread/104877/

הולך לצאת באמצע ינואר במהלך תערוכת CES, זה אומר שבפברואר יש סיכוי טוב למצוא אותו בשוק, השאלה כמה זה יעלה ואם זה יהיה משתלם לעומת קניית חלקים בנפרד, אחרי הכל יש גבול :hat:

פורסם

המחיר שלו יהיה מקביל למחיר של X38 כשזה יצא בזמנו.. ומארז לא זול.. בקיצור אתה מדבר פה על 550-600 דולר בארה"ב לפני מעבד.. המחיר בארץ יהיה משהו כמו 3000-3500 שקל, שוב לפני שאתה משלם שקל על מעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים