עבור לתוכן

רוצה להגיע לבאס 200

Featured Replies

פורסם

AXP 1700+ עם קירור BOX

NF7

Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא)

אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון:)

פורסם

לא נראה לי שתצליח עם הקירור הבסיס, גם הזכרונות הבנתי שקיימות בעיות עם זכרונות של winbond {כי בדרך כלל הזכרון עצמו מיוצר ע"י חברה ג'נרית}

פורסם
  • מחבר

תראה אמרו לי אתזה הרבה..אבל אבא שלי שהוא מהנדס אלקטרוניקה אמר שהכרטיס ממש לא משנה..=]

ארצה לשמוע כמו כן דעתם של כאלה עם מפרט כמו שלי (כולל הקירור) לראות עד כמה הם הגיעו..(אף על פי שאני חושב שלאף אחד אין את הקירור BOX חחח)

פורסם
[' link=board=2;threadid=41668;start=msg377690#msg377690 date=1057018396]

תראה אמרו לי אתזה הרבה..אבל אבא שלי שהוא מהנדס אלקטרוניקה אמר שהכרטיס ממש לא משנה..=]

ארצה לשמוע כמו כן דעתם של כאלה עם מפרט כמו שלי (כולל הקירור) לראות עד כמה הם הגיעו..(אף על פי שאני חושב שלאף אחד אין את הקירור BOX חחח)

בכרטיס אתה מתכוון זכרון?

בעקרון הזכרון לא משנה, הוא רק משנה אם אתה רוצה שהעלאת הבאס תשנה משהו ;D

(הכוונה היא שאתה יכול להפעיל את הזכרון במהירות נמוכה יותר מהבאס, אבל אז מה בעצם עשית?)

פורסם

אולי תפסיקו כבר לקשקש?

כל זכרון PC3200 צריך להגיע למהירות של 200 (DDR400) ואם לא הוא לא תקין ויש להחליפו. זהו סוף דיון אין על מה להתווכח.

לגבי שאר המערכת בגדול התשובה היא כן, אבל סביר מאוד להניח שתצטרך להוריד מכפלה. 200X7.5 למשל יעבוד ללא שום שינוי מתחים (בהסתברות מאוד מאוד גבוהה)

פורסם

מנסיון אישי ה ווינבונד הנ"ל... לא מגיעים ל באס 200

אפילו לא קרוב לזה...

אבל במחשבים כמו במחשבים אי אפשר לדעת על איזה רכיב תיפול... (או על איזה אני נפלתי)

כמו כן הייתי ממליץ לך להחליף את ההיטסינק כי מה שמגיע הBOX הוא פשוט רע.

פורסם

תוריד את המכפלה ל 8 או 8 וחצי, ותתחיל להעלות באס... ::)

פורסם

מנסיון אישי ה ווינבונד הנ"ל... לא מגיעים ל באס 200

אפילו לא קרוב לזה...

אבל במחשבים כמו במחשבים אי אפשר לדעת על איזה רכיב תיפול... (או על איזה אני נפלתי)

כמו כן הייתי ממליץ לך להחליף את ההיטסינק כי מה שמגיע הBOX הוא פשוט רע.

אז מהניסיון האישי שלך תחליף אותם, הם לא בסדר. זה כמו שזכרונות 2700 לא יעבדו על 333...

אגב עם הזכרונות האלה (256) עשיתי 205 CAS 2....

פורסם

כן אני יודע....

כבר הזמנתי ממלאי מקום (טווינמוס TMD)

אבל בכל זאת לא רק לי יש נסיון רע איתם....

וגם ציינתי שתלוי על איזה כרטיס נפלת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים