עבור לתוכן

עזרה במציאת תיק למצלמה לטיול ארוך

Featured Replies

פורסם

שלום שוב לכולם

טוב אז ככה הגיעה הרגע שאתה מתכנן את הטיול שלך לדרום אמריקה ואז אתה אומר לעצמך מה צריך תיק לדרמן גזיה... ואז מגיעה למצלמה

וואי איזה כיף שיש לי SLR סוף סוף אני יוכל לקחת אותהה לכל המקומות האלה ולצלם קצת ואז אתה נעצר לרגע וחושב ...

שיט איך אני סוחב את הבלוק הזה איתי זה חתיכת מטען בעיתי!

בקיצור הבנתם את הבעיה אני כבר כמה זמן מחפש תרמיל רציני לטיולים שאפשר לדחוף בו את המצלמה בתא נפרד ובטוח באיזה דרך

תאמת חשבתי לקנות איזה תרמיל רגיל ולקשור את התיק אף בחוץ אבל בעיה שזה בולט מדי ובדרום אמריקה זה עוד יכול לעלות לך בחייך בטעות

זהו אני יודע...אני אשמח לשמוע ממכם רעיונות כי אני בטוח שהיו פה כמה שנקלו בבעיה

בכל אופן הציוד זה מצלמה ואולי עוד עדשה או פלש

פורסם

ההמלצה הכי טובה שאני יכול להביא לך זה :

תיקח את הציוד שלך.. ותלך לחנות צילום..

תבדוק את כל התיקים, תנסה להכניס ולהוציא את הציוד, אל תתבישש...

אני כבר במשך חודשיים הולך לחנויות צילום כי אני לא בטוח מה אני רוצה..

והם כבר מכירים אותי... ונראה לי שנמאסתי להם..

חח,קיצר תלך לחנות ותבדוק מה הכי טוב..

מה שהיה טוב למישהו פה בפורום לה בהכרח יהיה טוב/נוח לך..

בהצלחה, ותהנה בטיול :)

פורסם
  • מחבר

תאמת שהייתי קצת בחנויות צילום בקשר לזה אבל אני מחפש תיק שאפשר לצאת איתו לטרקים בשטח

ואת זה קצת קשה למצוא בחניות צילום כי רוב התיקים שיש שם למצלמות מיעודים אך ורק ספציפית לזה בלי מקום לכלום

וגם בחנויות מטיילים זה אותה בעיה מצאתי תרמלים סבבה ממש אבל בלי מקום מוגדר למצלמה

מה לא יכול להיות שאני הראשון שנתקל בבעיה הזאת נכון???

פורסם

קח בחשבון שתצטרך להיסחב עם כל מה שאתה מביא

פורסם

כנס לאתר של KATA / LOWepro / tamron ותסתכל מה הכי מתאים לך ..

ואז תלך לראות אותו בחנות..

אתה לא תמצא תיק של "טיולים" של טראקים ממש עם מחלקה לצילום.. (לפחות אני אישית לא מכיר.. ואני עברתי על לא מעט חנויות ואתרים).

אז אתה יכול לקנות תיק "נוסף" שמתחבר, או שאתה יכול לקנות תיק שמייועד אך ורק לזה ופשוט להסתובב עם עוד תיק, או שיש תיקים שאפשר להכניס בהם גם דברים חוץ מציוד..

מה אתה רוצה לקחת איתך על הגב כשאתה מטייל ? ואיזה ציוד יש לך שאתה מתכוון לקחת איתך לטיול ?

פורסם

אני ממליץ על הדבר הבא:

ישנם תיקים של של מוצרי טיפוח או מה שזה לא יהיה, זה כמו מזוודה קשיחה בצורת חצי עיגול, שנפתחת (כמו בוריקיסט ;D) ואפשר לשים שם מצלמה ועדשה (אם אתה קונה משהו גדול, אז יהיה אפשר להכניס יותר..)

יש שם גם כל מיני כיסים כאלו שאפשר להכניס כרטיסי זיכרון, פילטרים, סוללות וכדומה.

זה ממש שימושי, אתה יכול לתלות את זה על התיק גב או לשים בתוכו, וזה שומר על המצלמה מפני מכות (וגם גניבות, זה לא מסגיר שזאת מצלמה)

אם לא הבנת למה אני מתכוון אני יכול להעלות תמונה, פשוט אני מתעצל לצלם עכשיו ;D

פורסם

^^ אני לא הבנתי למה אתה מתכוון אפשר תמונה פליז ??!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל הרעיונות

אבל בכל אופן תאמת שיש לי כבר תיק אף שKATA והפתרון הראשון שלי היה פשוט לקשור אותו בחוץ על תיק גדול

היתרון שככה יש לך את המצלמה בשליף אבל הבעיה היחידה שזה בולט לעין ממש

חשבתי אולי לדחוף את זה איך שהוא לתוך התיק הגדול אבל אני כבר רואה איך אני משתגע מזה

תאמת שחפשתי תיק יעודי למטרה ולא מצאתי בשום מקום

בכל אופן גם אני הייתי שמח לתמונה של הרעיון כי לא כל כך הבנתי מה הכוונה

ישנם תיקים של של מוצרי טיפוח או מה שזה לא יהיה, זה כמו מזוודה קשיחה בצורת חצי עיגול, שנפתחת (כמו בוריקיסט ) ואפשר לשים שם מצלמה ועדשה (אם אתה קונה משהו גדול, אז יהיה אפשר להכניס יותר..)

יש שם גם כל מיני כיסים כאלו שאפשר להכניס כרטיסי זיכרון, פילטרים, סוללות וכדומה.

זה ממש שימושי, אתה יכול לתלות את זה על התיק גב או לשים בתוכו, וזה שומר על המצלמה מפני מכות (וגם גניבות, זה לא מסגיר שזאת מצלמה)

אגב הציוד זה K20D + DA*16-50

ואולי עוד עדשה או פלאש

פורסם

הנה כמה תמונות: (מצטער על הפלאש, זה מה יש)

התיק קשיח, כך שאין סכנה למצלמה אם הוא נופל, שמתי מתחת למצלמה ומאחורייה ספוג כדי שלא תזוז, ושהמסך לא ישרט.

imgp2183ko7.th.jpg

imgp2186wt2.th.jpg

כרגע אפשר לראות שם את הגוף פילם שלי ושתי עדשות, זה נכנס שם טוב.

imgp2188nw0.th.jpg

imgp2189bl3.th.jpg

imgp2196um6.th.jpg

imgp2195xl7.th.jpg

פורסם

רעיון טוב לאכסן את המצלמה בבית..

אבל אם אתה בטיול.. אתה רוצה שיהיה לך את המצלמה בשלוף.. וזה לא ממש כך..

אבל רעיון טוב.. אשתמש בו.. :)

פורסם

שמע, מנסיון, עדיף ללכת עם המצלמה עליך בזמן הטיול.

כי תיק גב כבד ותיק צד לא הולכים ביחד, זה לא ממש נוח.

לא משנה איזה תיק תקנה בסוף (אתה או פותח הדיון, או שזה אתה חח) אני חושב שעדיף לשים את המצלמה על הצוואר

פורסם

שמע, מנסיון, עדיף ללכת עם המצלמה עליך בזמן הטיול.

כי תיק גב כבד ותיק צד לא הולכים ביחד, זה לא ממש נוח.

לא משנה איזה תיק תקנה בסוף (אתה או פותח הדיון, או שזה אתה חח) אני חושב שעדיף לשים את המצלמה על הצוואר

לא זה לא אני..

לגבי הנשיאה של המצלמה עליך , לדעתי אתה צודק..

אבל באמריקה כולם קייסים .. חח , יכולים לקחת לך את המצלמה בלי שתשים לב.. LOL

וגם אם אתה בטראק אז יהיה בעיה שהמצלמה תיהיה עליך..

דרך אגב ממליץ לקנות מגן או משהו כזה למצלמה..

תהנה :)

פורסם
  • מחבר

כן זה בהחלט רעיון נחמד אם אתה יוצא לטיול ברכב שטח אפשר אולי לסחוב כזה טנק (לא סתם זה סבבה של רעיון פשוט קצת מסורבל לכזה טיול)

אבל כשאתה יוצא לטיול תרמילאים זה קצת יותר בעיה

בכל אופן בנוגע ללכת אם המצלמה על הצוואר

אז ככה לכל מי שלא יודע בברזיל סתם לדוגמא מרגע שיורדת השמש בארך יש חוק במדינה שמרשה לא לעצור באדום כדי שלא ירו בך ברמזור

אז בנוגע ללכת עם מצלמה כזאת נראה לי שזה לא רצוי (אלא אם כן אתהה רוצה שירו בך אז פשוט אפשר לבקש לא צריך לסחוב מצלמה בשביל זה)

ככה שהבעיה היא פחות נשיאה פיזית במקרה הזה של הציוד לזה התכוונתי, בכל מקרה אבל אני כבר סתם חופר אז לא חשוב

ולגבי המגן זה כבר נלקח בחשבון תאמת אבל זה קצת יקר 300 בשביל איזה חתיכת גומי זה קצת מעצבן זה באמת שווה משהוא?

פורסם

http://products.lowepro.com/product/DryZone-Rover,1936,18.htm

יש לי גרסה ישנה יותר של התיק וטיילתי איתו לא מעט. לטעמי הוא נוח מאוד מאפשר שליפה יחסית מהירה של המצלמה + מקום לציוד נוסף (למעשה זה תיק יום).

עמיד למים. מגרעת אחת בולטת - משקל עצמי יחסית גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים