עבור לתוכן

מהי הקונסולה שיש לה את הכי הרבה משחקי פלטפורמות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

במידה ואחליט סופית לקנות קונסולה, רציתי לדעת מהי הקונסולה שיש לה את הכי הרבה משחקי הפלטפורמות?

כי זוהי הסיבה העיקרית לקניה, למשחקי מחשב אין כמעט בכלל משחקי פלטפורמה מעניינים,

הכל נמצא בקונסולות.

אני מתכוונת למשחקים בסגנון לקפוץ ממקום למקום, לאסוף מטבעות או כל דבר אחד, להרוג ולעבור שלבים... כמו מריו... ריימן... סוניק...

היה לי גם בעבר את המגהסון למי שזוכר ולמי שהיה... ונהנתי ממנו מאוד! :silly:

אז אני בטוחה שאהנה גם מהקונסולה החדשה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא :)

פורסם

משחקי פלטפורה הם זאנר שדי דעך בדור הזה של הקונסולות. סוני מחזיקה את הזיכיונות הכי מפורסמים בזאנר (ג'ק אנד דקסטר, רצ'ט אנד קלאנק, סליי קופר) וכולם קיבלו/יקבלו איטרציה גם בדור הנוכחי, כך שאם זה הסגנון המועדף עליך לך על הפס3.

פורסם
  • מחבר

משחקי פלטפורה הם זאנר שדי דעך בדור הזה של הקונסולות. סוני מחזיקה את הזיכיונות הכי מפורסמים בזאנר (ג'ק אנד דקסטר, רצ'ט אנד קלאנק, סליי קופר) וכולם קיבלו/יקבלו איטרציה גם בדור הנוכחי, כך שאם זה הסגנון המועדף עליך לך על הפס3.

כן, בדיוק למשחקים כאלה התכוונתי.

אז הבנתי שלסוני יש את ההכי הרבה.

יש לסוני כאלה שאין למשל ב-XBOX 360? [וההפך].

תודה.

פורסם

השלושה שציינתי בלעדיים לפס3. ל360 יש זיכיונות של RARE - משחק ההשקה kameo, ובנג'ו אנד קאזואי, שניהם לא בדיוק פלטפורמה טהור.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

העיניין הוא, האם משחקי הפלטפורמות ימשיכו להתקדם ב-PS3, או שזה משהו שידעך, כי אם כן אז גם את זה אני צריכה לקחת בחשבון.

פורסם

אין לי מידע מדויק רק הערכה. באופן כללי שוק הפלטפורמה התקדם יותר לכיוון זאנר מעין חדש של action adventure שמשלב פלטפורמה קלאסית עם אלמנטים של כלי רכב ולחימה, בדומה לסדרת הנסיך הפרסי למשל. בנתיים רק ראטצ'ט אנד קלאנק קיבל משחק לפס3, אבל אני משער שגם האחרים יקבלו משחק המשך.

פורסם
  • מחבר

יש איפושהו רשימה של משחקי PS3 שלא ניתן להשיג כמשחק מחשב?

כי מין הסתם אני אקנה משחקים ל-PS3 שאין למחשב אחרת אני רואה את זה קצת מיותר.

פורסם

מה עם LittleBigPlanet? משחק הפלטפורמה הגדול ביותר (מבחינת היקף) שיצא אי פעם :)?

ל-Wii יש הרבה משחקי פלטפורמה תכלס

פורסם
  • מחבר

הייתי מתה לשחק בlittle big planet, נראה משחק ממש טוב.

פורסם

הוא אכן משחק ממש טוב.

בקשר להבדלים מהמחשב - אני לא מצליח לחשוב על יותר מדי פלטפורמות במחשב מהשנים האחרונות.

ליביו

פורסם

אם משהו כבר הגיע למחשב זה אחרי מעבר ארוך בקונסולות

פורסם

לPS3 יש משחקי פלטפורמות נחשבים אבל כך גם לWII ולWII יש יותר ומפותחים יותר

ואם אני לא טועה המפתחים של ג'ק אנד דקסטר ושל סליי קופר עובדים על זיכיונות אחרים של סוני כרגע

ולא אמור לצאת בקרוב סליי קופר או ג'ק אנד דקסטר אלה משחקים אחרים

ואם מחשיבים את הVC אז בכלל לWII יש יתרון ברור בסגנון הזה

אם משחקי מאריו \יושי \קירבי \דונקי קונג

וגם מפותחים יותר חדשים כולל של חברות צד שלישי כמו דבלוב לדוגמה

והמשחק שנחשב הכי טוב בזאנר נימצא בWII מאריו גלקסי וכניראה יצא עוד מאריו לWII בעתיד

זה לא אומר שאין פלטפורמות טובים לPS3 יש מספיק כאלו LBP\ראצאט ועוד

אבל שאפילו הסוניק האחרון שיצא מולטיפלטפורם נחשב טוב יותר בWII היא הקונסולה המתאימה ביותר לחובבי פלטפורמות

(אני לא ממליץ על הסוניק הזה הוא בינוני גם בWII )

תוסיף לזה חידושים שנינטנדו עושה למשחקי גימקיוב כמו זה לדוגמה -

http://www.gametrailers.com/player/43235.html

שהולך כנראה לעלות 30$ ובטח יצא בעתיד גם מאריו שאנסיין אין ספק שהWII המלך בפלטפורמות

פורסם

כשאומרים פלטפורמה זה יכול להיות 2D ו3D.

לנינטנדו יש כמה משחקי פלטפורמה וחוץ מזה על הwii כל כמה זמן הם משחררים משחקי פלטפורמה ישנים וגם בwii ware יש כמה פלטפורמות. אני לא יודע מה אפשר לקנות מהחנות של ה360 או PS3 כי אין לי את הקונסולות הנ"ל.

עשיתי חיפוש קטן בgamespot של כל משחקי הפלטפורמה לפי סדר כרונולוגי הפוך (זה שיצא לאחרונה ראשון) . אבל קחי בחשבון שהמשחקים שחלק מהמשחק הם wiiware שיכולים להיות גם משחקים ישנים של קונסולות עבר.

בכל מקרה אם את גם אוהבת משחקי קצב יש לwii מה להציע . samba de amigo די טוב ולא יפה שליכלכו עליו וגם הריקודים בboogie superstar מגיבים ממש טוב. חוץ מזה גם כל משחקי הקצב האחרים כמו GH ו RB יוצאים לwii אבל הם לרוב יקרים בגלל הציוד הנלווה. wii music אבל אני לא בטוח אם הוא יעניין אותי אז אני אחכה שהמחיר ירד.

אם את אוהבת משחקי FPS ו hardcore אחר אין כלכך מה לחפש בwii .עוד אופציה לפלטפורומות בשבילך זה לקנות DS . אני גם לא מומחה גדול בתחום הזה אבל אם אני לא טועה יש על הDS מלא 2d platformer.

פורסם
  • מחבר

מריו זה בכלל נוסטלגיה.

זה נראה שהכי WII יותר טוב.

אני לא מדברת על שום סגנון אחר חוץ מפלטפורמה.

אגב, סוניק הקיפוד, מפותח יותר לPS?

איך שהמשחקים האלה מחזירים אותי לעבר.. עם המגהסון והקלטות פלסטיק שנצמדות אליו :jump:

פורסם

אגב, סוניק הקיפוד, מפותח יותר לPS?

משחקי סוניק 3 פלטפורמות

ואגב SMG הוא משחק חדשני ומאוד נהנתי לשחק בו למרות שאני לא כלכך אוהב משחקי פלטפורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים