עבור לתוכן

דרוש --> תיכנות, עבודת גרפית, סרטים, ללא נלווה -->עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים יקרים, לפני שאטרידכם עם עוד מפרט, רציתי להגיד שעברתי על הפורום כמה דפים אחרונה, ולא מצאתי

שום מפרט שראיתי שעומד בדרישות שלי.. כך שהחלטתי לפרסם בקשה לעזרה ממי שמומחה בעיניין וליבו טוב עליו לעזור לי :)

צרכי למפרט הם: אני מתכנת אינטרנט, ומעצב גם בפוטושופ ופלאש במקביל לפעמים, ויוצא שהרבה תוכנות כבדות פתוחות אצלי,

אני רוצה מחשב שיתמודד עם העומס.

דבר נוסף, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט שקט, אם אפשר אז מארז קטן, כי גם אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית פלסמה HD לראות סרטים.

גם כרטיס 5.1 טוב לא יזיק, אבל אם יקר לא חובה. אולי כדאי גם אהרדיסק איכותי גדול, שיהיה הרבה מקום. עדיף אחד או שניים נפרדים?

המפרט לא אמור לכלול ציוד נלווה, רק את המחשב עצמו. כמובן שאין מה להשקיע בכרטיס מסך, אפילו שיהיה onboard, (אני לא משחק משחקים)

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

בחרתי לך מפרט מבוסס AMD, מ2 סיבות:

א. אתה מקבל מעבד QUAD במחיר מאד משתלם, שיתאים לדרישות שלך

ב. לוח אם מבוסס 78G יספק את צרכי ה-HD על הצד הטוב ביותר. אני מניח אגב שהפלסמה הינה HDready ולא FHD.

בנוסף, שמתי לך כונן קשיח גדול של 1T, ומארז קטנטן כפי שביקשת, רק שהוא קצת יקר. אפשר לחסוך כ500 שח אם אתה לוקח מארז בגודל רגיל, או לקבל באותו סכום מארז סופר סופר שקט כמו ה-p182.

מעבד:

AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 (2.2GHz) : HD9550WCGHBOX - BOX ¤643

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV1.1 ¤458

דיסק קשיח:

WD GP 1TB 16MB SATA2 7200 RPM - WD10EACS ¤599

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤151

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤277

מארז:

ANTEC MICRO FUSION REMOTE + 350W PSU ¤1073

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤111

שירותי מעבדה:

הזמנה מעל 2000 שח - הרכבה חינם ¤0

מחיר סופי: ¤3312

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

רב תודות לך. אתה עובד בחנות הזו?

שאלה בנוגע למעבד, למה דווקא AMD? כי הבנתי שהמון תוכנות גרפיות עברו אופטימיזציה עבור מעבדי אינטל,

יש באמת משמעות לזה?

לא שיש לי משהו נגן AMD, תמיד היה לי AMD, רק אני מסוקרן בנוגע ללמה.

פורסם

אין ממש הצדקה למארז והספק הזה וגם לא היתי הולך על מרובע ליבות של AMD שחלש משמעותית משל אינטל. לגבי תמיכה טובה בתוכנות - זה לא נכון.

בכל מקרה היתי הולך על משהו כזה שיהיה שקט לא פחות ואולי אף יותר :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤975

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EG43M-S2H

כמות: 1 - מחיר: ¤636

מארז:

ANTEC NSK4480 380W Black

כמות: 1 - מחיר: ¤456

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤267

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים

כמות: 1 - מחיר: ¤638

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤3221

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3157

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/2dqt3mkr

זול יותר במעט אבל עם מעבד עכדני וחזק יותר, מארז קריר יותר, עדיין קטן וקומפקטי אך איכותי ושקט (כנ"ל לגבי הספק שאיתו)

פורסם
  • מחבר

רב תודות לך!

אם באמת לא נכון שתוכנות עברו אופטימיזציה למעבד מסויים, אז אולי צריך לשקול להוריד את זה מהנושא הדביק בפורום של "המדריך להרכבת מפרט"

שם קראתי על הנושא היום, ואמנם עוד לא שמעתי על משהו כזה, אלא אם זה מערכות מיוחדות בתעשיה שעברו אופטימיזציה ברמת האסמבלר..

באמת יקר ממש המארז שהוצע בתחילה, אבל השני נראה פשוט וסטנדרטי, למה גם הוא עולה כמעט 500 שקל?

פורסם

רב תודות לך. אתה עובד בחנות הזו?

שאלה בנוגע למעבד, למה דווקא AMD? כי הבנתי שהמון תוכנות גרפיות עברו אופטימיזציה עבור מעבדי אינטל,

יש באמת משמעות לזה?

לא שיש לי משהו נגן AMD, תמיד היה לי AMD, רק אני מסוקרן בנוגע ללמה.

אני לא עובד בשום חנות מחשבים...

לגבי המארז - יש לו הצדקה רק אם אתה מוכן להשקיע עוד 500 שח בשביל שהמארז יהיה קטן כמו שביקשת, אחרת כך 4480 או 2480.

היתרון בעיני בAMD הוא בכרטיס המסך המובנה שייתן ביצועים טובים יותר בניגון סרטי HD בפלסמה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במה סרט HD צריך כרטיס מסך מיוחד?? או בכלל כל דבר מיוחד, זה סתם סרט, פשוט איכותי יותר.

עם הלפטופ שלי Dell D830 אני צופה בסרטי 1080p בלי להזיע..הוא סתם מחשב פשוט עם כרטיס מסך גרוע, ומעבד בינוני.

זה לא יאומן שהם גובים 500 שקל נוספים בשביל מארז שכל התכלית שלו הוא להיות קטן! על מה הכסף הולך? אין הצדקה...כואב הלב.

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה מארז, אלו מאפיינים צריכים להיות לו בכדי שהוא אכן יהיה שקט ככל האפשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים