פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים כרגע אני משתמש באתר הזה:http://ed2k.2x4u.de/index.htmlאבל לא נראה לי שהרשימה שלהם טובה.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר נוספו רק 8 סרברים, נראה לך תקין?ראה תמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים 2 אפשרויות : 1. הוא נתן לך קובץ של השרתים האיכותיים ביותר ובתכלס האיכותיים ביותר הם לא רבים ולכן 8 זה מספר סביר 2. שמת את הקובץ במקום לא נכון או שמשהו בדרך נדפק. אני אישית מהמר על 1
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר הנה מה שעשיתי:כניסה ל options->servers והקלקה על כפתור List. עריכת קובץ הטקסט עם הלינק שסיפקת, שמירת הקובץ. יציאה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים לא, עזוב את זה פשוט תוריד את הקובץ שהוא הביא שמור אותו ותשים אותו בתיקייה של האימיול בתוך תיקיית CONFIG
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר אבל אין שם שום קובץ. יש לינק שכשלוחצים עליו מקבלים חלון IE עם ג'יבריש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים כן אבל תעשה לחצן ימני על הלינק ושמור את הקובץ במוזילה זה SAVE LINK ASב IE זה SAVE TARGET AS
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר אוקיי, זה קובץ HTML שקוראים לו SERVER. אני מקווה שזה יעבוד.מה ההבדל בין לשים את הקובץ בתיקייה לבין לעדכן את הרשימה כמו שאני עשיתי?אופיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.