פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הלכתי ל -disk managementוגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GBיש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש תוכנות כמו partitotion magick (לא בטוח שזה רשום נכון)שעושות דברים כאלה פרמוט חצייה איחוד חלוקה וכו' של כונניםתשיג את התוכנה ותראה מה אתה יכול לעשות וכמובן שאתה יכול לעשות את זה גם דרך הFDISK דרך הביוס אבל זה קצת יותר מסובך ...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מה הגודל שלה ?אם היא קטנה מאוד אולי כדאי שתשאיר את המצב כפי שהואאני לא יודע אם בכלים של חלונות אתה יכול לעשות משהו לתקן המצב בלי להגדיר את הדיסק מחדש.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים למה partition magic? קליק ימני על המקום הריק, וצור מחיצה... הכל תחת disk management. אל תשכח לתת לו מספיק זמן לפרמט אותה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש לי partition magicמה עם המידעהוא לא יפגע בזמן המיזוג?לא,רק תבחר את אותו סוג FAT או NTFS לפי המחיצה הראשונה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אוקיי אחי לי היתה בעיה דומה אני רציתי לאחד את המחיצות וגילית בדרך אייך להפעיל אותן (תראה כמה תרדים למטה)אז ככה דבר ראשון אם יש לך אקס פי אז אפשר לעשות את זה לך ללוח בקרה או קונטרול פאנל ואז כלים של מנהל administor tools שמה תראה בצד רשימה יהיה לך 2 דברים שקשורים בדיסק ותלחץ עליהם שתראה ריבועים כאלה של הכוננים שמה זה המקום שלך אתה תראה בצבעים באיזה מצב כל אחד נמצא אלה שב"הקפאה " "לא בשימוש" בצבע שחור מסביב אתה עושה עליו עכשיו ימני ואז או לוחץ על עשה שימוש בכונן זה או שאתה עושה add new volume משהו כזה ונותן שם לכונן זה בשביל לעשות 2 מחיצות ולהשתמש בזאת שלא בשימוש אם אתה רוצה שזה יהיה באחת תמחוק את המשנית ואת הראשית ואז תפעיל מחדש את הראשית וזה יתחבר אוטומטית כששני המחיצות ביחד.בהצלחה מצטער אם זה לא ממש מובן אני עכשיו בסטלה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מה עדיף הכל NTFS?או להשאיר אחד FAT32למקרה שאני אצטרך דוס למרות שזה לא סביר
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אוקיי אחי לי היתה בעיה דומה אני רציתי לאחד את המחיצות וגילית בדרך אייך להפעיל אותן (תראה כמה תרדים למטה)אז ככה דבר ראשון אם יש לך אקס פי אז אפשר לעשות את זה לך ללוח בקרה או קונטרול פאנל ואז כלים של מנהל administor tools שמה תראה בצד רשימה יהיה לך 2 דברים שקשורים בדיסק ותלחץ עליהם שתראה ריבועים כאלה של הכוננים שמה זה המקום שלך אתה תראה בצבעים באיזה מצב כל אחד נמצא אלה שב"הקפאה " "לא בשימוש" בצבע שחור מסביב אתה עושה עליו עכשיו ימני ואז או לוחץ על עשה שימוש בכונן זה או שאתה עושה add new volume משהו כזה ונותן שם לכונן זה בשביל לעשות 2 מחיצות ולהשתמש בזאת שלא בשימוש אם אתה רוצה שזה יהיה באחת תמחוק את המשנית ואת הראשית ואז תפעיל מחדש את הראשית וזה יתחבר אוטומטית כששני המחיצות ביחד.בהצלחה מצטער אם זה לא ממש מובן אני עכשיו בסטלה מה שאמרת לו לעשות, בהנחה שיש לו רק HD אחד, ימחק לו את כל המידע וגם את הXP... ככה שאם הוא יעשה את זה הוא יתהה למה זה לא עובד...עדיף שתעשה את זה בPARTITON MAGIC. אם אתה לא יודע איך אז תשתמש בקובץ העזרה שלהם.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים NTFS זה סוג מחיצה יותר חדש וכניראה גם יותר מהיר מהFAT32 אבל הNTFS לא מזוהה על ידי מערכות הפעלה הקודמות לXP כמו WIN2000.אם יש אפשרות שתשתמש בגירסה קודמת של WIN אז תתקין FAT32אם לא אז NTFS
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אין לך איזה דואל בוט ? אם כן המחיצה יכולה להראות unallocated כדי להסתיר את המחיצה מפני מערכת ההפעלה הראשונה אז תהיה בטוח במה שאתה עושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.