פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שלום לךתיראה כאשר יש לך כונן C וD ומערכת ההפעלה נמצאת על C...אין בעיה כלל וכלל לפרמט רק את C ובכונן D מה שהכנסת פנימה אינו ימחק בעיקרון D הוא ניראה כמחיצה שאינה קשורה לארד דיסק רק ניראה לכן על פחד אתה יכול לפרמט רק את סי וזה אמור לשנות לך ל64 במידה והווינדוס תקין לחלוטין
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר אחי כבר פירמטתי אבל עכשיו אני רוצה להסיר את הישן איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מכניס תווינדוס מגיע לסטאפ של הווינדוס שם אתה מוחק רק את C ועושה create partition כנון Cועליו אתה מתקין תווינדוס
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר אני חושב שלא הבנתה עכשיו כבר התקנתי את הווינדוס אני עובד על 64 אבל ה32 עבר לי לתקייה שלwindows old איך אני מסיר אותו ומשאיר את ה64BIT שאני עובד עליהם עכשיו
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים לא ניראה לי שיש לזה פיתרון ...הפיתרון הוא לפרמט ולהתקין מחדש לא ניקלתי בזה אף פעם
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר אם אני מוחק לא תהיה שום בעיה לא צריך להסיר אותו דרך תוכנה לוח בקרה או משהו?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אתה רוצה להסיר את ווינדוס דרך הלוח בקרה?מוזר שמיקרוסופט לא הכניסו את האפשרות הזאת.לא תהיה בעיה.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים תן לי לתקן אותך ידידי ווינדוס זאת לא תוכנה אלה מערכת הפעלה.והיא אינה ניתנת להסרה בעזרת לוח בקרה (הוספה והסרה).ולמחוק את תקיית הווינדוס לא ניראה לי שזה יעזור אמרתי את דעתי לפרמט את שניהם ולהתקין מחדש.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר מחקתי וזה עזר פינה לי 60 גיגה (היו על תוכנות ומשחקים) ועכשיו יש לי רק 64BIT עכשיו נשאר רק להזמין את הזכרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.