עבור לתוכן

מפרט למחשב Real Time ללא מסך , ללא ציוד היקפי בתקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

היי ,

אני מעוניין לבנות תחנת עבודה שתריץ אפליקציה אחת ותגיע הכי קרוב לביצועי Real time.

כמו-כן , אני מדגיש שכסף הוא לא מגבלה

דרישות :

1) מערכת ההפעלה תיהיה Windows XP Professional.

2) לא צריך כרטיס מסך או כרטיס קול.

3) יש לשים דגש על מעבד חזק זכרונות מהירים ולוח אם שיתמוך בהם.

4) יש לשים דגש על תקשורת מהירה בעבודה מול כרטיס רשת.

כמו-כן , אם ישנה המלצה לגבי מקום קנייה , אני אשמח לשמוע.

תודה מראש ,

עוז

פורסם

<התוכן נמחק עקב בוטות מוגזמת ומיותרת לחלוטין :nono:>

סליחה על הבוטות, אבל דברים כאלו ממש מעצבנים אותי

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי ,

המחשב הנ"ל אמור להיות עמדת משתמש , שיהיה מחובר לשרת שיעביר אליו כמות נתונים גדולה דרך רשת Lan.

לאחר קבלת המידע , המחשב צריך לבצע הרבה חישובים מתמטיים ולהחזיר שדרים לשרת.

לכן הדגש צריך להיות על עבודה מהירה מול כרטיס רשת ויכולת ביצועים וחישובים מהירה.

חוץ האפליקציה שתארתי לעיל , לא תפעל על המחשב שום אפלקציה , אפילו לא אנטי וירוס.

לגבי עבודה עם windows XP , זאת דרישה של האפליקציה שרצה על המחשב , לכן אני לא יכול להשתמש בוויסטה.

עוז

פורסם

בן אדם, מה קרה?! הוא חדש לגמרי פה. אז הוא לא ענה לפי חוקי הפורום, מה יש? אין צורך להשתלח בו.

זה שלא הבנו אותו אוטומטית הופך אותו ללא מבין? ונניח שהוא לא מבין, מי מאיתנו נולד עם ידע?

מעבר לזה, איננו יודעים אם הוא בכלל מעוניין במחשב למשחקים.

בואו נרגיע את האווירה ונתחיל מחדש...

פוותח הת'רד:

ראשית, ברוך הבא לפורום!

שנית, אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת וההודעה הראשית על פיהם, כך שנוכל לעזור לך.

לינק:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

הבוטות שלך בוטה מדי.

פורסם

<...>

יש דרך להעיר לאנשים וזו בהחלט לא הדרך הנכונה, אפשר להעיר למשתמשים שעוברים על החוקים אבל אין סיבה לרדת עליהם.

פורסם

ביצועי RT דורש שהמעבד יודע לבצע יותר חישובים בשנייה מאשר החישובים הנדרשים באפליקציה. בשביל לקבוע איזה מעבד אתה צריך, צריך להגדיר באיזה אפליקציה מדובר. לאחרונה יצאה ארכיטקטורת מעבדים של אינטל בשם I7 שהיא בעלת הביצועים המירביים, אך יקרה ודורשת לוחות אם וזכרונות תואמים יקרים מאד. אם כפי שאתה אומר, התקציב הוא אינו שיקול, זוהי הבחירה בשבילך.

בניגוד לשטויות שmatessim השפריץ, אין צורך בכרטיס מסך חזק.

פורסם
  • מחבר

Zrizi :

האפליקציה המדוברת היא משהוא שאני כתבתי , קראתי קצת על הארכיטקטורה שציינת והיא נראית מרשימה מאד , אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם וזכרונות שיעבדו איתה בצורה האופטימלית ביותר.

תודה ,

עוז

פורסם

השאלה היא כמה האפליקציה כבדה. ספציפית האם צוואר הבקבוק הוא טורי או מקבילי ?

בנוסף, האם עשית מולטית'רדינג ? כלומר האם תוספת של ליבות תשפר את הביצועים ?

אם תוספת ליבות משפרת ביצועים, יכול להיות שאתה צריך ללכת על מעבד Q9550, אם לא, יכול להיות שאין הבדל משמעותי בין E8400 כפול ליבה שעבר המהרה לבין הCI7. אתה צריך להבין שכרגע הזכרונות ולוחות האם התואמים הינם מאד יקרים, וצריך להשתכנע שאתה צריך את זה.

פורסם

לפותח הת'רד - עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ומילת אזהרה ל-matessim: להבא תוציא את התסכול שלך על הכרית ולא בפורום! :bash:

התנהגות דומה בהמשך תוביל לאזהרה ו/או הרחקה מיידית מהאתר - אני לא חושב שצריך להסביר למה.

התוכן הלא רלוונטי נערך/נמחק בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים