עבור לתוכן

מחשב למשחקים 3.4K ללא ציוד היקפי אחר וללא OC עם א&#1

Featured Replies

פורסם

זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K.

ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC.

אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר

את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3

בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת.

עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM

אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה.

אני הרכבתי את המפרט הבא:

אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי..

(מאתר www.cobrapc.co.il )

RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00

GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.00 1 ₪643.00

Intel Core 2 Duo E7300 BOX ₪560.00 1 ₪560.00

KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 ₪143.00 2 ₪286.00

Western Digital WD3200AAKS ₪244.00 1 ₪244.00

PALIT Radeon™ HD 4850 512MB DDR3 PCI-E+HDMI ₪790.00 1 ₪790.00

קורא כרטיסים פנימי 3.5" + USB ₪49.00 1 ₪49.00

אני לא מבין כל כך בהרכבת מפרטים, הלכתי לגבי כל מני רשימות מאתרים שונים.

לכן אני מבקש עזרה, בקשר לבקשות שלי בתחילת הנושא, אני לא רוצה להתפשר לגבי המארז ולגבי הCrossFire.

תודה מראש, תודה רבה מקרב לב.

פורסם

הסגיטה 2 טוב יותר וחבל לא לקחת אותו, כונן קשיח קטן,לוח מיותר (אין שום טעם לעשות CF ובטח שלא בעתיד הרחוק יחסית ולא משנה איזה מסך יש לך).

פורסם
  • מחבר

הסגיטה 2 טוב יותר וחבל לא לקחת אותו, כונן קשיח קטן,לוח מיותר (אין שום טעם לעשות CF ובטח שלא בעתיד הרחוק יחסית ולא משנה איזה מסך יש לך).

אם אתה אומר שהסגיטה 2 יותר טוב, ובאתר "קוברה מחשבים" ההבדל הוא 20ש"ח אז אין סיבה שלא לקחת,

כונן קשיח קטן, אני לא צריך אני כרגע עם 320 ואני מעוניין להעביר כונן 150GB לחדש, אז ככה שיהיה לי כ470GB.. אני לא צריך יותר מזה.

לגבי הלוח, הCF אומנם חשוב לי, כי ברגע שהכרטיס לא יצליח להריץ כבר משחקים אני יהיה מעוניין להוסיף עוד אחד

וזה אמור להגביר את הביצועים לא?

פורסם

תכנון לעתיד במחשבים = EPIC FAIL

מה גם שהלוח לא תומך ב-CF מלא. כלומר, ברגע שתצרף עוד כרטיס מסך, לוח האם יקצה לכל כרטיס מסך חצי מרוחב-הפס, במקום להקצות לכל כרטיס רוחב-פס מלא.

ישנם לוחות בעלי אפשרות לתמיכה ברוחבי-פס מלאים לכרטיסי מסך מרובים, אבל הם עולים המון כסף וכפי שכבר ציינתי - אם אתה לא עושה CF עכשיו, אז אל תעשה לעולם.

פורסם
  • מחבר

תכנון לעתיד במחשבים = EPIC FAIL

מה גם שהלוח לא תומך ב-CF מלא. כלומר, ברגע שתצרף עוד כרטיס מסך, לוח האם יקצה לכל כרטיס מסך חצי מרוחב-הפס, במקום להקצות לכל כרטיס רוחב-פס מלא.

ישנם לוחות בעלי אפשרות לתמיכה ברוחבי-פס מלאים לכרטיסי מסך מרובים, אבל הם עולים המון כסף וכפי שכבר ציינתי - אם אתה לא עושה CF עכשיו, אז אל תעשה לעולם.

שאלתי האם זה יעלה את הביצועים ברגע שאוסיף עוד כרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים