פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים כנ"ל. הזמנתי לפני שבועיים משחק ורק אתמול הגיע. קיבלתי פה הרבה פידבקים על איך הם מהירים במשלוח ו PLAY ASIA איטיים ובפועל חוויתי את ההיפך הגמור.בכל מקרה - כשאני מזמין משהו מחו"ל אני מראש לוקח בחשבון שיקח כשבועיים, ככה אני לא "מתאכזב".
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים מחבר בדואר יש סיכוי מחלקים מכתבים פעמיים ביום ? בדקתי ב 11 ולא היה כלוםודווקא אני חולה היום היה לי זמן לשחק את זה
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים מניסיון דואר ישראל הוא (כמו חלק גדול מהארגונים הממשלתיים במדינתנו היפה ) הזוי ברמות לפעמים יקח למשלוח יומיים או שלוש להגיע ולפעמים שבוע אני אישית מחכה עכשיו למשלוח מאנגליה שהיה אמור להגיע היום (לא הגיע)קיצר תחכה זה הכל אשמת הדואר
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים את ההזמנה האחרונה שלי מהם הזמנתי ב24 לנובמבר וקיבלתי הודעה מהדואר ב4 לדצמבר והחבילה נאספה ב5 לדצמבר ע"י אבא של אשתי כי היינו בסופ"ש בצפון.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר מחר זה בדיוק שבועיים מחכה בסבלנות, דרך אגב מישהו משחק פה EOJ אפשר לשחק ביחד
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים קודם כל זה ידוע שכל מה שמזמינים בתקופה של נובמבר-ינואר יכול לאחר בגלל כריסמס ו Thanks Giving וזו תקופה מאד לחוצה.חוץ מזה דואר ישראל זה הדבר הכי מחורבן בעולם ותסמוך על זה שיש הרבה מאד מקרים שהחבילה פשוט מחכה בדואר שבוע פלוס.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מה שלא מצדיק את העובדה שהמשחק הגיע והמייל עם השאלות ששלחתי עדיין לא קיבל תגובה (שאלה מיום לפני שהזמנתי - לפני מעל לשבועיים). ב PLAYASIA מבחינתי כרגע השירות היה הרבה יותר יעיל ומהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.