עבור לתוכן

עזרה בנושא ספקי במיוחד

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON.........

האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף?

תודה מראש.

פורסם

ספק שהוא קצת פג ;)

אבל הוא יחזיק ...

פורסם
  • מחבר

אחלה, עכשיו יש לי עוד שאלה..

פתחתי את המארז וראיתי שאין לי מספיק כבלים של 4 פין בשביל שני כבלים של 6 פין (הכרטיס דורש שניים של 6)

אם ניתן לקנות מפצל כבלים או משהו שיעזור לי עם זה?

פורסם

יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON.........

האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף?

תודה מראש.

הייתי קונה משהו איכותי יותר. מה עוד יש על המערכת?

פורסם
  • מחבר

בבקשה

מתאם חשמל ממולקס ל6 פין של כרטיס מסך

http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~MOLE2-6PIN~8320~7914.htm

לא, התכוונתי לכבל שאמור לפצל 4פין ל-עוד שני 4פין כבלים כי אין מספיק 4פין במחשב שלי, יש רק שלוש כבלים ואני צריך להביא עוד אחד (כמו שאמרתי... הכרטיס דורש שני 6פין, וזאת אומרת שאני צריך ארבעה חיבורי 4פין). האם קיים כזה כבל? תודה מראש.

פורסם

ממולקס אחד לשני מולקסים ?

פורסם

לא, התכוונתי לכבל שאמור לפצל 4פין ל-עוד שני 4פין כבלים כי אין מספיק 4פין במחשב שלי, יש רק שלוש כבלים ואני צריך להביא עוד אחד (כמו שאמרתי... הכרטיס דורש שני 6פין, וזאת אומרת שאני צריך ארבעה חיבורי 4פין). האם קיים כזה כבל? תודה מראש.

נסיון להפוך מולקס ישירות ל 6 פין ע"י פיצול המולקס לשני מולקסים, ושימוש במתאם 2 מולקסים ל 6 פין הוא דבר שנידון לאבדון.

מולקס זה חיבור שנועד להעביר כמות מסוימת של וואטים, אם זכור לי נכון- 45. חיבור PCI-e 6pin נועד להעביר 75 וואט.

אתה עלול להרוג או את הספק שלך, או את הכרטיס שלך, ואני מדבר מנסיון, כבר ראיתי מישהו שניסה תעלול דבילי שכזה....

קנה ספק חדש, לא חייב משהו בומבסטי, אבל שיהיה איכותי. חבל לאבד כרטיס חדש בגלל שטויות.

פורסם

אתה טועה !!!

הזרם שיכול פין במחבר מולקס להעביר הינו 13 אמפר, ומגבלה של 45W הינה חסרת שחר.

הבעייה הגדולה יותר הינה במפל המתח שנופל על החוטים שמשמעותה מתח נמוך יותר שמגיע לצרכן, קרי הכרטיס מסך.

ולכן בעוד שבמחבר מולקס יש גיד אחד של 12 וולט, הרי שבמחבר יעודי לכרטיס מסך יש 3 או 4 גידים.

מכאן שההמלצה לספק כח אחר נכונה, אך לא מהסיבות שהעלת.

צביקה

.

פורסם

אתה טועה !!!

.

רק לא להרוג אותי בבקשה...... חשבתי שיש איזושהי טעות בהודעה שלי, ולכן ציינתי את זה בהסתייגות.

אגב, 13 אמפר על הגיד הבודד של המולקס? החוט לא יתחמם בצורה מסוכנת? זה לא משהו שהייתי עושה אי פעם......

תודה על התיקון, בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, נראה לי שיש לי פתרון אחר..

יש לי ספק 300W מהמחשב הקודם שלי, וחשבתי לחבר אותו כספק חיצוני לכרטיס מכיוון שהכרטיס דורש 150W במקסימום לפי מה שקראתי נראה לי שזה אפשרי אם ני אתן לספק הישן להפעיל רק את הכרטיס...

נראה לכם שזה אפשרי?

תודה מראש.

פורסם

אפשרי? בערך. חכם/רצוי/מומלץ? ממש לא.

חיבור 2 ספקים במקביל למחשב אחד, אלא אם נועדו למטרה זו, זה דבר שיכול ליצור טונות של בעיות.

פורסם

Scorn

רק לא להרוג אותי בבקשה...... חשבתי שיש איזושהי טעות בהודעה שלי, ולכן ציינתי את זה בהסתייגות.

אגב, 13 אמפר על הגיד הבודד של המולקס? החוט לא יתחמם בצורה מסוכנת? זה לא משהו שהייתי עושה אי פעם......

תודה על התיקון, בכל מקרה.

לא הורג חלילה, רק מקנה דעת.

בספקי-כח שעולים 10$+ :P עובי הגידים אמור להחזיק זרם של 15 אמפר מבלי שיותך הבידוד.

ל- Coldmetal

לא מומלץ.

הכרטיס מסך מקבל זינה ממחבר הלוח-אם PCIE ואתה רוצה להזין אותו בנוסף מספק אחר.

עלולים להיווצר הפרשי מתחים בין שני הספקים שלא יעשו טוב לכרטיס מסך.

צביקה

ובהמשך לדיון זה, ויסלח לי פותח התרד, מה הטעם בספק כח עם מסילה אחת של עשרות אמפרים כאשר יש מגבלה של כמות הזרם בפין/חוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים