עבור לתוכן

מי יודע היכן (בארץ) נמצאים חברת אי.איי.אם..

Featured Replies

פורסם

טכנולוגיות מיחשוב בע"מ...

http://www.eim.co.il

באתר שלהם לא רשום..

תודה מראש

פורסם

הם יושבים בפתח תקווה בבניין ממן... אם אני זוכר את הכתובת נכון זה אמממ שם הרחוב מספר 6...

קומה שניה...

זה נדמה לי פנייה ימינה כלשהי מיד אחרי תחנת דלק כשאתה מגיע מתל אביב צפונית למפעל של קוקה קולה והחנות או מה שזה לא יהיה של סיטרואן ופז'ו... נדמה לי שלרחוב קוראים רחוב זאב ז'בוטינסקי ואם אני לא טועה כל האיזור נקרא קרית מטלון... אני צריך להיזכר בשם הרחוב...

טוב מצאתי את זה בדפי זהב d.co.il הרחוב נקרא "השילוח" הדרך היא באמת כמו שאמרתי מרחוב ז'בוטינסקי רק יכול להיות שזה לא מספר 6 אלא 9.. בכל מקרה זה בצד ימין של הרחוב (אם אתה בא מצפון) על הבניין כתוב "ממן" זה נראה כמו מחסן גדול ויש דלת בצד ימין שלו נכנסים עולים לקומה שנייה אם אתה צריך מחסן החלפות או שלישית אם אתה צריך את המשרדים...

בהצלחה! :)

פורסם

הם יושבים בפתח תקווה בבניין ממן... אם אני זוכר את הכתובת נכון זה אמממ שם הרחוב מספר 6...

קומה שניה...

זה נדמה לי פנייה ימינה כלשהי מיד אחרי תחנת דלק כשאתה מגיע מתל אביב צפונית למפעל של קוקה קולה והחנות או מה שזה לא יהיה של סיטרואן ופז'ו... נדמה לי שלרחוב קוראים רחוב זאב ז'בוטינסקי ואם אני לא טועה כל האיזור נקרא קרית מטלון... אני צריך להיזכר בשם הרחוב...

טוב מצאתי את זה בדפי זהב d.co.il הרחוב נקרא "השילוח" הדרך היא באמת כמו שאמרתי מרחוב ז'בוטינסקי רק יכול להיות שזה לא מספר 6 אלא 9.. בכל מקרה זה בצד ימין של הרחוב (אם אתה בא מצפון) על הבניין כתוב "ממן" זה נראה כמו מחסן גדול ויש דלת בצד ימין שלו נכנסים עולים לקומה שנייה אם אתה צריך מחסן החלפות או שלישית אם אתה צריך את המשרדים...

בהצלחה! :)

אתה עובד שם במקרה שאתה יודע איך להסביר לו בצורה כזאת?

פורסם
  • מחבר

מונבוני תודה רבה אחי

עזרתה לי מאוד

יום כתום

פורסם

עד כמה שידוע לי הם עברו מבניין ממן בתחילת השנה.

פורסם

משרדים :השילוח 9 קרית מטלון פ"ת

מחסן :הלפיד 10 פ"ת

פורסם

לא לא עובד...

אבל החלפתי שמה כל כך הרבה הארד דיסקים שאני מכיר את הדרך...

אבל כמו שנאמר החבר'ה כנראה עברו השנה... הפעם האחרונה שהייתי שמה הייתה קיץ שעבר אבל זו הייתה כבר הפעם המי יודע כמה שלי שמה...

אבל זה לא עדכני :/ אז תתיחסו אני חושב למה שאמר אמירם בהודעה האחרונה כי זה נשמע אמין :)

אגב האתר של דפי זהב מאוד שימושי במקרים כאלו...

פורסם

קח גם טלפון

03-9264646

אני קונה מהם ציוד אז תאמין לי שהם איפה שאני אומר לך שהם

פורסם
  • מחבר

אמירם תודה רבה אחי

עזרת לי מאוד מאוד

יום כתום

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים