פורסם 2003 ביולי 122 שנים שלום לכולםאני חדש כאן והנושא מעניין אותיאני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתוניםלוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM)זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNGמעבד 2.4 533 מה"ץכרטיס מסך עתיק - GEFORCE2עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראשאם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד.בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה...בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים תיכנס לביוס על ידי הקשה על המקש DEL ואז תיכנס לAdvanced.שם אתה תראה את צירוף המילים CPU Speed (ששם הוא מראה לך את מהירות המעבד) תהפוך אותו לManual ואז..האפשרות System/PCI Frequency תיפתח לך ושם המהירות תתחיל ממהירות של 133mhz (מהירות הFSB)תעלה אותה ב5mhz ואז תשמור הגדרות ותפעיל מחדש את המחשב. תמשיך ככה (לעלות את המהירות) עד שהוא ניהיה לא יציב ואזתוסיף מתח באותו המקום של הAdvanced וזה נקרא CPU Vcore תעלה אותו מקסימום ל1.725V לעבודה יום יומית וזה גם תלוי בטמפפרטורות של המעבד שלך שאני מבקש שתציין אותם אם העלאת מתח בטמפ' האלו מומלצת..
פורסם 2003 ביולי 122 שנים זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG למרות שזכרונות RDRAM לא הכי טובים לOC.. אבל לא מזיק לנסות
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אם אפשר?יען כי אני חדש....תודה ???לא הבנתי את השאלה שלך..אבל אפשר לעשות OC לRDRAM.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים תודה רבה לכםאני אנסה את זהרק שאלה - למה לא מומלץ לעשות המהרה ל RDRAM?אף אחד לא אומר שלא מומלץ... אבל אתה פשוט לא תגיע איתו רחוק כמו על DDR טוב...
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר מה שרציתי לשאול זה הרי לכאורה ככל שמהירות הזכרון גבוהה יותר - כך אפשרויות האוברקלוק אמורות להיות גדולות יותר לא?אם כך - למה לא אגיע רחוק?תודה.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אחי אתה רוצה לעשות OC או לא?אף אחד לא יכול לדעת לאיפה תגיע.תנסה לעשות ואם תיתקל בבעיות אז תודיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.