עבור לתוכן

מחיצה לא מנוצלת

Featured Replies

פורסם

הלכתי ל -disk management

וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB

יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated

איך אני מתקן את זה?

פורסם

יש תוכנות כמו partitotion magick (לא בטוח שזה רשום נכון)

שעושות דברים כאלה פרמוט חצייה איחוד חלוקה וכו' של כוננים

תשיג את התוכנה ותראה מה אתה יכול לעשות

וכמובן שאתה יכול לעשות את זה גם דרך הFDISK דרך הביוס אבל זה קצת יותר מסובך ...

פורסם

מה הגודל שלה ?

אם היא קטנה מאוד אולי כדאי שתשאיר את המצב כפי שהוא

אני לא יודע אם בכלים של חלונות אתה יכול לעשות משהו לתקן המצב בלי להגדיר את הדיסק מחדש.

פורסם
  • מחבר

20 GB

זה לא כ"כ קטן

פורסם

אתה רוצה את ה-20 גיגה ב-NTFS או FAT32?

פורסם
  • מחבר

יש לי partition magic

מה עם המידע

הוא לא יפגע בזמן המיזוג?

פורסם

למה partition magic? קליק ימני על המקום הריק, וצור מחיצה... הכל תחת disk management. אל תשכח לתת לו מספיק זמן לפרמט אותה.

פורסם

יש לי partition magic

מה עם המידע

הוא לא יפגע בזמן המיזוג?

לא,

רק תבחר את אותו סוג FAT או NTFS לפי המחיצה הראשונה

פורסם

אוקיי אחי לי היתה בעיה דומה אני רציתי לאחד את המחיצות וגילית בדרך אייך להפעיל אותן (תראה כמה תרדים למטה)

אז ככה דבר ראשון אם יש לך אקס פי אז אפשר לעשות את זה לך ללוח בקרה או קונטרול פאנל ואז כלים של מנהל

administor tools שמה תראה בצד רשימה יהיה לך 2 דברים שקשורים בדיסק ותלחץ עליהם שתראה ריבועים כאלה של

הכוננים שמה זה המקום שלך אתה תראה בצבעים באיזה מצב כל אחד נמצא אלה שב"הקפאה " "לא בשימוש" בצבע שחור מסביב

אתה עושה עליו עכשיו ימני ואז או לוחץ על עשה שימוש בכונן זה או שאתה עושה add new volume משהו כזה ונותן שם לכונן

זה בשביל לעשות 2 מחיצות ולהשתמש בזאת שלא בשימוש אם אתה רוצה שזה יהיה באחת תמחוק את המשנית ואת הראשית ואז תפעיל מחדש את הראשית וזה יתחבר אוטומטית כששני המחיצות ביחד.

בהצלחה מצטער אם זה לא ממש מובן אני עכשיו בסטלה

פורסם
  • מחבר

מה עדיף הכל NTFS?

או להשאיר אחד FAT32

למקרה שאני אצטרך דוס למרות שזה לא סביר

פורסם

your call man

לא ממש יודע

פורסם

אוקיי אחי לי היתה בעיה דומה אני רציתי לאחד את המחיצות וגילית בדרך אייך להפעיל אותן (תראה כמה תרדים למטה)

אז ככה דבר ראשון אם יש לך אקס פי אז אפשר לעשות את זה לך ללוח בקרה או קונטרול פאנל ואז כלים של מנהל

administor tools שמה תראה בצד רשימה יהיה לך 2 דברים שקשורים בדיסק ותלחץ עליהם שתראה ריבועים כאלה של

הכוננים שמה זה המקום שלך אתה תראה בצבעים באיזה מצב כל אחד נמצא אלה שב"הקפאה " "לא בשימוש" בצבע שחור מסביב

אתה עושה עליו עכשיו ימני ואז או לוחץ על עשה שימוש בכונן זה או שאתה עושה add new volume משהו כזה ונותן שם לכונן

זה בשביל לעשות 2 מחיצות ולהשתמש בזאת שלא בשימוש אם אתה רוצה שזה יהיה באחת תמחוק את המשנית ואת הראשית ואז תפעיל מחדש את הראשית וזה יתחבר אוטומטית כששני המחיצות ביחד.

בהצלחה מצטער אם זה לא ממש מובן אני עכשיו בסטלה

מה שאמרת לו לעשות, בהנחה שיש לו רק HD אחד, ימחק לו את כל המידע וגם את הXP... ככה שאם הוא יעשה את זה הוא יתהה למה זה לא עובד...

עדיף שתעשה את זה בPARTITON MAGIC. אם אתה לא יודע איך אז תשתמש בקובץ העזרה שלהם.

פורסם

NTFS זה סוג מחיצה יותר חדש וכניראה גם יותר מהיר מהFAT32 אבל הNTFS לא מזוהה על ידי מערכות הפעלה הקודמות לXP כמו WIN2000.

אם יש אפשרות שתשתמש בגירסה קודמת של WIN אז תתקין FAT32

אם לא אז NTFS

פורסם

אין לך איזה דואל בוט ? אם כן המחיצה יכולה להראות unallocated כדי להסתיר את המחיצה מפני מערכת ההפעלה הראשונה אז תהיה בטוח במה שאתה עושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים