עבור לתוכן

סינכרון שלט טלויזיה של HOT

Featured Replies

פורסם

היי

אני בספק שמישהו ידע איך לעזור לי, אבל שווה לנסות, אולי יש פה מישהו שעובד בהוט :x

בכל אופן, קניתי טלויזיית LCD של Infinity

ורציתי לסנכרן את השלט של הוט איתה, אבל באתר שלהם לא מופיע הקוד לטלויזיה.

התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי לנסות את הקוד 991, כי זה קוד כללי לסריקה או משהו.

זה גם לא עובד.

מה עוד ניתן לעשות?

פורסם

אתה אמור לקבל חוברת עם הממיר ויש שם מלא קודים .

פורסם

לא יודע איך זה ב-HOT, אבל ב-YES יש רשימת קודים באתר שלהם שניתן

לחפש שם לפי יצרן הטלוויזיה, ושם תמיד מוצאים (חוץ מאיזה טלוויזיה אחת מעצבנת שמשום מה אף קוד לא עובד לה...)

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אין באתר שלהם את הקוד לטלויזיה הזו...

וגם בתמיכה טכנית לא ידעו את הקוד אז נתנו לי משהו שהוא כביכול קוד כללי, אבל הוא לא עובד

פורסם

לא מספיק להכניס את הקוד 991 ולחכות, אתה צריך לסרוק אחרי זה... וזה תהליך שלוקח זמן (עד 10 דקות)

קרא במדוייק את ההוראות שמתאימות לשלט שלך:

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=73〈=he

בכל אופן, אם לא הסתדר, אז לא הסתדר, קורה - יש מצבים שזה פשוט לא מתאים ואין מה לעשות, תחזיק 2 שלטים..

לי למשל יש LCD 32" של סמסונג שהשלט של הוט לא יודע לשלוט עליה, קורה.

אגב, אחד מהשלטים של הוט יודע "ללמוד" משלטים אחרים, בדוק באתר שלהם לגבי איך עושים את זה בדיוק (אם יש לך שלט כזה)

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר לסרוק אחרי זה?

ללחוץ על הכפתור שמכבה ועל TV לסירוגים עד שיקרה משהו?

כי ניסיתי איזה 10 דקות ולא הייתה תגובה

"לחץ 991 ולאחר מכן לחץ לסירוגין על לחיץ הפעלת הממיר ועל לחיץ TV עד שתכבה הטלוויזיה. "

פורסם

Kidney_stonE איזה טלויזיה יש לך ?

לי יש את הA450 של סמסונג גם בגודל 32 וקיבלתי חוברת של הוט שיש לי שם את הקודים ועשיתי שהשלט ישלוט עליה .

tom-boy בחוברת אצלי לא מצאתי את הטלוזיה שלך .

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להתקשר להוט .

Kidney_stonE אם אתה רוצה אני יכול לרשום לך את רשימת הקודים שיש לי בחוברת .

פורסם

יש לי R81B, ואני זוכר שבזמנו סרקתי - כלומר השלט עבר על כל הקודים שבו, ולא נמצאה התאמה.

בכל מקרה זה לא קריטי בשבילי ממש, למען האמת אפילו יותר נוח לי ככה (אני בקושי רואה הוט, הממיר כבוי 99% מהזמן)

אבל תודה בכל אופן.

פורסם

יש לך שלט כחול? אם כן אז הוא לומד... אם לא בקש מהם שלט כחול, למרות שאני לא יודע אם יש להם עדיין.

תבחר TV, תלחץ לחציה ארוכה על setup, תקיש 975.

עכשיו השלט במצב לומד. תלחץ על המקש שאתה רוצה ללמד אותו, נגיד הספרה 1, הנורה תתחיל להבהב במהירות.

תכוון את השלט של הטלויזיה שלך אל השלט של הוט ותלחץ שם על 1, המונרה תפסיק להבהב וזהו הוא למד.

בהצלחה.

פורסם

שלום לך , בזמנו צירפת מסמך DOC עם ציטוטים של גיורא חרובי , אשר נפטר לפני שמונה חודשים

הנ"ל הוסר ע"י asministrator .

הנ"ל חשוב לי מאד - אשמח אם תשלח לי ophirhauvey@gmail.com

תודה

פורסם

היי אופיר - ראיתי את הודעתך ושלחתי לך את קובץ הציטוטים.

נמשיך להתכתב במייל.

אריק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים