עבור לתוכן

מחשב לעיצוב גרפי 1000-1500דולר

Featured Replies

פורסם

כרגע אני מתמקד בדל ומתלבט בין STUDIO15 לVOSTRO

לא למשחקים רק לעיצוב גרפי

לאינטרנט ועבודה על אפטר אפקטס

ישמש כמחשב שני בנוסף לנייח

לכן ניידות חשובה זמן סוללה ארוך, משקל נמוך ו15 אינץ יספיקו

את המחשב אקנה בחול והתקציב הוא דיי גמיש האמת 1000-1500דולר

פורסם

בתקציב של עד 2000$ אפשר לקנות משהו הרבה הרבה יותר טוב משני המחשבים שציינת (בהנחה שמדובר כאן על קניה בארה"ב כמובן)

קודם כל, מה זה זמן סוללה ארוך ומה זה משקל נמוך? אין אף מחשב 15.4" שהייתי מגדירה כמחשב קל. אם ניידות זה דבר שחשוב לך כדאי לך לשקול מחשב 14.1".

מה זה "עיצוב גרפי"? האם אתה עובד על תוכנות נוספות מלבד ה-After Effects והאם אתה עוסק בתלת מימד? לשם השוואה, ה-Studio וה-Vostro מאפשרים כרטיסי מסך בסיסיים בלבד, האם אתה חושב שרמה כזו תתאים לדרישות הגרפיות שלך?

פורסם
  • מחבר

תחשבי שתכלס יש לי מחשב נייח חזק שבו אני אעשה את רוב העבודה

את המחשב הנייח אני רוצה לייעד רק לצורך הזה ולנתק אותו מאינטרנט.. (המפרט מופיע בפרטים שלי)

והלפטופ ישמש אותי לאינטרנט ול"עבודה בדרכים" כל זמן שאני לא בבית(בלימודים, בנסיעות, אצל חברים, במילואים, השד יודע איפה)

אני עובד בעיקר על אפטר אפקטס ושאר תוכנות אדובי וכן נוגע קצת (בנתים..) בתלת מימד

אין לי בעיה לרדת ל14 אינץ אם זה משתלם..

הבאתי טווח מחירים דיי רחב.

אם רוב הלפטופים עולים כרגע עד 1000 דולר אז אני מוכן ליותר

נמקד את זה לסביבות מחיר של עד 1500 דולר

אגב אני בכיוון בעובדה שהתמקדתי בDELL??

תודה תודה רבה על היחס

באמת מעריך את זה

ניצן

פורסם

אוקי, נשמע שיספיק לך מחשב עם כרטיס מסך בסיסי נפרד.

אגב אני בכיוון בעובדה שהתמקדתי בDELL??

אצל דל יש אפשרויות טובות וכך המצב גם עם חברות אחרות, לא כדאי להנעל על חברה אחת.

הדגם הכי מוצלח לדעתי ב-14.1" כרגע הוא ה-T400 של לנובו. זה מחשב עסקי (בתקציב שלך בכלל אני לא מסתכלת על מחשבים צרכניים) עם איכות גבוהה ויתרון משמעותי - כרטיס מסך היברידי שתורם לחיי סוללה ארוכים יותר (ובכלל חיי הסוללה של ה-T400 מעולים).

מצד שני, קבלת אחריות בארץ על הדגם הזה עשויה להיות מסובכת יותר שכן יש למצוא דגם שנמכר על ידי Reseller וזכאי לאחריות בארץ (קרא את האינפורמציה בסטיקי בנוגע לאחריות על מחשבי לנובו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0). התקציב שלך בהחלט יספיק למצוא כזה דגם פשוט יהיה צורך לחפש ותהיה פחות גמישות בהרכבת המפרט (לא ניתן לעשות CTO). קונפיגורציות כמו ה-2765/ 2767/ 2768 יכולות להתאים לך.

אפשרות אחרת, טובה גם היא אך עם חיי סוללה קצת פחות טובים (ללא כרטיס מסך היברידי), היא ה-E6400 של דל. כאן הקניה היא פשוטה יותר וניתן בתקציב להרכיב מפרט מכובד על פי בקשתך ישירות באתר של דל. ברוב המקרים אחריות מסוג NBD 3 Years על מחשבי דל תקפה בארץ ואחריות כזו ניתנת לרכישה עם ה-E6400.

אפשרות שלישית היא ה-6930p של HP. אותו לא יצא לי לראות עדיין אבל אם הוא ממשיך את קודמו (ה-6910p) ודומה לגרסא הקטנה של הסדרה (2530p) מדובר במחשב מצויין. עד כה רוב הדיווחים שראיתי מצביעים על חיי סוללה ממוצעים בלבד ובנקודה זו הוא כנראה נופל משני המתחרים העיקריים שלו. המחיר ההתחלתי שלו יותר גבוה אבל מצד שני המפרט קצת יותר טוב וברוב המקרים HP כוללת אחריות סטנדרטית ל-3 שנים בארץ על מחשבים מהרמה הזו שזה משהו שאתה לא מקבל עם המתחרים.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאת מציעה זה:

lenovoT400

dell E6400

HP 6930P

ואי יצאתי מבולבל. איך משוים בכלל?

אני בכלל חשבתי שלנובו וHP פחות מומלצים

פורסם

אז מה שאת מציעה זה:

lenovoT400

dell E6400

HP 6930P

זה בדיוק מה שאני ממליצה, ולפי הסדר הזה.

אני בכלל חשבתי שלנובו וHP פחות מומלצים

אני מאד מתנגדת לגישה של "להמליץ" או "לא להמליץ" על מותג כזה או אחר, יש הבדלים ענקיים בין דגמים שונים של אותה החברה והעובדה שמחשב מסויים של דל או HP הוא מוצלח לא בהכרח משליכה על מחשב אחר שלהם.

ואי יצאתי מבולבל. איך משוים בכלל?

שלושת המחשבים הללו הם מחשבים מתחרים באותה קטגוריה. כלומר, שלושת מציעים מסך של 14.1", משקל פחות או יותר דומה (בסביבות ה-2.3 ק"ג), איכות בניה עסקית ברמה גבוהה, אפשרות לרזולוציה גבוהה, כרטיסי מסך בסיסיים ברמה דומה וכו'. הנקודה היא - הם דומים למדי. כפי שאמרתי, אני רואה יתרון משמעותי ל-T400 בכרטיס המסך ההיברידי וחיי הסוללה הטובים במיוחד.

לדגמים האחרים יתרונות קטנים משלהם (ובנוסף אתה יכול לקבל אותם ב-CTO) לדוגמא ל-E6400 יש יציאת Display Port שזה דבר שאין לשניים האחרים. ל-6930p יש מקלדת מהסוג האהוב עלי ביותר (זה כמובן עניין של העדפה אישית), והסגנון שלו יותר "מעוצב" (שוב, שאלה של העדפה אישית). מומלץ שתקרא ביקורות ואולי אפילו תנסה ללכת ולהתרשם מהמחשבים בשביל לראות מי מהם נראה לך יותר מתאים להעדפות האישיות שלך. אישית, הייתי הולכת על ה-T400 כי לי משהו כמו חיי סוללה הוא חיוני.

פורסם
  • מחבר

אגב משהו קטן

אפטר אפקטס היא תוכנה מרובת קיצורי דרך

ובלפטופים חסרים הרבה מקשים יחסית למקלדת של מחשב נייח

יש מחשבים שההבדל לא קיים

אני מתכוון בעיקר לKEYPAD PAGUP HOME END INS * וכו''''

פורסם

Home, End, Ins, ו-Pagup זה דבר שתמצא כמעט בכל לפטופ. ה-Layout משתנה בהתאם לגודל ולדגם הספציפי. אם זה דבר שחשוב לך שווה בהחלט לעבור על הסידור הספציפי של כל מקלדת.

בשביל Keypad כבר תצטרך להסתכל על מחשבים גדולים יותר, מינימום 15.4" (בדגמים מסויימים) והרבה יותר נפוץ ב-17".

פורסם
  • מחבר

אם ככה זה טורף את הקלפים מחדש...

פורסם

מבחינת ה-Layout, מחשבי Thinkpad של לנובו (פרט ל-Thinkpad SL) הם המחשבים שהמקלדת שלהם הכי קרובה ל-Layout הקלאסי של מקלדת שולחנית. כל ששת מקשי ה-Ins/Home/Pgup/Del/Eng/Pgdn קיימים ובמיקום המקורי שלהם.

זאת אחת הסיבות שאני אוהב את המחשבים האלה.

פורסם
  • מחבר

אוף איזה סיבוך

עכשיו גם שמעתי על XPS של דל 13" או 15"

אני ממש אשמח על מקלדת עם המקשים האלה

והנה נתקלתי באחד עם מקלדת מלאה ש ל ASUS M50S

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3613773,00.html

פורסם

ה-XPS 1330 או 1530 לא מתקרבים מבחינת הרמה והאיכות לאף אחד מהמחשבים שציינתי. בנוסף, מדובר במחשבים מדור קודם (פלטפורמת סנטה רוזה) והדגמים הללו היו מהנפגעים המרכזיים של תופעת כרטיסי המסך מהסדרות הבעיתיות של Nvidia. כמו כן, יש סיכוי טוב מאד שלא תזכה לאחריות בארץ על ה-XPS .

ללא קשר, המקלדת של ה-XPS לא מוצלחת לטעמי, ממש לא אהבתי אותה (ובטח שבהשוואה למקלדות של מחשבים עסקיים טובים). שניהם לא כוללים Keypad. תכלס, אני ממש לא רואה סיבה ללכת עליהם עם תקציב כמו שלך (או בכלל).

כמו שאתה מתאר את הצרכים שלך אני ממליצה שתשקול שוב את רמת החיוניות של ה-Keypad. להבנתי אתה מחפש מחשב שייתן רמה גבוהה של ניידות ולא תחליף למחשב עבודה מרכזי שיאפשר ניידות מינימלית מידי פעם. מחשב של 17" או מחשב של 15.4" שכולל Keypad יהיה בדר"כ מסורבל, כבד ובלתי נייד (כל מחשב 17" הוא לא נייד בעליל). בנוסף, תצטרך להתפשר על חיי הסוללה ו/או על האיכות ועל האחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני הולך על הE6400 DELL LATITUDE

רק הבנתי שאפשר לקנות אותו רק מדל

כי הוא עסקי, אז בחול רק דרך האתר שלהם ובארץ רק דרך המשווקים המורשים וזה גם רק דרך אנשי קשר במחלקות העסקיות

פורסם

לא צריך שום אנשי קשר. זה שהוא מחשב עסקי, לא אומר שהוא לא זמין לכל אחד. זה רק אומר שלא תמצא אותו בחנויות פשוטות שמחזיקות רק מחשבים זולים (כי זה מה שנמכר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים