עבור לתוכן

עזרה בגיימפאד rumblepad 2 - לא מזוהה ע"י משחקים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2

וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..)

וזה לא זיה את השלט!

איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים?

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

עריכה:

אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר?

אם כן איך?

פורסם

יש לי את השלט הזה והכל מזהה לי אותו בלי שום בעיה

2 שאלות :

1. יש לך את החוטי או האלחוטי ?

2. במדיה והתשוה לשאלה 1 זה אלחוטי אז אתה צריך להיות בטוח שהשלט מסונכרן טוב עם המקלט.

במידה שזה החוטי - תבדוק בלוח בקרה ב controller שהשלט מזוהה שם.

תנסה אולי לחבר את השלט ל USB אחר

אצלי הוא עובד מצויין עם כל המשחקים

בקשר לשאלה הנוספת - למיטב ידיעתי לא קיימת שום אפשרות להשתמש בשלט כעכבר (למה לעשות כזה דבר שיש עכבר אלחוטי בימינו?)

פורסם

סיכוי גדול שהמשחקים האלה בכלל לא תומכים בשלט.

יש לך תוכנה בשם xpadder שאתה יכול להכין פרופילים\להוריד מוכנים מהאתר שלהם ולהגדיר לכל מקש בשלט מקש במקלדת.\עכבר(לדוגמה-להגדיר ש A בשלט יהיה קליק שמאלי בעכבר)

יש גם פרופילים מוכנים לשימוש בשלט כעכבר.

פורסם
  • מחבר

או קיי, תודה לכולם :)

עוד כמה שאלות:

כשניסיתי שוב לשחק בCOD 5 עשיתי פרופיל על ידי התוכנה XPADDE (אני לא בטוח שככה קוראים לה היא באה בדיסק שקיבלתי עם השלט)

שיניתי באפשרויות של הCOD שזזים הצידה למעלה ולמטה על ידי המקשים 8(למעלה) 5 (למטה) 6(ימינה) ו4(שמאלה).

ואז שיניתי בתוכנה שהסטיק למעלה זה מקש 8, סטיק למטה זה מקש 5, וכו..

וזה עובד, זה באמת מזיז את השלט, אבל ממש ממש מהר! אי אפשר לשחק כול כך מהר!

ועוד דבר, יש אפשרות שכשאני אלחץ על מקש מסויים המהירות של העכבר תרד? (כמו בCOD 4 בפלייסטישן 3 כשמכוונים קרוב אז התזוזה של הכוונת נהית יותר איטית וזה יותר נוח)

ניסיתי לשחק עם השלט בTF2, ושם יש הגדרה שהסטיק ישמש כמו עכבר, ואפשר אפילו להגדיר מה תהיה הרגישות,

אבל זה עושה לי כשאני מכוון לצדדים זה מזיז כאילו את העכבר לצדדים, אבל כשאני מכוון למעלה ולמטה, כמקום שזה יזיז כאילו את העכבר למעלה ולמטה, זה זז קדימה ואחורה..

איך אני יכול לשנות את זה? ולעשות שהסטיק למעלה ולמטה יזיז כאילו את העכבר למעלה ולמטה?

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

פורסם
  • מחבר

מקפיץ..

אז משהוא יכול לעזור לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים