עבור לתוכן

בעיה מוזרה בווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים-

כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא.

(אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.)

כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה-

(קובץ מצורף)

לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...)

תודה על העזרה,

דובי[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 20:55:43

אני רואה שהקובץ המצורף לא נפתח, אז אני אכתוב את הודעת השגיאה שמופיעה לי בקובץ-

c:\windows\system32\rundll32.exe

היישום לא נמצא

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

התיקון לא עזר.... ומה שכן - עכשיו כל ההגדרות מכוונות נורא ואיום (תצוגה,מראה...) ואני לא יכול לשנות כי זה לא נכנס לי :kopfpatsch:

יש עוד רעיון?

פורסם
  • מחבר

עשיתי בהתחלה רפייר דרך הווינדוס וcmd (דרך ההסבר על זה בסטיקי..) וזה לא עשה כלום, אז עשיתי רפייר רגיל דרך הדיסק, ואחרי זה זה כאילו עושה התקנה של הווינדוס מחדש ואז תוך כדי ההתקנה (בשלב של התקנת ההתקנים..) הוא ביקש ממני למצוא לו את הקובץ RUNDLL32 ועוד כל מיני קבצים שהוא לא מצא, ואחרי ש"הראתי" לו איפה הקבצים הוא לא התייחס לזה וביקש עוד פעם וכו' וכו'....כשהמחשב הגיע לווינדוס הבעייה נותרה...

יש רעיון?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו גם את ה SFC וגם את ה EXPAND וזהה חא עזר.... :s05:

מישהו?

פורסם

יש לך דיסק התקנה אחר לנסות? יש סיכוי טוב שהדיסק שלך דפוק.

פורסם
  • מחבר

יש לי דיסק אחר אבל גרסת הום הדישן , ועכשיו יש לי פרופ' (גם ה SP שונה בשניהם)

למה שזה יהיה קשור...?

(ד"א- לפני חודש בערך פירמטתי תמחשב והתקנתי מהדיסק הזה ההתקנה היתה חלקה וחודש שלם הווינדוס פעל תקין לגמרי...)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים- הבעיה נפתרה.

מאחר והפתרונות שהוצעו פה לא עזרו (תודה בכל מקרה..) התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של מיקרוסופט והם הדריכו אותי בפשטות לפתרון הבעיה- פתרון מומלץ!! שווה לנסות..

נכנסתי ל regedit.exe בתיקיית ווינדוס ושם ל

HKEY_LOCAL_MACHIN ----SOFTWARE------classes-------exefile------shell-------open-----command

ואז נכנסתי לברירת מחדל(defult) ובנתוני ערך שינתי ל - "%1" %* . עושים ריסטרט----

ונפתרה הבעיה!

תודה רבה וערב טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים