עבור לתוכן

חיבור מאוורר ללוח לשם בקרה

Featured Replies

פורסם

על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז.

אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב.

האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה?

תודה

פורסם

אתה יכול לפצל מהלוח חיבורים לעוד מאווררים ולשלוט על מהירותם דרך תוכנות כמו speedfan

אבל הלוח לא יכול לתת לך מידע על מהירות שני מאווררים שמחוברים לאותו החיבור.

ותידע דבר אחד זה ממש לא בריא לחבר ללוח כל כך הרבה מאווררים, תחבר אותם לספק.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לחבר אותם לספק?

יש לי איזה מאוורר של 5 ש"ח שמחובר לחיבור רגיל מהספק (כמו של דיסקים) אבל אין לי עליו שום שליטה.

אני יכול לשלוט על מאווררים שלא מחוברים ללוח אם? כיצד? מאווררים עם אילו חיבורים צריך לקנות?

(אני רוצה לקנות 2 מאווררים להתקנה בכלוב דיסקים לקירור של 3 HD)

פורסם

אתה יכול לקנות בקר שליטה בשביל המאווררים (או להכין אחד עם פוטנציומטר ונגד) ואז תוכל לשלוט עליהם שהם מחוברים לספק

פורסם

אתה לא יכול לעשות ניטור טמפ' ליותר ממה שהלוח שלך מאפשר. כמו שנאמר אתה יכול לקנות את כל לוחות הNEXUS\HARDCANO וכו' או לעשות את זה לבד כמו במדריך הפאנבס כאן באתר

פורסם

אתה יכול פשוט לקנות מפסק עם כמה מצבים

אני כזה מפסק של 6 מצבים וחיברתי את כל חוטי הבקרה של המאוררים (החוט הצהוב) למפסק הזה ואת המפסק לוח אם וככה אני יכול לבחור איזה מאורר אני אראה...

מפסק עגול כזה כמו פוטנציומטר שאתה מסובב עולה משהו כמו 5 שקל בחנות אלקטרוניקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים