פורסם 2003 ביוני 3022 שנים קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב...מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים את החברה אני מכיר, חברה מעולה עם מחירים מוגזמים בדר"כ בארץ.את הדגם אני לא מכיר, תתן קישור או תמונה בבקשה.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים ובכמה קנית עם אפשר לומר? בכל מקרה רמקולים מעולים נראה שהרווחת, זה הרמקול עם אני לא טועה
פורסם 2003 ביולי 122 שנים דגם דיי ישן.... אבל זה ממש לא נורא בחברה כזאת מדהימה...דגם ישן של חברה טובה לדעתי מדי פעם יכול להיות מועדף על דגם חדש.למשל שמעתי רמקולים של SONY מלפני יותר מ15 שנה לעומת MF500 חדש ואהבתי את הישנים הרבה יותר.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר מוזר, אצלי הוופר האמצעי הוא של PYRAMID מסוג PHASE IIIמה זה אומר? יתכן שהחליפו?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר אז ככה, אחרי קצת הכרות איתם אלו המסקנות. רמקולים רצפתיים איכותיים זה הדבר - עד עכשיו הייתי בטוח שמערכת למחשב זה להיט... חה חה חה איזה רמקולים נפלאים, למרות שאת הוופרים האמצעיים החליפו. התחתונים הם מקוריים. היה משהו מוזר, באחד שמעתי באס יותר עמוק וחזק, חקרתי את זה, פתחתי אותם וגיליתי שבחזק יותר רק חוט אחד מחובר לאלמנט האמצעי, ניתקתי גם מהשני והפלא ופלא זה עובד מצויין הבאס מדהים, האיכות כל כך טובה ואני מרוצה גם כי שלמתי 600 ש"ח :D חיברתי בינתיים למגבר SONY ישן שקניתי פעם ב100 ש"ח וגם הוא מספק את הסחורה. כמה נפלא ;D ;D ;D בעתיד יהיו עוד רמקולים ומגבר.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אז ככה, אחרי קצת הכרות איתם אלו המסקנות. רמקולים רצפתיים איכותיים זה הדבר - עד עכשיו הייתי בטוח שמערכת למחשב זה להיט... חה חה חה איזה רמקולים נפלאים, למרות שאת הוופרים האמצעיים החליפו. התחתונים הם מקוריים. היה משהו מוזר, באחד שמעתי באס יותר עמוק וחזק, חקרתי את זה, פתחתי אותם וגיליתי שבחזק יותר רק חוט אחד מחובר לאלמנט האמצעי, ניתקתי גם מהשני והפלא ופלא זה עובד מצויין הבאס מדהים, האיכות כל כך טובה ואני מרוצה גם כי שלמתי 600 ש"ח :D חיברתי בינתיים למגבר SONY ישן שקניתי פעם ב100 ש"ח וגם הוא מספק את הסחורה. כמה נפלא ;D ;D ;D בעתיד יהיו עוד רמקולים ומגבר. הגעת לאחלה מסקנה ד.א אין מה להשוות בין פרו סטריו סאונד למערכות למחשבים 2.1 4.1 וכדומה, הסאונד בהגברת סטריו עם רמקולים רצפתים מחברה טובה (במקרה שלך מאוד מאוד טובה) הוא איכותי בצורה שנעלת על כל סאונד שמופק סטריו או סראונד למחשב. ד.א תשמרו על הרמקולים האלה!!! (ועם יום אחד ימאס לך ותרצה לתת למישהו תן לי!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.