עבור לתוכן

שדרוג מחשב קיים או קניית מחשב חדש למטרת משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב בן 3 שנים עם המפרט הבא:

מעבד : e6300 ללא OC

לוח אם: gigabyte 965p ds3 - לא תומך במעבדים עם 45nm

זכרון :kingstone 3gb 667mhz

הרדיסק של 250GB , ספק של 300W לא גינרי , מאוורר למעבד-GOLDEN ORB

יש לי מסך 22" שעובד ברזולוציה של 1680X1050

אני מתלבט בין קניית מחשב חדש (ב 4-4.5) לבין שדרוג של המחשב הנוכחי עם

Q6600 ו 4850HD או (4870HD אם זה עדיף) וספק חדש במידה וצריך.

אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ כל משחק חדש ברזו' הטיבעית של המסך ויעבוד בצורה חלקה.

בנוסף אם כדי באמת לשדרג האם השידרוג יוכל לתת לי מחשב שיהיה שקול פחות או יותר למחשב חדש בעלות של 4000-4500 ש"ח?

לגבי OC , הטמפ' של המעבד שלי הן כרגע 50 מעלות במנוחה אז אומנם לא החלפתי לא משחה כבר שנתיים אבל אני לא בטוח שאני יוכל

לבצע OC למעבד.(גם בגלל שלפי מה שהבנתי הזכרונות שלי יכולים להגביל אותי).

תודה מראש

פורסם

לא ציינת אי זה כ.מסך יש לך כרגע. אבל כעיקרון, המחשב שלך לא ישן ברמה שמצדיקה החלפה לדעתי. גם את המעבד לא הייתי מחליף. אולי נותן לו OC קל ל2.2GHZ גם ככה כבר יש לך קירור טוב וכ.מסך 4850 סביר שיעשה את העבודה בכיף. ספק הייתי שם 450W של CORSAIR, יסחוב את זה עם הOC בלי בעיה. שני הרכיבים ביחד יצאו לך בערך 1400 מקסימום. בשביל זה לא קונים מחשב 4500. אני לא חושב שלמי שיש מעבד C2D יש כבר סיבה לשדרג מעבד. אולי לSLI ודברים כאלו.

פורסם

^^

אין צורך ב-VX450,

Seasonic 400W עולה 120 ש"ח פחות ויעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

תודה.

יש לי 3 שאלות:

1)לא כדי לקחת את ה 4870? או את ה 9800GTX?

2)אני לא יודע אם אפשר לתת הערכה כזאת אבל במידה ואכן אני יעשה OC לכמה זמן קדימה הוא יחזיק מעמד עם משחקים כבדים ברזולוציה שציינתי ועם

רמת פירוט גבוהה?

3)משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור הקריות\חיפה שעושים OC?

פורסם

תודה.

יש לי 2 שאלות:

1)לא כדי לקחת את ה 4870? או את ה 9800GTX?

בוואדי שה-4870 עדיף ;) אך מצריך עלייה ל-Seasonic 500W

2)אני לא יודע אם אפשר לתת הערכה כזאת אבל במידה ואכן אני יעשה OC לכמה זמן קדימה הוא יחזיק מעמד עם משחקים כבדים ברזולוציה שציינתי ועם

רמת פירוט גבוהה?

אין לדעת...

פורסם
  • מחבר

תודה,

ולא יווצר צוואר בקבוק מזה שאני יקח את ה 4870 עם המעבד שלי במידה ואני יעשה לו OC ל 2.2GHZ?

באופן כללי אם משווים בין 4850 ל 9800GTX מה עדיף?

פורסם

הכרטיסים מוצבים זה מול זה ע"י היצרניות, אני חושב שבמחיר בדרך כלל ה4850 יותר זול, ולכן יותר משתלם.

לא צריך להיווצר צוואר בקבוק עם המעבד שלך בOC, אבל לכל משחק הדרישות שלו, יתכן ובמשחקים שיושבים בעיקר על המעבד כן יווצר, אבל זה לא משהו שניתן לחזות.

פורסם

כן יווצר צוואר בקבוק.. רק אם תעשה OC ל3 + יהיה בסדר..

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום בדגש על שקט ונתוני גיימינג - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

* את המעבד חבל לשדרג אם אתה יודע לעשות OC, במיוחד עם הלוח שלך.

אמנם יש משחקים שתלויים יותר במעבד אבל הם מעטים מאוד ולא הייתי שם 900 ש"ח ל-Q6600 כרגע.

עדיף "למשוך" את המעבד הנוכחי עם OC עד שמחירי ה-I7 ירדו (או אולי הפנום II, מי יודע) ויהיה כדאי לקנות מחשב חדש.

* HD4850 או 9800GTX+ שקולים אך לרוב הראשון זול יותר (פחות מ-800 ש"ח לגרסה המצויינת של PALIT למשל).

אין כל הצדקה לקחת HD4870 לרזולוציה הזו ולהשקיע 50% תוספת במחיר. שמור את הכסף למחשב חדש בעוד כשנה.

ה-HD4850 מתמודד בלי בעיה עם גיימינג כבד על 22' מלבד כמה משחקים בודדים (שם גם כרטיסים חזקים בהרבה מגמגמים ממילא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים