פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים שלום לכולם.קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m.לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htmנכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם..נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב.יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי??תודה מראש..שחר.
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים אחי כנס לאתר של גיגהבייט ולך שם לקטגוריית הניידים ושם תראה את הדרייברים להורדה והם יתאימו לך מהאתר של Nvidia לא תוכל להוריד כי הם לא מותאמים לניידים, אם לא תמצא שם באתר תגיב פה אני יימצא לך!בהצלחה
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים מחבר אז זהו שאני נכנסתי לאתר ובדקתי שם והדרייברים שיש שם זה הדרייברים שכבר מותקנים אצלי-האלה שאני קבלתי עם הדיסק של המחשב..הגיוני שהם לא הוציאו דרייברים חדשים? זה נשמע כמו עצלנות של ג'יגביט כי nvidia כן הוציאו דרייברים חדשים ל8400 הרגיל..
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים כן אחי הגיי גם לי יש גיגהבביט דגם אחר וגם לא עדכנו דרייברים.העדכון היחיד שיש הוא לביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.