עבור לתוכן

איך אני מכין לבד פנל קידמי למחשב?

Featured Replies

פורסם

אני צריך שיכלול בעיקר כניסה למיקרופון יותר מזה אני לא צריך.

אם זה משנה יש לי את החלקים של הכניסה של מיקרופון ורמקול (לקחתי מאיזה מודם ישן)

יש לי גם USB ממחשב ישן משם אני יכול לקחת את הצמה/כבלים.

איך אני מחבר את כל זה?

פורסם

יש פינים על לוח האם שאלייהם אתה אמור לחבר את כל הכניסות האלה

מלבד זה יש מלא אפשרויות לעשות פנאל

פלסטיק חריטה בונדו וכו' , על מה חשבת?

אתה רוצה להכין פנאל מאפס? או לשפר פנאל קיים ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות מאפס. פעם ראשונה שלי שאני מנסה לעשות שמהוא למחשב, כך שאין לי כיווון מחשבה מסויים.

זה ניראה לי דיי פשוט לקחת לחבר את החוטיים לרכיבים לחבר לפלסטיק (מכשה של מקום רייק לCD/DVD) וזהו

פורסם

זה ביכלל לא פשוט

מאפס זה ממש ממש קשה

אם יש לך משהו כבר עכשיו

תעלה תמונה שלו

ואני ואולי גם חברי הפורום יתנו עיצובים ואת התוכנית שלהם לפנאלים ותגבש לך איזה משהו ותעשה..

אתה יכול לעבוד עם בונדו?

יש לך כלים וכאלה ?

פורסם
  • מחבר

כמו שאני אמרתי קודם, זאת הפעם הראשנה שלי שאני עושה משהוא למחשב לכן אין לי כלום.

הדבר היחיד שיש לי זה כניסה/יציאה של מיקרופון ורמקול (אודיו) ואת הצמה של החוטים (שלקחתי מ USB קידמי שישן).

אני לא יכול להלחים את החוטים לרגליים של הרכיבים ולחבר את זה ללוח אם?

פורסם

ומה עם כוננים? אתה צריך בכלל פאנל שלם, או רק מקום לכניסות על פאנל קיים?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה אתה מתכוון. הכי חשוב לי זה מיקרופון הדברים האחרים זה לא מעניין אותי. ( USB קידמי כבר יש לי...ואני צריך אותו)

פורסם

להלחים ללוח אם ?

ממש לא

תקנה כזה מוכן מה הבעיה ?

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם...

יש לי רכיב אדום של מיקרופון (החלק הזה שאליו אתה מחבר את המיקרופון כדי להישתמש בו) להלחים לרכיב זה (לרגליים שלו) את החוטים/צמה. בצד השני של החוטים יש לי חיבור רגיל ללוח אם, נידמה לי קוראים לזה ג'מפר, האם אני יכול לעשות כך?

ואם לקנות אז לא ראיתי כזה בניפרד מהמארז.. יש רק את אלה שעולים 200+ ויש להם מלא דברים שאני לא צריך

פורסם

תמונה תעזור.

לפי מה שהבנתי אין לך במארז כניסות USB, מיקרופון ואוזניות מקדימה וזה מה שאתה רוצה לעשות.

אם אין לך כאלה שמחברים ישר ללוח עדיף לך לא להסתבך ולהוציא כאלה מוכנים ממארז ישן (כמו שעשית עם הUSB) או לקנות מוכנים.

עכשיו הבעיה שלך זה ליצור מקום שזה ישב בו כי אין לך בעצם מקום מובנה במארז.

לדעתי כדאי לך כדי למנוע חיתוכים מיותרים פשוט להשתמש באחד מהמקומות לכוננים במארז.

תיצור משהו מפלסטיק שהכניסות יהיו בתוכו ותשים אותו באחד המקומות של המפרצים, ככה גם לא דפקת תמארז ואם לא תהיה מרוצה תמיד תוכל לשנות.

פורסם
  • מחבר

יש לי USB קידמי מה שאני צריך זה רק את המיקרופון מקדימה (אפשר עוד דברים לא אכפת לי)

אני בספק שאני יכול איפו שהוא לקנות בזול כניסה קידמית של מיקרופון.

מה שיש לי עכשיו זה בניפרד את החלק של המיקרופון (כאילו שהוצאתי אותו מהלוח אם, החלק האדום הזה שאליו אתה מחבר את המיקרופון מאחורה במחשב) ואת הכבלים שלקחתי מ USB קידמי ישן. עכשיו זה ברור?

פורסם

עכשיו ברור כן!

אממ

תראה יש בחנויות מחשבים (מקומיות החאפרים האלה ) את מה שאתה מחפש אני בטוח ...

זה לוח כזה קטםן שעליו יש שני יציאות יואסבי ושני חורים ל PL אחד לאוזניות והשני למקרופון..

לא יעבור את ה20 שקל

וזה בא מוכן עם חוט והכול

שווה ...

רגע רגע , מאיפה אתה ?

אולי אני ישיג לך .

פורסם
  • מחבר

יבנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים